Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.734
Πολυ ομορφο τραγούδι.......
Σε ευχαριστώ
Πολυ ομορφο τραγούδι.......
Εσύ εκεί το χαβα σου...τόσο καιρό στην ψειρου και μυαλό δεν έβαλεςGood morning very beautifull Ilenius
Πρεπει να κανω σωστα την δουλεια μου. Αφου αγαπαω τρελά και promotion full.Εσύ εκεί το χαβα σου...τόσο καιρό στην ψειρου και μυαλό δεν έβαλες
Αυτές τις μέρες σας έχω δώσει ρεπόΠρεπει να κανω σωστα την δουλεια μου. Αφου αγαπαω τρελά και promotion full.
Ευχαριστω. Εισαι το καλυτερο αφεντικο.Αυτές τις μέρες σας έχω δώσει ρεπό
Σιγά μην μας έδινες άδεια σπαγγο Ε σπαγγο....αν δεν δώσεις το επίδομα αδείας θα σε καταγγειλω στο ΙΚΑ.Αυτές τις μέρες σας έχω δώσει ρεπό
Σκλάβο θα σε έχει δάσκαλε μέχρι και την σύνταξη θα σου φάει..αν πάρεις ποτέΕυχαριστω. Εισαι το καλυτερο αφεντικο.
Εδω ισχυει το....Σκλάβο θα σε έχει δάσκαλε μέχρι και την σύνταξη θα σου φάει..αν πάρεις ποτέ
Πάλι βόρεια.....σε ελκύει το αλλοδαπό αίμα η ο αλλοδαπόςΕδω ισχυει το....
Αλλα απο αυριο παμε Βορεια....
Το καλυτερο φαρμακο ειναι το χαμογελο. Ομως πλεον ειναι σπανιο να βλεπεις χαμογελαστα προσωπα. Περπατας εξω και βλεπεις κατσουφιασμενους ανθρωπους. Το αγχος της καθημερινοτητας μας εχει καταβαλει.Η ζωή είναι ένας καθρέφτης μας κοιτάζει όπως τον κοιτάζουμε αν τον δούμε με χαμόγελο και καλοσύνη θα μας χαμογελάσει κι εκείνος καλοσυνάτα!!
Λουλουδακι
Καλησπερα δάσκαλε της καρδιάς μου !!Το καλυτερο φαρμακο ειναι το χαμογελο. Ομως πλεον ειναι σπανιο να βλεπεις χαμογελαστα προσωπα. Περπατας εξω και βλεπεις κατσουφιασμενους ανθρωπους. Το αγχος της καθημερινοτητας μας εχει καταβαλει.
Λουλουδακια
Κοιμήθηκε νωρίς ο δασκαλος!Καλησπερα δάσκαλε της καρδιάς μου !!
Πανέμορφα λουλούδια!
Σε ευχαριστώ πολυ !!
Εσύ γιατί δεν κοιμασε μωράκι??Κοιμήθηκε νωρίς ο δασκαλος!
Κουράστηκε να μαζέψει τόσα λουλούδια !
Περιμένω το γαλατακι μου!Εσύ γιατί δεν κοιμασε μωράκι??
Άκου μωράκι ο Αλ Καπόνε δηλαδή εγώ τι είμαι αγέννητοςΕσύ γιατί δεν κοιμασε μωράκι??
Καλημέρα Αγαπητέ πολυζωηΆκου μωράκι ο Αλ Καπόνε δηλαδή εγώ τι είμαι αγέννητος
Εγώ δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το στάδιο της πιπιλας!!!Καλημέρα Αγαπητέ πολυζωη
Ο άντρας είναι δύναμη η γυναίκα είναι ομορφιά ο άντρας κλέβει το πρώτο φιλί ικετεύει για το δεύτερο ζητάει το τρίτο δέχεται το τέταρτο συμφωνεί με το πέμπτο και ανέχεται τα υπόλοιπα!
Ο άντρας επάνω στον οποίο στηρίζονται ολόκληροι λαοί είναι αναγκασμένος συχνά να στηρίζεται πάνω σε μία γυναίκα!
ΜΩΡΑΚΙΑ θα είσαστε πάντα για εμάς ο άντρας πάντα μέσα του θα παραμένει παιδί η γυναίκα επειδή από την φύση της γεννάει ωριμάζει πιο γρήγορα!
Εμενα μου αρέσει να πίνω το γαλατάκι μου από ταΕγώ δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το στάδιο της πιπιλας!!!