Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.500
......στο γυμναστήριο ήταν??
Τον έψαχνε η χιονάτη
Γιατί είχαν μείνει οι φίλοι της 6 έλειπε ο έβδομος
......στο γυμναστήριο ήταν??
Αυτα τα ερωτηματα θα μεινουν για παντα αναπαντητα......ενα πεπλο μυστηριου θα τα καλυπτει..............στο γυμναστήριο ήταν??
Τον έψαχνε η χιονάτη
Γιατί είχαν μείνει οι φίλοι της 6 έλειπε ο έβδομος
Για δωσε τους αριθμους του τζοκερ.....για να σε δω....
Θα διαβάσω το μέλλον!!Για δωσε τους αριθμους του τζοκερ.....για να σε δω....
Καποιος ερχεται απο τα παλια....μαλιστα.....μαλλον φιλος απο τα παλια......Θα διαβάσω το μέλλον!!
Κάποιος έρχεται από τα παλιά αλλά ποιος ????
Έχασες!!Καποιος ερχεται απο τα παλια....μαλιστα.....μαλλον φιλος απο τα παλια......
Ο Λευτερακης;;;
Τι κερδιζω;
Κερδιζω στην αγαπη σου ομως.Έχασες!!
Δασκαλε ο Λευτέρης είναι ψηλός
Η αγάπη και ο σεβασμός δεν απαιτείται κερδίζεται...Κερδιζω στην αγαπη σου ομως.
Καλυτερα εκει....
Σε ευχαριατω πολυ...ξερεις οτι αμοιβαια τα αισθηματα.Η αγάπη και ο σεβασμός δεν απαιτείται κερδίζεται...
Κι εσύ την εχεις κερδίσει με το σπαθί σου !
Τα φιλιά μου !!
Υ ..Γ...λέω να πάμε για ύπνο και αύριο μέρα είναι να ασχοληθούμε με αυτούς που χάθηκαν στο γυμναστήριο
Ακράτειας να βάλειςΜου αρέσει πολύ το Ιλενιους !
Μου βγάζει κάτι γλυκό και ρομαντικό!
Πολυζωη πρωινός πρωινός βλέπω!Ακράτειας να βάλεις
nomizeiς οτι κοιμαμαι ....... ετοιμαζω τις διακοπες μου στην ηλιολουστη αθηναΠολυζωη πρωινός πρωινός βλέπω!
Αλλά θα μου πεις φυσιολογικο είναι αφού κοιμασε από της 9 το βράδυ
daskale πως ειναι στην χαλκιδικη εχει κοσμο σας προαυλιζουν κανονικα σας πανε θαλασσαGuten morgen πανεμορφη κουκλαρα Ilenious
Αυτό το ilenious μου θυμίζει μια γειτόνισσα στο χωριό ονόματι Ελένη.Guten morgen πανεμορφη κουκλαρα Ilenious
ε ναι ρε φιλε μαφιοζε χωριατικα πραγματα ειναι τουτα τι την περασε ο δασκαλος την ελενα κανα βλαχαδεροΑυτό το ilenious μου θυμίζει μια γειτόνισσα στο χωριό ονόματι Ελένη.
Τη ρωταγαν οι συχωριανοι:
" ιλεν συ λεν?"
Οπότε από εμένα είναι ΟΧΙ
Όποιος δεν έχει μεγαλώσει στο Παρίσι δεν έχει καμία θέση στην παρέα μαςε ναι ρε φιλε μαφιοζε χωριατικα πραγματα ειναι τουτα τι την περασε ο δασκαλος την ελενα κανα βλαχαδερο