pablo stamos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 4.769
- Πόντοι
- 446
Θα της δώσω το κοντάρι να παίξει πρώτα να κουραστείιφιγενεια μην κανεις πολλες θυσιες γιατι αν σε γωνιασει θα φυγεις με το μαραμενο
Θα της δώσω το κοντάρι να παίξει πρώτα να κουραστείιφιγενεια μην κανεις πολλες θυσιες γιατι αν σε γωνιασει θα φυγεις με το μαραμενο
προσεχεεεεεεε μην κανεις λαθος και ζυγωσεις στον οντα της στο λεω πολυ φιλικαΘα της δώσω το κοντάρι να παίξει πρώτα να κουραστεί
Είσαι ψυχή ρε Πολυζωηπροσεχεεεεεεε μην κανεις λαθος και ζυγωσεις στον οντα της στο λεω πολυ φιλικα
εγω στο λεω να μην αφησεις ορφανο το εργοστασιο και χωρις ρυζογαλο τον κοσμακηΕίσαι ψυχή ρε Πολυζωη
Το ρυζόγαλο μου αρέσει πολύ!εγω στο λεω να μην αφησεις ορφανο το εργοστασιο και χωρις ρυζογαλο τον κοσμακη
Γενικά ή το δικό μου;Το ρυζόγαλο μου αρέσει πολύ!
Το δικό σου το λατρεύω είναι πολύ νόστιμο!Γενικά ή το δικό μου;
Μόνο εμένα πήγε το μάτι κατευθείαν στη ρωγα που αχνοφαίνεται;
Για όταν θα έρχομαι μόνο.τις υπόλοιπες φορές εσύ θα αναλάβεις δράση πάλι.οταν θα ανεβαίνω Αθήνα οκ θα αναλαμβάνω εγώ να σε ξεκουραζω και λίγο αλλά μετά μόλις γυρίσω εδώ πρέπει να ξανα αναλάβεις δράση.Α ξέχασα.. μέχρι να κατέβει ο Πέτρος αυτό, μετά θα αναλάβει το αλάνι
Την καλησπέρα μου μαζί με την αγάπη μουΤο δικό σου το λατρεύω είναι πολύ νόστιμο!
Πια δικά σου ρεεεεε...τα δικά σας θα λες... Μην ξεχνάς σύντομα θα στην φορέσει την κουλούρα κακουργε ΑντωνάκηΓενικά ή το δικό μου;
Πια δικά σου ρεεεεε...τα δικά σας θα λες... Μην ξεχνάς σύντομα θα στην φορέσει την κουλούρα κακουργε Αντωνάκη
καλησπερα ομορφια μου.παραδειγμα προσ αποφυγη ο συγκεκρυμενοσ ρολοσ σ αυτη την ταινια.ποτε δεν μιλανε και δεν φαιροντε ετσι στισ γυναικεσ.εσεισ μασ ομορφαινετε τη ζωη.χωρισ εσασ δεν υπαρχουμε.
περνω το καπελακι μου και φευγω.ειπε σκασμοσ αντωνακη οχι ειπε σκασμοσ αντωνακη μουΠια δικά σου ρεεεεε...τα δικά σας θα λες... Μην ξεχνάς σύντομα θα στην φορέσει την κουλούρα κακουργε Αντωνάκη
Μουναραααααα!!!!!!!
ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟ!
Ήθελε λίγο διόρθωσηΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟ!
Κορμί βγαλμένο από γυμνιστήριο!