πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74.419
- Πόντοι
- 12.056
Ο δασκαλακος ήταν λεβεντιά βρεΒουτσας;;;;;
Ο δασκαλακος ήταν λεβεντιά βρεΒουτσας;;;;;
Κατσε να βγαλω το μεροκαματο και να παω διπλα να προμοταρο. Μολις γυρισω να παω ταμειο.Ο δασκαλακος ήταν λεβεντιά βρε
Πάλι στην Θεσσαλονίκη πας....ατιμουλικοΚατσε να βγαλω το μεροκαματο και να παω διπλα να προμοταρο. Μολις γυρισω να παω ταμειο.
Μυστικο......Πάλι στην Θεσσαλονίκη πας....ατιμουλικο
Είσαι μάγκας, είσαι tsiftis , είσαι και λεμονοστιφτης!Οι γνωστοί προμοτορες σαλιαρηδες ο Αλ Καπόνε με τον Βουτσά και η Γκόλφω εκεί να χαριεντιζεται ο αρραβωνιαρης λείπει να κλείσουν κουαρτέτο
......και πορτοκαλοστίφτης!Είσαι μάγκας, είσαι tsiftis , είσαι και λεμονοστιφτης!
Ναιιιιιι!!!!!!......και πορτοκαλοστίφτης!
Και πεπονακια τα καταφερνει. Ευκολα.Είσαι μάγκας, είσαι tsiftis , είσαι και λεμονοστιφτης!
Τα καρπουζακια????Και πεπονακια τα καταφερνει. Ευκολα.
Μπα δεν τα βρισκεις ευκολα πλεον....ειναι υπο εξαφανιση.Τα καρπουζακια????
Από σύκα όμως........αφθονία!Μπα δεν τα βρισκεις ευκολα πλεον....ειναι υπο εξαφανιση.
Εσύ 3 πουλάκια κάθονταν μη πετούμενα......και πορτοκαλοστίφτης!
Μεγάλη παραγωγήΑπό σύκα όμως........αφθονία!
Που κάθονταν τα πουλάκια??Εσύ 3 πουλάκια κάθονταν μη πετούμενα
Πολλα και με προσοντα που γινονται promotion......Από σύκα όμως........αφθονία!
Καλα το πας......θα παρατησει τον βιομηχανο για σενα....and the winner is.....
Εγω δεν ξερω τιποτα απο χωριο ειμαι.....ολημερις ολονυχτις σπιτι μαντρι στρουγκα καφενειο ειμαι......Καλα το πας......θα παρατησει τον βιομηχανο για σενα....and the winner is.....
Καλα....καλα....μπηκες στη λιστα και πρωτος μαλιστα....με το γλυκο που ανεβασες.Εγω δεν ξερω τιποτα απο χωριο ειμαι.....ολημερης ολονυχτης σπιτι μαντρι στρουγκα καφενειο ειμαι......
Αμ εδω στου χουριο τετοια γλυκα φτιανουμε....συκαλακια μελιτζανακια νερατζακια...ειν' τα γλυκα του κουταλιου.....Αλλα μπα δε νουμιζ' να προυτιμησ' την αφεντια μου .....ο βιομηχανος εχει τα πρωτεια απο πρωτα.Καλα....καλα....μπηκες στη λιστα και πρωτος μαλιστα....με το γλυκο που ανεβασες.