Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.305
- Πόντοι
- 6.817
τοσα ποστ και λιγο βυζι δεν ειδαμε
αρα να περιμενουμε τρομοκρατικο χτυπημαΑγαπηηηηηηη μου !
Αθήνα είμαι!!
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα βυζι οταν πεσουν Χριστουγεννα και Πασχα μαζι να περιμενεις. Εκτος και αν εχουμε δωρο εκπληξη.τοσα ποστ και λιγο βυζι δεν ειδαμε
Τα δώρα θα ρθουν τα Χριστούγεννα θα τα φέρει ο Άγιος Βασίλης !Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα βυζι οταν πεσουν Χριστουγεννα και Πασχα μαζι να περιμενεις. Εκτος και αν εχουμε δωρο εκπληξη.
ΟΠΩς περσι σπαγγο ε σπαγγοΤα δώρα θα ρθουν τα Χριστούγεννα θα τα φέρει ο Άγιος Βασίλης !
Αδιάβαστο σε βρισκω!τοσα ποστ και λιγο βυζι δεν ειδαμε
Γουσταρω φωτογραφια ντυμενη ως Αγιος Βασιλης θα βγαλεις και θα μας χαρισεις...μενουν ακομη μονο 118 μερες. Μετραμε αντιστροφα.Τα δώρα θα ρθουν τα Χριστούγεννα θα τα φέρει ο Άγιος Βασίλης !
Η ποίηση είναι για πολλά άτομα ένα καταφύγιο για τις στιγμές που δεν νιώθουν καλά μέσα από τους στίχους γνωστών ποιητών και ποιήτριες βλέπουν οι σκέψεις και τα συναισθήματά τους να μπαίνουν σε μία σειρά και να εκφράζονται με ένα λυρικό και πανέμορφο τρόπο.δειξε μας φαγητα και απαγγειλε μας ποιηση
Η ποιηση δεν ειναι για πολλους. Προσωπικα δεν διαβασα ποτε χωρις ομως να την υποτιμησω.Η ποίηση είναι για πολλά άτομα ένα καταφύγιο για τις στιγμές που δεν νιώθουν καλά μέσα από τους στίχους γνωστών ποιητών και ποιήτριες βλέπουν οι σκέψεις και τα συναισθήματά τους να μπαίνουν σε μία σειρά και να εκφράζονται με ένα λυρικό και πανέμορφο τρόπο.
Παλαιότερα μάλιστα υπήρχε η αντίληψη πως η πίεση υπερτερεί έναντι όλων των υπολοίπων μορφών γραπτού λόγου και των ειδών της λογοτεχνίας.
Αν και κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει η ποίηση έκρυβε και κρύβει μία μαγεία .
Μα επιτρέπεται σε αυτό το site να ζητάνε γυμνές φωτό ???Η ποιηση δεν ειναι για πολλους. Προσωπικα δεν διαβασα ποτε χωρις ομως να την υποτιμησω.
Εσυ ομως θα παραμεινεις παντα η ποιητρια της καρδιας του δασκαλου σου.
Πως τολμησα να ζητησω τετοιο πραγμα. Θα με μπαναρουν για αναρμοστη συμπεριφορα.Μα επιτρέπεται σε αυτό το site να ζητάνε γυμνές φωτό ???
Όταν με το καλό αγοράσω εγώ το site θα επιτρέπω μόνο ποιήματα τραγουδάκια και φαγητά θα απαγορεύονται ρητά οι γυμνές φωτό!Πως τολμησα να ζητησω τετοιο πραγμα. Θα με μπαναρουν για αναρμοστη συμπεριφορα.
Περα οτι θα με διαγραψουν απο το διδακτικο προσωπικο.
Αλλα ανθρωπος ειμαι και εγω και με παρασυρει η απιστευτα sexy κορμαρα σου.
"La poésie nous sauvera"Η ποίηση είναι για πολλά άτομα ένα καταφύγιο για τις στιγμές που δεν νιώθουν καλά μέσα από τους στίχους γνωστών ποιητών και ποιήτριες βλέπουν οι σκέψεις και τα συναισθήματά τους να μπαίνουν σε μία σειρά και να εκφράζονται με ένα λυρικό και πανέμορφο τρόπο.
Παλαιότερα μάλιστα υπήρχε η αντίληψη πως η πίεση υπερτερεί έναντι όλων των υπολοίπων μορφών γραπτού λόγου και των ειδών της λογοτεχνίας.
Αν και κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει η ποίηση έκρυβε και κρύβει μία μαγεία .
Πρεπει να μπει και μια ταξη στις επαναληψεις εχει γινει εδω μεσα χειροτερα και απο το Κωνσταντινο και Ελενη.Όταν με το καλό αγοράσω εγώ το site θα επιτρέπω μόνο ποιήματα τραγουδάκια και φαγητά θα απαγορεύονται ρητά οι γυμνές φωτό!
Πιο φυσικο πεθαινεις φιλαρακι."La poésie nous sauvera"
Επίσης Έλενα το στήθος σου είναι φυσικο;
Ότι έχω πάνω μου είναι φυσικό μου το χάρισε απλόχερα η φύση!"La poésie nous sauvera"
Επίσης Έλενα το στήθος σου είναι φυσικο;
Θα μας πεθάνεις βραδυατικοΠρεπει να μπει και μια ταξη στις επαναληψεις εχει γινει εδω μεσα χειροτερα και απο το Κωνσταντινο και Ελενη.
Καθως να μην υπαγορευεις τα ιδια σε διαφορετικους και γραφουν ακριβως τα ιδια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιο φυσικο πεθαινεις φιλαρακι.
Οπως λεμε φυσικος χυμος πορτοκαλι.