eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.373
- Πόντοι
- 1.056
Η ότι απλώς παντρεύτηκε ..Φοβάμαι ότι έπεσε θύμα απαγωγής!
Η ότι απλώς παντρεύτηκε ..Φοβάμαι ότι έπεσε θύμα απαγωγής!
μακαρι αλλα δεν νομιζω να ειμαστε τοσο τυχεροιΗ ότι απλώς παντρεύτηκε ..
Και δεν μας κάλεσε?Η ότι απλώς παντρεύτηκε ..
προ πάντων να ειναι καλα και σύντομα θα έχουμε ενημέρωσηΚαι δεν μας κάλεσε?
Δεν νομιζω!
μην κανεις μλκιες και στειλει τιποτα προσκλητηρια γιατι θα ειμαστε αναγκασμενοι να την παμε δωροΚαι δεν μας κάλεσε?
Δεν νομιζω!
Βρε,βρε,βρε!!!ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ αγαπημένη ποιος ζήλεψε το μπλε σου χρώμα και σε έντυσε στα μαύρα??
Καλησπέρα σε όλους!!
Καλησπέρα γλυκό μου αγόρι!Βρε,βρε,βρε!!!
Καλώς την κουκλαρα!
Μαυρισαμε?
Και πότε θα μπορέσουμε να δούμε τα σημεία που έμειναν άσπρα?Καλησπέρα γλυκό μου αγόρι!
Μαυρισαμε λίγο!!
Λουλουδάκι
και ειχα μια ελπιδα αλλα τελικα ζειςΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ αγαπημένη ποιος ζήλεψε το μπλε σου χρώμα και σε έντυσε στα μαύρα??
Καλησπέρα σε όλους!!
Με είχαν απαγάγει για καλή μου τύχη δόθηκαν τα λύτρα!και ειχα μια ελπιδα αλλα τελικα ζεις
Τον Σεπτέμβρη που θα δροσίσειΚαι πότε θα μπορέσουμε να δούμε τα σημεία που έμειναν άσπρα?
μολις ηρθες αρχισες παλι να σκορπας τα εουρος θα βαλεις μυαλο καθολου οεοΚαλησπέρα γλυκό μου αγόρι!
Μαυρισαμε λίγο!!
Λουλουδάκι
ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ μεσαΜε είχαν απαγάγει για καλή μου τύχη δόθηκαν τα λύτρα!
Σας έλειψα καθόλου;;
Ουουουου!!!!Με είχαν απαγάγει για καλή μου τύχη δόθηκαν τα λύτρα!
Σας έλειψα καθόλου;;
τετοια να λες εσυ να μας μπαστακωθει εδω και αντε μετα να την διωξειςΟυουουου!!!!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Σας παρακαλώ αφήστε με να μείνω και υπόσχομαι να,είμαι ήσυχητετοια να λες εσυ να μας μπαστακωθει εδω και αντε μετα να την διωξεις
Το άσχημο είναι ότι επειδή θα ακολουθήσουμε δημοκρατικές διαδικασίες θα σε στηρίξουν οι προμοτορες - αγαπουληδες..Σας παρακαλώ αφήστε με να μείνω και υπόσχομαι να,είμαι ήσυχη
Τους έχω δώσει άδεια για λίγες μέρες!Το άσχημο είναι ότι επειδή θα ακολουθήσουμε δημοκρατικές διαδικασίες θα σε στηρίξουν οι προμοτορες - αγαπουληδες..