billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.110
- Πόντοι
- 5.956
Και τα καλύτερα είναι της νουνας!Εμενα μου αρέσει να πίνω το γαλατάκι μου από τα
Και τα καλύτερα είναι της νουνας!Εμενα μου αρέσει να πίνω το γαλατάκι μου από τα
Να την προσέχετε την νουναΚαι τα καλύτερα είναι της νουνας!
Φωτογραφία στο γεντί κουλέ να βγάλεις και μια καρτ ποσταλ από τα Διαβατά μην ξεχάσεις
Ποιος πήγε Θεσσαλονίκη χωρίς εμένα???
Ο δάσκαλος πήγα να ξενοο άντρας ο σωστός έτσι είναι νουναΠοιος πήγε Θεσσαλονίκη χωρίς εμένα???
Αυτη σου κανειΦωτογραφία στο γεντί κουλέ να βγάλεις και μια καρτ ποσταλ από τα Διαβατά μην ξεχάσεις
Από το γεντί κουλέ είπαμε όχι από το λευκό ΠύργοΑυτη σου κανει
Σιγα σιγα....εχουμε και υποχρεωσειςΑπό το γεντί κουλέ είπαμε όχι από το λευκό Πύργο
Ανέβα προς τα κάστρα...εκτός αν περάσεις πρώτα από το κέντρο για την δουλειά που έχειςΣιγα σιγα....εχουμε και υποχρεωσεις
Ποιος ειναι αυτος που δεν σε πηρε μαζι του;Ποιος πήγε Θεσσαλονίκη χωρίς εμένα???
Βλέπω ολοι πάτε βολτίτσες χωρίς εμέναΠοιος ειναι αυτος που δεν σε πηρε μαζι του;
Απαραδεκτο. Αισχος
Εξήγησε βρε στην Έλενα ότι τι να προλάβεις να κάνεις σε μια διήμερη άδειαΠοιος ειναι αυτος που δεν σε πηρε μαζι του;
Απαραδεκτο. Αισχος
Τσογλανια νουνα καί δεν φέρνουν έστω ένα Καζάν ΝτιπίΒλέπω ολοι πάτε βολτίτσες χωρίς εμένα
Θέλω εδώ και τώρα ένα προφιτερολΤσογλανια νουνα καί δεν φέρνουν έστω ένα Καζάν Ντιπί
Εχεις φαει πολλες σοκολατες εσυ. ΦτανειΤσογλανια νουνα καί δεν φέρνουν έστω ένα Καζάν Ντιπί
Πολύ λιχουδο είσαι ρε νουνα ..πες του με φέρει τσουρέκι σοκολάτα από το τερκενλη από τον Χατζή μπακλαβαδακια κλπ...και τρίγωνα Πανοράματος από όπου θέλειΘέλω εδώ και τώρα ένα προφιτερολ
Μονο για την νουνα σου θα φερω. Για κανεναν αλλον.Πολύ λιχουδο είσαι ρε νουνα ..πες του με φέρει τσουρέκι σοκολάτα από το τερκενλη από τον Χατζή μπακλαβαδακια κλπ...και τρίγωνα Πανοράματος από όπου θέλει
Φέρε εσύ εγώ έτσι και αλλιώς θα μπουκαρω με τα πασπαρτου κλειδιά του μαφιόζου...τι σκατα τις έχουμε τις γνωριμίες με εξέχοντα μέλη της κοινωνίας μαςΜονο για την νουνα σου θα φερω. Για κανεναν αλλον.
Αγάπη μουΜονο για την νουνα σου θα φερω. Για κανεναν αλλον.