billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Αφού είναι λυσσάρα, τι να κάνουμε!!!μονο που η συγκεκριμενη εχει φορτωσει και μια 12αδα γαμπρουληδες
Αφού είναι λυσσάρα, τι να κάνουμε!!!μονο που η συγκεκριμενη εχει φορτωσει και μια 12αδα γαμπρουληδες
Έχω πάθος!Αφού είναι λυσσάρα, τι να κάνουμε!!!
εχω και κοτερο παμεμια βολτα εχω και κοτερο παμε μια βολτα εχω και κοτερο παμε μια βολτα αχουου κανε μου μια χαρη τιι το κοτερο μην το ξανα πεισ θα σ το βουλιαξω.
να περασεισ υπερωχα,και ειπαμε αυτα προσπαθυσε να τα ξεχασεισ.1 κακο ονειρο που περασε ηταν ειπαμε.την αγαπη μου.Σε ευχαριστώ πολυ ματάκια μου !
Τις είχα μεγάλη ανάγκη αυτές τις διακοπές ειδικά με όσα πέρασα το τελευταίο διάστημα
Όπου και να πάει θα γυρίσει στο λιμανάκι τηςρε που εισαι εσυ η αρραβωνιαρα ρομαντζαρει στο ναυπλιο εσυ τι κανεις τα ξυνεις θα στο φανε το κελεπουρι
Όπου κι αν πάω η αγάπη μου είσαι εσύ και δεν σε αφήνω!Όπου και να πάει θα γυρίσει στο λιμανάκι της
Δικό της σχόλιο παρακαλώ
Μήπως έμαθες και που είναι χωμένος ο δάσκαλοςΈμαθα να αγαπω και να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου !
Να με αποδέχομαι με τα σωστά και τα λάθη μου !
Έμαθα πως οι μεγαλύτερες αξίες της ζωής είναι κρυμμένες στα πιο μικρά και καθημερινά πράγματα!
Έμαθα να μετρώ τους ανθρώπους στις πράξεις και όχι στα λόγια!
Να τους υπολογίζω όλους στο τέλος και όχι στην αρχή της γνωριμίας μας !
Επιλεγω πλέον ποιοι θα είναι δίπλα μου και ποιοι αξίζουν την αδιαφορία μου !
Διαλέγω σε ποιους θα καταθέσω την ψυχή μου και ποιοι θα χαθούν από την ζωή μου !
Έμαθα πως τα λάθη είναι ανθρώπινες αδυναμιες και η "ΣΥΓΝΩΜΗ "μεγάλη δύναμη!
Ότι οι πιο πληγωμενοι άνθρωποι είναι αυτοί με το πιο υπέροχο χαμογελο !
Κάθε πληγή μας είναι και ένα παράσημο Σοφίας!
Κάθε μέρα που ξημερώνει ένα θείο δώρο και μια ευλογία!
Έμαθα να λέω ΟΧΙ στους άλλους εκει που πρέπει..
Να λέω ΝΑΙ σε μένα!
Έμαθα πως η ζωή είναι ένα σύντομο ταξιδι με υπέροχη θέα!
Ίδια ηλικία έχετε νουνα με την ταβέρνα
25 χρόνια είναι αυτή η ταβέρνα?Ίδια ηλικία έχετε νουνα με την ταβέρνα
Ναύπλιο λες;Μήπως έμαθες και που είναι χωμένος ο δάσκαλος
Τον έχω μαζί μου να μου κάνει ιδιαίτερα μαθήματαΝαύπλιο λες;
την καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.οι μεγαλυτερεσ αληθειεσ ειναι ολλα αυτα.και να συμπληρωσω και εγω.ποτε μην χαλιεσαι για ανθρωπουσ που δεν αξηζουν.που ειναι σκουπηδια.ανθρωποι σαν εσενα με την ευγενεια και την καλοσυνη σου αξηζουν χρυσαφι.λαθη κανουμε ολλοι κανεισ μασ δεν ειναι τελιοσ,αλλα να τα παραδεχωμαστε και να ζηταμε συγγνωμη με ειληκρυνεια.η μεγαλυτερη λεβεντια στον ανθρωπο ειναι να παραδεχεται τα λαθη του και να τα διορθωνει.Έμαθα να αγαπω και να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου !
Να με αποδέχομαι με τα σωστά και τα λάθη μου !
Έμαθα πως οι μεγαλύτερες αξίες της ζωής είναι κρυμμένες στα πιο μικρά και καθημερινά πράγματα!
Έμαθα να μετρώ τους ανθρώπους στις πράξεις και όχι στα λόγια!
Να τους υπολογίζω όλους στο τέλος και όχι στην αρχή της γνωριμίας μας !
Επιλεγω πλέον ποιοι θα είναι δίπλα μου και ποιοι αξίζουν την αδιαφορία μου !
Διαλέγω σε ποιους θα καταθέσω την ψυχή μου και ποιοι θα χαθούν από την ζωή μου !
Έμαθα πως τα λάθη είναι ανθρώπινες αδυναμιες και η "ΣΥΓΝΩΜΗ "μεγάλη δύναμη!
Ότι οι πιο πληγωμενοι άνθρωποι είναι αυτοί με το πιο υπέροχο χαμογελο !
Κάθε πληγή μας είναι και ένα παράσημο Σοφίας!
Κάθε μέρα που ξημερώνει ένα θείο δώρο και μια ευλογία!
Έμαθα να λέω ΟΧΙ στους άλλους εκει που πρέπει..
Να λέω ΝΑΙ σε μένα!
Έμαθα πως η ζωή είναι ένα σύντομο ταξιδι με υπέροχη θέα!
ακριβως πως το βρηκες225 χρόνια είναι αυτή η ταβέρνα?
Ξέρω καλά μαθηματικά!ακριβως πως το βρηκες
ναι αλλα εισαι απροσεκτη και δεν προσεξες την μικρη αλλαγη που εκανα στην ηλικια του μαγαζιουΞέρω καλά μαθηματικά!
Πολύ ωραίο μαγαζί!ναι αλλα εισαι απροσεκτη και δεν προσεξες την μικρη αλλαγη που εκανα στην ηλικια του μαγαζιου
απλως να ξερεις τα σαβουρακια ειναι λιγο σπιρταΠολύ ωραίο μαγαζί!
Προσωπικό εξαιρετικό τα φαγητά τους καταπληκτικά!
Όλο το Ναύπλιο είναι φανταστικό!
Άνετα ερχομαι μόνιμα εδώ!
Το ερωτεύτηκα!
Όλοι εδώ έχουν μια απίστευτη ηρεμία που στην μεταδίδουν!απλως να ξερεις τα σαβουρακια ειναι λιγο σπιρτα