πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.394
- Πόντοι
- 12.056
βρε βρε καλως τον ρωμαιοτην καλησπερα μου μαζι με την αγαπη μου παντα.
Στείλε βαιμπερ να σ αποκλείσειΣτειλε μου βαιμπερ να τα πουμε !
Σε ευχαριστω πολυ !
Τα φιλια μου
κακιες λες και εχει αποκλεισει πολλους αντε 5-6 χιλιαδεςΣτείλε βαιμπερ να σ αποκλείσει
Λες να μαι ο επόμενοςκακιες λες και εχει αποκλεισει πολλους αντε 5-6 χιλιαδες
δεν σε εχει μπλοκ εισαι σιγουροςΛες να μαι ο επόμενος
Δε τολμάω να πάρωδεν σε εχει μπλοκ εισαι σιγουρος
προφανως το ξερεις οτι η περιεργεια σκοτωσε την γαταΔε τολμάω να πάρω
παλυ κοπανα εκανεσ.γρηγορα σχολειο.θα σου τραβυξει τ αυτι ο δασκαλοσ κακο παιδι.για τυμωρια στο διαλυμα δεν θα παιξεισ με τ αλλα παιδακια θα μυνεισ μεσα στην ταξη,και το απογευμα δεν θα σε παμε στισ κουνιεσβρε βρε καλως τον ρωμαιο
αρχη ειναι ακομη και τραγουδας πετραν για ρωτα κανα παλαιοτερο γαμπρουλη να δεις πως καταντησε ... με ψυχοφαρμακα κυκλοφορουνπαλυ κοπανα εκανεσ.γρηγορα σχολειο.θα σου τραβυξει τ αυτι ο δασκαλοσ κακο παιδι.για τυμωρια στο διαλυμα δεν θα παιξεισ με τ αλλα παιδακια θα μυνεισ μεσα στην ταξη,και το απογευμα δεν θα σε παμε στισ κουνιεσ
ε οχι δα.μην υπερβαλεισ.αλλωστε περισσοτερεσ πολυ περισσοτερεσ πυθανοτητεσ εχεισ απο καποιεσ αλλεσ που δεν ειναι του επαγγελματοσ να το παθεισ,και οχι να παρεισ ψυχοφαρμακα,να βαλεισ κατ ευθειαν το ζουρλομανδιααρχη ειναι ακομη και τραγουδας πετραν για ρωτα κανα παλαιοτερο γαμπρουλη να δεις πως καταντησε ... με ψυχοφαρμακα κυκλοφορουν
μικρος εισαι ακομη ρωτα κανα παλιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οχι δα.μην υπερβαλεισ.αλλωστε περισσοτερεσ πολυ περισσοτερεσ πυθανοτητεσ εχεισ απο καποιεσ αλλεσ που δεν ειναι του επαγγελματοσ να το παθεισ,και οχι να παρεισ ψυχοφαρμακα,να βαλεισ κατ ευθειαν το ζουρλομανδια
εδω μεσα ειμαι φρεσκοσ οχι στο σπορ.στο σπορ ειμαι αρχαιοσ οχι παλιοσ.αλλα εν παση περηπτοση και περα απο την πλακα που κανουμε,η συμπερηφορα μασ απεναντι τουσ πρεπει να ειναι φιληκη και ανθρωπινη.τωρα οσουσ μπλοκαρε η τουσ απαντησε οπωσ ακρυβωσ τουσ αξηζε τετοια γυδια που ειμαι συγουροσ οτι ειναι στη συμπερηφορα γιατι καταλαβαινω λιγο πολυ,καλα τουσ εκανε.μικρος εισαι ακομη ρωτα κανα παλιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και αυτη κατσικια εχει τσελιγκοπουλα ειναι τυχερουλη θα τα κανετε πολλα και να πουλατε το γαλα στον αλλο γαμπρουλη @pablo stamosεδω μεσα ειμαι φρεσκοσ οχι στο σπορ.στο σπορ ειμαι αρχαιοσ οχι παλιοσ.αλλα εν παση περηπτοση και περα απο την πλακα που κανουμε,η συμπερηφορα μασ απεναντι τουσ πρεπει να ειναι φιληκη και ανθρωπινη.τωρα οσουσ μπλοκαρε η τουσ απαντησε οπωσ ακρυβωσ τουσ αξηζε τετοια γυδια που ειμαι συγουροσ οτι ειναι στη συμπερηφορα γιατι καταλαβαινω λιγο πολυ,καλα τουσ εκανε.
Μεράκλωσες μεσημεριάτικα;
Μεράκλωσες μεσημεριάτικα;
Παγάκια έχεις; ή να φέρω;
και τα ρυζογαλα γιατι μετα το ουισκι χρειαζεται κατι για το στομαχακι μου σπαγγοΠαγάκια έχεις; ή να φέρω;
Μετά το ουισκι θέλει ή πατσα ή φαγητό στεγνό, ρυζογαλο ή κάτι σε γλυκό την άλλη μέρα καλύτερακαι τα ρυζογαλα γιατι μετα το ουισκι χρειαζεται κατι για το στομαχακι μου σπαγγο