gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.972
- Πόντοι
- 4.696
Τασο... κι εσυ αξιοπιστος βλεπω χαχαχαχαολη την ημερα ομως κλαιει στο νημα τις αξιοπιστης... εσυ φταις για αυτο κακιστρο
Τασο... κι εσυ αξιοπιστος βλεπω χαχαχαχαολη την ημερα ομως κλαιει στο νημα τις αξιοπιστης... εσυ φταις για αυτο κακιστρο
Δεν θυμαμε να σε καλέσαμε!!Τασο... κι εσυ αξιοπιστος βλεπω χαχαχαχα
Ωραίο φόρεμα!Αφου αναστατωνεις τον αντρικο πληθυσμο οταν κυκλοφορεις εξω θα πρεπει να ντυθεις καπως ετσι πλεον...
αραξε δεν θα κατσω ...Δεν θυμαμε να σε καλέσαμε!!
Μείνε μέχρι να φύγειςαραξε δεν θα κατσω ...
Εμενα ενα συγκεκριμενο με μου αρεσε πολυ και εχασα τα λογια μου........οταν το φοραγες.Ωραίο φόρεμα!
Και φέτος στην μόδα είναι τα μακριά φορέματα
Ναι αλλά υπάρχει μια διαφορά!!Εμενα ενα συγκεκριμενο με μου αρεσε πολυ και εχασα τα λογια μου........οταν το φοραγες.
Συμφωνω αλλα το συνολο μετραει τελικα και αυτο κρινω εγω....και στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν φανταστικος συνδυασμος....περιτυλιγμα και περιεχομενο.Ναι αλλά υπάρχει μια διαφορά!!
Ήταν μακρύ και εξω οι πλάτες!!
Κρύβουμαι τα κάτω ανοίγουμε τα πάνω ....χαχαχα
Χωρίς πλάκα το είχε πει ένας σχεδιαστής μόδας!!
Το μακρύ φόρεμα πρέπει να είναι έξω οι ώμοι...τώρα θα μου πεις γούστα είναι αυτά..
Ουφφφ....πείνασα πάλι....χαχαχα..λέω να απολαύσω ένα παγωτάκι
Σε ευχαριστώ πολυ !!Συμφωνω αλλα το συνολο μετραει τελικα και αυτο κρινω εγω....και στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν φανταστικος συνδυασμος....περιτυλιγμα και περιεχομενο.
Παγωτο.....ζηλεψα...
Οχι μιλουν οι γλυκες πραξεις που ακολουθουν ομως....Σε ευχαριστώ πολυ !!
Όσο για το παγωτό κι εγώ ζηλεύω όταν ανεβάζεις φωτο με γλυκά στο σαιτ ..αλλά δεν μιλάω
Μαζί με τις πράξεις ακολουθεί και 1 εκμεκ με 1 προφιτερολ ..Οχι μιλουν οι γλυκες πραξεις που ακολουθουν ομως....
Να το απολαυσεις...
Τασο... κι εσυ αξιοπιστος βλεπω χαχαχαχα
...αααααα καλααααα!!!!Δεν θυμαμε να σε καλέσαμε!!
Αγορασε το μπου και μπλοκαρισε τονΔεν θυμαμε να σε καλέσαμε!!
Όταν σου είπα ότι η μαγική μου σφαίρα όλα τα βρίσκει!!Μαλλον πρεπει να βαλεις καμια σιτα.........κραταει τα παρασιτα εξω.....και δεν μπορουν να μπουν....
Και εγω δεν σε πιστεψα. Βγαζω το καπελο......Όταν σου είπα ότι η μαγική μου σφαίρα όλα τα βρίσκει!!
Τελικά δεν ήρθε ένας από τα παλιά αλλά 2 ....
Θα το αγορασεις τελικα το bou Ελενα;;;Απρόσκλητους επισκέπτες βλέπω αρκετούς!!
Τελικά δεν άντεξαν και πολύ μακριά ή εκτελούν εντολές??
....ιδού η απορία!!
....αν το αγοράσω δάσκαλε θα απαιτήσω μόνο οι κοπέλες να ανεβάζουν τραγουδάκια και ποιηματακια ...Θα το αγορασεις τελικα το bou Ελενα;;;
Θελω μετοχες....