Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.420
Πολυζωη με καλεσε η διευθυντρια του σχολειου να διακαιολογησω τις απουσιες σουετοιμασου θα σε κανω εγω κομμαντο
Πολυζωη με καλεσε η διευθυντρια του σχολειου να διακαιολογησω τις απουσιες σουετοιμασου θα σε κανω εγω κομμαντο
me kαλεσε και εμενα γιατι ηθελε τις βιταμινες της νουνα η λυσσαραΠολυζωη με καλεσε η διευθυντρια του σχολειου να διακαιολογησω τις απουσιες σου
του βρυκα εγω καλυτερη λυση θα του τισ σβυσει κιολασ τισ απουσιεσ μ αυτην τη λυση η διεθηντριαΠολυζωη με καλεσε η διευθυντρια του σχολειου να διακαιολογησω τις απουσιες σου
εσυ ετοιμασου για διαβολοβδομαδατου βρυκα εγω καλυτερη λυση θα του τισ σβυσει κιολασ τισ απουσιεσ μ αυτην τη λυση η διεθηντρια
ε πεσ τησ να κλειδωσει την πορτα του γραφειου και ριξ τησ ενα.θα τισ σβυσει ολλεσ τισ απουσιεσ μετα.και θα την κοπανασ και οποτε θελεισ.ασε που μπορει να σε περασει και στισ εξετασεισ χωρισ να διαβασεισ καθολουme kαλεσε και εμενα γιατι ηθελε τις βιταμινες της νουνα η λυσσαρα
Κοιτα ποια μιλαει.....που εχει να κανει μαθημα ουτε που θυμαμαι απο ποτε.Πολυζωη με καλεσε η διευθυντρια του σχολειου να διακαιολογησω τις απουσιες σου
Ποιος εχει το απουσιολογιο ??Κοιτα ποια μιλαει.....που εχει να κανει μαθημα ουτε που θυμαμαι απο ποτε.
Στην ιδια ταξη θα μεινεις.
Εγω σαν δασκαλος. Εννοειται. Νεαρα μου.Ποιος εχει το απουσιολογιο ??
μην του παρεισ σοκολατα τωρα για τυμορια αφου μασ πυραζει.πεσ του αν δεν μασ αφυσεισ να εκφραζωμαστε ελευθερα δεν θα σου παρω σοκολαταΠοιος εχει το απουσιολογιο ??
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.Ακόμα προσπαθώ να κατανοήσω πώς για να φτάσει κάνεις εκεί που δεν μπορεί Ίσως τελικά το《 δεν μπορώ》 που πολύ συχνά λέμε είναι απλά ένα όριο που βάζουμε εμείς στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας επειδή φοβόμαστε ή επειδή δεν είναι κάποιος δίπλα μας για να μας ενθαρρύνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε!
Μη ζητάτε συγνώμη επειδή είστε ευαίσθητοι η συναισθηματικοι είναι ένα σημάδι ότι έχετε μεγάλη καρδιά και δεν φοβάστε να το καταλάβουν οι άλλοι.
Το να δείχνετε τα συναισθήματά σας είναι δείγμα δύναμης!
Μερικές φορές πρέπει να βγούμε έξω να γεμίσουμε καθαρό αέρα και να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ποιοι είμαστε και ποιοι θέλουμε να γίνουμε !
Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας είναι όταν βρίσκεις τη δύναμη να αποδεχτείς αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις!
Το τόξο της ζωης τινάζεται μόνο όταν το τραβήξουμε προς τα πίσω και γεμίζει δυσκολίες σημαίνει ότι θα μας οδηγησει σε κάτι πολύ μεγάλο
Συγκεντρωθείτε και συνεχίστε να στοχεύετε!
Γεια σου φωτεινο μου αστεριτην καλησπερα μου και την αγαπη μου.
Γεια σου φωτεινο μου αστερι
Κωλο πηρες;me kαλεσε και εμενα γιατι ηθελε τις βιταμινες της νουνα η λυσσαρα
εε αν το εκανε και αυτο τοτε θα τον περασει χωρισ να παρακολουθησει καθολου μαθημαΚωλο πηρες;
Ειμαι η ιδιαιτερα του κυριου πολυζωη αυτη την στιγμη δεν μπορει να σας απαντησει βρισκετε σε συσκεψη !Κωλο πηρες;
Την καλησπερα μου στην πανεμορφη IleniousΑκόμα προσπαθώ να κατανοήσω πώς για να φτάσει κάνεις εκεί που δεν μπορεί Ίσως τελικά το《 δεν μπορώ》 που πολύ συχνά λέμε είναι απλά ένα όριο που βάζουμε εμείς στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας επειδή φοβόμαστε ή επειδή δεν είναι κάποιος δίπλα μας για να μας ενθαρρύνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε!
Μη ζητάτε συγνώμη επειδή είστε ευαίσθητοι η συναισθηματικοι είναι ένα σημάδι ότι έχετε μεγάλη καρδιά και δεν φοβάστε να το καταλάβουν οι άλλοι.
Το να δείχνετε τα συναισθήματά σας είναι δείγμα δύναμης!
Μερικές φορές πρέπει να βγούμε έξω να γεμίσουμε καθαρό αέρα και να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ποιοι είμαστε και ποιοι θέλουμε να γίνουμε !
Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας είναι όταν βρίσκεις τη δύναμη να αποδεχτείς αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις!
Το τόξο της ζωης τινάζεται μόνο όταν το τραβήξουμε προς τα πίσω και γεμίζει δυσκολίες σημαίνει ότι θα μας οδηγησει σε κάτι πολύ μεγάλο
Συγκεντρωθείτε και συνεχίστε να στοχεύετε!
Ααα.. γιαυτο το κινητο του ειναι εκτος δικτυου! Εσεις εκτος απο νονα ειστε και γραμματευς! Πολυ πρωτοτυπο ομολογω!Ειμαι η ιδιαιτερα του κυριου πολυζωη αυτη την στιγμη δεν μπορει να σας απαντησει βρισκετε σε συσκεψη !
Ευχαριστω για τον χρονο σας !
Απο ολα ειμαι !Ααα.. γιαυτο το κινητο του ειναι εκτος δικτυου! Εσεις εκτος απο νονα ειστε και γραμματευς! Πολυ πρωτοτυπο ομολογω!
Μονο που ετσι του στερειτε μια θεση ερωμενης! Διοτι οι γραμματεις συνηθως ειναι και ερωμενες!Απο ολα ειμαι !
Και νουνα και γραμματεας και στον ελευθερο χρονο μου κανω ραντεβου