Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.590
Όλες οι γυναίκες έχουμε ανασφάλεια με το σώμα μας !Κρίμα αλλά όπως αισθάνεσαι εσύ καλά τι να κάνουμε θα πνίξω τον πόνο μου γλύφοντας τα πόδια σου
Όλες οι γυναίκες έχουμε ανασφάλεια με το σώμα μας !Κρίμα αλλά όπως αισθάνεσαι εσύ καλά τι να κάνουμε θα πνίξω τον πόνο μου γλύφοντας τα πόδια σου
Δώσε μου ένα φιλάκιΘέλω να χάσω 3 κιλά
Ναι οκ αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα εσύ είσαι κορμάραΌλες οι γυναίκες έχουμε ανασφάλεια με το σώμα μας !
12 πάρα πέντε όχι μόνο κοιματε θα βλέπει το πέμπτο όνειρο...Δώσε μου ένα φιλάκι
να σού δώσω σακουλάκι
που 'χει χίλιες δυο καρδούλες
τραγανές και νοστιμούλες!»
....(ευτυχως ο πολυζωης κοιμαται ετσι βρηκα ευκαιρια να στειλω ποιηματακι αγαπουλη).....
Θελωω κ γωωωωω
Καρδούλα μου !Θελωω κ γωωωωω
Κ μεναααα.!!!! Πως εισαιι...;;; εισαι αθηνα;;;Καρδούλα μου !
Ψυχούλα μου !
Μου ελειψεςςςςςςςς...
Είμαι διακοπές καρδούλα μου γλυκιά!Κ μεναααα.!!!! Πως εισαιι...;;; εισαι αθηνα;;;
δεν εχουμε και διαθεσιμο ντεντεκτιβ να τα βρειΘέλω να χάσω 3 κιλά
Θα τα ψάξει η νικολουλη !δεν εχουμε και διαθεσιμο ντεντεκτιβ να τα βρει
ρε που εισαι εσυ η αρραβωνιαρα ρομαντζαρει στο ναυπλιο εσυ τι κανεις τα ξυνεις θα στο φανε το κελεπουριΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!
Θα μείνω στο Ναύπλιο για παντα αυτό το μέρος το ερωτεύτηκα!ρε που εισαι εσυ η αρραβωνιαρα ρομαντζαρει στο ναυπλιο εσυ τι κανεις τα ξυνεις θα στο φανε το κελεπουρι
μπορει να εχω παει 300 φορες ξερω το καθε στενο την καθε τρυπα και για φαγητο φυσικα στον σαβουραΘα μείνω στο Ναύπλιο για παντα αυτό το μέρος το ερωτεύτηκα!
καλημερα ομορφια μου.Θα τα ψάξει η νικολουλη !
Καλημέρα
Θα μαζευτουμε και θα γινουμε τα καμακια του Ναυπλιου για παρτυ σου και μονο μωρακι......Θα μείνω στο Ναύπλιο για παντα αυτό το μέρος το ερωτεύτηκα!
Αγάπη μου την άλλη φορά θα πάμε μαζί!Θα μαζευτουμε και θα γινουμε τα καμακια του Ναυπλιου για παρτυ σου και μονο μωρακι......
καλημερα αλανι μου nevio.ετσι σωστοσ.την αγαπαμε γιατι ειναι γαμω τα παιδια.ψυχαρα.Θα μαζευτουμε και θα γινουμε τα καμακια του Ναυπλιου για παρτυ σου και μονο μωρακι......
Ποιος ειναι ο σαβούρας??μπορει να εχω παει 300 φορες ξερω το καθε στενο την καθε τρυπα και για φαγητο φυσικα στον σαβουρα
Θα μαζευτουμε και θα γινουμε τα καμακια του Ναυπλιου για παρτυ σου και μονο μωρακι......