Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.300
Καλημέρα τα νυχάκια θα τα φτιάξω την ΠαρασκευήΛενακι γύρισες από διακοπές με τα ποδαράκια σου τι γίνεται τα προσεχες τόσο καιρό ???
Καλημέρα τα νυχάκια θα τα φτιάξω την ΠαρασκευήΛενακι γύρισες από διακοπές με τα ποδαράκια σου τι γίνεται τα προσεχες τόσο καιρό ???
κομμωτρια- νυχου σημειωσατε διπλο 3-5 στα πεναλντιΚαλημέρα τα νυχάκια θα τα φτιάξω την Παρασκευή
Ήρθα από τις διακοπές και πρέπει να κάνω γενική επισκευή μαλλιά νύχια γυμναστική να γίνω πάλι καινούργιακομμωτρια- νυχου σημειωσατε διπλο 3-5 στα πεναλντι
Τοσο χαλια...βλεπω εγινες χωριατισα.....Ήρθα από τις διακοπές και πρέπει να κάνω γενική επισκευή μαλλιά νύχια γυμναστική να γίνω πάλι καινούργια
αυτο με την γυμναστικη ακουστηκε καπως εχει μεινει κανεις ζωντανοςΉρθα από τις διακοπές και πρέπει να κάνω γενική επισκευή μαλλιά νύχια γυμναστική να γίνω πάλι καινούργια
Πάντα χωριάτισσα ήμουνα ένα ταπεινο χαμομηλάκιΤοσο χαλια...βλεπω εγινες χωριατισα.....
Εχθές που μιλήσαμε όλα τα παιδιά του γυμναστηρίου στο Viber γιατί έχουμε ομαδική στο Viber τους είπα πιθανόν ότι δεν θα ξαναπάω θα αλλάξω γυμναστήριο και μου λέει ο γυμναστής Γιατί Έλενα Τι σου κάναμε??αυτο με την γυμναστικη ακουστηκε καπως εχει μεινει κανεις ζωντανος
Πάντα χωριάτισσα ήμουνα ένα ταπεινο χαμομηλάκι
ειναι αυτο που λενε και κερατας και δαρμενοςΕχθές που μιλήσαμε όλα τα παιδιά του γυμναστηρίου στο Viber γιατί έχουμε ομαδική στο Viber τους είπα πιθανόν ότι δεν θα ξαναπάω θα αλλάξω γυμναστήριο και μου λέει ο γυμναστής Γιατί Έλενα Τι σου κάναμε??
Λέω πολλά μου έχετε κάνει αλλά δεν θα το σχολιάσω τώρα θέλω να μου μιλάτε γλυκά και τρυφερά γιατί είμαι ευαίσθητο κορίτσι
Ευκαιρια να αλλαξεις και ταυτοτηταΉρθα από τις διακοπές και πρέπει να κάνω γενική επισκευή μαλλιά νύχια γυμναστική να γίνω πάλι καινούργια
Τις βυζαρες μην πειράξεις!Ήρθα από τις διακοπές και πρέπει να κάνω γενική επισκευή μαλλιά νύχια γυμναστική να γίνω πάλι καινούργια
Καλημέρα ΈλεναΉρθα από τις διακοπές και πρέπει να κάνω γενική επισκευή μαλλιά νύχια γυμναστική να γίνω πάλι καινούργια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ !Καλημέρα Έλενα
Ευκαιρία να αλλάξω και πατρίδαΕυκαιρια να αλλαξεις και ταυτοτητα
Καλώς μας ήρθες Έλενα....Υποθέτω ανανεωμένη και με διάθεση στα ύψη για τα περαιτέρω...Ήρθα από τις διακοπές και πρέπει να κάνω γενική επισκευή μαλλιά νύχια γυμναστική να γίνω πάλι καινούργια
Καλησπέρα!Καλώς μας ήρθες Έλενα....Υποθέτω ανανεωμένη και με διάθεση στα ύψη για τα περαιτέρω...
πες καμια ιδεα...Τα δυνατά μυαλά συζητούν ιδέες τα μέτρια γεγονότα και τα αδύναμα άλλους ανθρώπους !
Πιγενε στ βοθρουλι έχει πωλες.πες καμια ιδεα...
Δύσκολο να το ακούω σπο ένα τόσο θετικό άνθρωπο όμως εσύ!Καλησπέρα!
Θα είμαι ειλικρινής όπως είμαι πάντα μαζί σας !
Αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα ανανεώσεις λόγο διακοπών!.
Το φετινό καλοκαίρι μπορώ να πω ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου εν αντιθεση με το περσινό που ήταν το ομορφότερο της ζωής μου!
Πάντα σκεφτόμαστε θετικά και χαμογελάμε στην ζωή!