Destroyer88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2023
- Like
- 623
- Πόντοι
- 81
Έλενα κάνω υπομονή για τη συνάντηση μας το φθινόπωροΌτι έχω πάνω μου είναι φυσικό μου το χάρισε απλόχερα η φύση!
Έλενα κάνω υπομονή για τη συνάντηση μας το φθινόπωροΌτι έχω πάνω μου είναι φυσικό μου το χάρισε απλόχερα η φύση!
" φθινόπωρο.....Έλενα κάνω υπομονή για τη συνάντηση μας το φθινόπωρο
Η αληθεια ειναι. Φυσικο και στητο. Τουμπανο.Θα μας πεθάνεις βραδυατικο
Ειχε κεφια ο Θεος οταν σε επλασεΌτι έχω πάνω μου είναι φυσικό μου το χάρισε απλόχερα η φύση!
Τώρα έχω αδυνατίσει και 3 κιλά.....επιτέλουςΕιχε κεφια ο Θεος οταν σε επλασε
Ελεος με το αδυνάτισμα!!!Τώρα έχω αδυνατίσει και 3 κιλά.....επιτέλους
Εγώ στη θέση σου δεν θα έκανα υπομονή ούτε λεπτο!Έλενα κάνω υπομονή για τη συνάντηση μας το φθινόπωρο
Τα δυνατά μυαλά συζητούν ιδέες τα μέτρια γεγονότα και τα αδύναμα άλλους ανθρώπους !παμε ενα ποιηματακι στα γρηγορα;
Μαθημενος είσαι ποτέ είσαι έξω ??Πως τολμησα να ζητησω τετοιο πραγμα. Θα με μπαναρουν για αναρμοστη συμπεριφορα.
Περα οτι θα με διαγραψουν απο το διδακτικο προσωπικο.
Αλλα ανθρωπος ειμαι και εγω και με παρασυρει η απιστευτα sexy κορμαρα σου.
Κατσε να γυρισω να δεις ποτε θα τα παρεις παλι......Τώρα έχω αδυνατίσει και 3 κιλά.....επιτέλους
Ζωντανό ζαχαρωτο είσαι δάσκαλε!!!Κατσε να γυρισω να δεις ποτε θα τα παρεις παλι......
Όπως την μεγάλη γλώσσα πολυλογουΌτι έχω πάνω μου είναι φυσικό μου το χάρισε απλόχερα η φύση!
Ενω έμαθα ότι έκλεισε δουλειά στην βόρεια Ελλάδα με τον τερκενληΖωντανό ζαχαρωτο είσαι δάσκαλε!!!
Αυριο με αφηνουν με αναστολη να βγω.Μαθημενος είσαι ποτέ είσαι έξω ??
Οπότε στα ραντεβου θα φέρνει τσουρέκια με επικάλυψη σοκολάτας!Ενω έμαθα ότι έκλεισε δουλειά στην βόρεια Ελλάδα με τον τερκενλη
Α εδώ την αδικείς,η γλώσσα της κάνει θαύματα με γεμάτο στόμα!Όπως την μεγάλη γλώσσα πολυλογου
Τα όρια ενός ανθρώπου καθορίζονται από τα όρια της γλώσσας του !!Όπως την μεγάλη γλώσσα πολυλογου
Έτσι εσύ είσαι 1.60 και η γλώσσα σου 2 μέτραΤα όρια ενός ανθρώπου καθορίζονται από τα όρια της γλώσσας του !!
Σε αγάπησα και σε αγαπώ και θα σε αγαπώ αιώνια γιατί σε πρωτογνώρισα στα πιο τρελά μου χρόνια !Να αντεξω αλλο δεν μπορω και γραφω μαντιναδες για σενα ομορφη Λενιω εμπηκα σε μπελαδες.