billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Η Έλενα είναι 1.65 και η γλωσσα της λιώνει 2μετρους παιδαραδες!Έτσι εσύ είσαι 1.60 και η γλώσσα σου 2 μέτρα
Η Έλενα είναι 1.65 και η γλωσσα της λιώνει 2μετρους παιδαραδες!Έτσι εσύ είσαι 1.60 και η γλώσσα σου 2 μέτρα
Προτιμώ να έχω μεγάλη γλώσσα παρά να κάνω την κλωσσαΈτσι εσύ είσαι 1.60 και η γλώσσα σου 2 μέτρα
Σαν τις σοκολάτες λιώνουν από την ζέστηΗ Έλενα είναι 1.65 και η γλωσσα της λιώνει 2μετρους παιδαραδες!
Το καλοκαίρι πολύζωη δεν τρώμε σοκολάτες μόνο παγωτά!Σαν τις σοκολάτες λιώνουν από την ζέστη
Εχουμε μια κοινη αγαπη που μας κραταει ξυπνιους σημερα και τους δυο.Το καλοκαίρι πολύζωη δεν τρώμε σοκολάτες μόνο παγωτά!
Υ..Γ...το ξενυχτας σήμερα δεν σε βλέπω να κοιμασε νωρίς
Σας κάνω παρέα. Μετά το χθεσινό μπουλινγκ που απέτυχε....Το καλοκαίρι πολύζωη δεν τρώμε σοκολάτες μόνο παγωτά! Σε
Υ..Γ...το ξενυχτας σήμερα δεν σε βλέπω να κοιμασε νωρίς
Η επιτυχία ή η αποτυχία οφείλεται περισσότερο στην ψυχική στάση παρα στη διανοητική ικανότητα!Σας κάνω παρέα. Μετά το χθεσινό μπουλινγκ που απέτυχε....
Αλλου θα ειχες φαει πορτα και μπινελικια......αλλα οχι εδω ομως. Ανοιχτη αγκαλια για ολους.Σας κάνω παρέα. Μετά το χθεσινό μπουλινγκ που απέτυχε....
Μάλλον λειώνουν από την καβλα!Σαν τις σοκολάτες λιώνουν από την ζέστη
Θέλω να φάω γλυκόΜάλλον λειώνουν από την καβλα!
Τι γλυκο θελει το κοριτσακι;Θέλω να φάω γλυκό
Προφιτερολ και το θέλω τώραΤι γλυκο θελει το κοριτσακι;
Παγωτο, προφιτερολ ή εκμεκ;
Εφτασεεεεεεε.......Προφιτερολ και το θέλω τώρα
εγω νουνα κουραστηκα να πινω καφεδες και να τρωω σοκολατεςΝα θυμάσαι.....
Ο άνθρωπος που κλαίει εύκολα είναι καλόκαρδος που έχει πονέσει πολύ..
Ο άνθρωπος που νευριάζει εύκολα είναι εκείνος που παλεύει μόνος του και έχει κουραστεί..
Και ο άνθρωπος που είναι σκληρός είναι εκείνος που πάλεψε έπεσε και αναγκάστηκε να σηκωθεί μόνος του ..
καλημέρα
Θα σου κάνω μασαζ να ξεκουραστειςεγω νουνα κουραστηκα να πινω καφεδες και να τρωω σοκολατες
αξιοπισταΘα σου κάνω μασαζ να ξεκουραστεις