Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.500
Τα ζιζακια μου ....το νινακι μου ....Και ποια είναι αυτά τα τόσα ωραια που έχεις πάνω σου και που είναι αξια γλειψιματος?
Μπορείς να μας τα περιγράψεις?
Τα ζιζακια μου ....το νινακι μου ....Και ποια είναι αυτά τα τόσα ωραια που έχεις πάνω σου και που είναι αξια γλειψιματος?
Μπορείς να μας τα περιγράψεις?
Που ειναι γλυκα σαν καραμελαΤα ζιζακια μου ....το νινακι μου ....
ωχχχχ!!!!Τα ζιζακια μου ....το νινακι μου ....
αυτες περνεις για τον λαιμο δασκαλε ? της εκοψες τις hallsΠου ειναι γλυκα σαν καραμελα
toylaxiston eipες ston taξιτζη na ton paei sτην sωστη dieυθυνσηΘα πω ιστορία να γελασουμε λίγο...χαχαχαχαχα..
Ήμουν σε ραντεβου και όταν πάω να φύγω στην είσοδο συναντώ κάποιον δεν ήταν Έλληνας ....ήξερε λίγα ελληνικά είχε πάρει κοπέλα ραντεβού αλλά ήθελε και άλλη εκείνη την ώρα έφευγε...
Με ρώτησε αν κάνω ραντεβού..
Οκ ...πήγαμε στο δωμάτιο είχε πιει λίγο...λέω μέσα μου δεν ξέρει ελληνικά μια χαρά θα περάσουμε..
Πόσο είσαι μου λέει στο δωμάτιο 27 του λέω..μικρή είσαι μου λέει..
Εκεί κατάλαβα ότι είχε πιει πολύ...
Το όνομα σου μου λέει..
Ελενα όμορφη του λεω..
Εεεε...σε όλη την διάρκεια του ραντεβού...
Ιλενιους όμοφη ..με έλεγε..
Χαχαχαχαχα
Μέχρι που του βρήκα ταξί στο ταξιτζή είπε...ιλενιους όμοφη
Ας είναι καλά με έκανε και γελασα και πέρασα και όμορφα αφού δεν ήξερα καλά ελληνικά έλεγα ότι ήθελα!!
Ευγενικός εμφανίσιμος και κύριος να περνάει όμορφα όπου κι αν είναι....
Όταν ειμασταν μαζί τον έψαχναν οι φίλοι του ..toylaxiston eipες ston taξιτζη na ton paei sτην sωστη dieυθυνση
μισο να βαλω και την πινεζαΟφθαλμιατρείο Αθηνών
www.ophthalmiatreio.gr
Eye clinic of Athens · Ελ. Βενιζέλου 26 &, Sina 2, Athina 106 72, Griechenland
★★★★☆ · Allgemeinkrankenhauswww.google.com
Κοίτα να είμαι ιλικρινης είμαι λάτρεις ποδιών αλλά τα δικά σου είναι τόσο καλοσχηματισμένα που είναι για γλυψιμο από φτέρνα μέχρι τελευταίο δαχτυλο.......δεν πιστεύω να λες και σε άλλες κοπέλες τα ίδια??
Τοσα ωραία έχω πάνω μου γιατί να γλύψεις τα ποδαράκια μου ???
ρε νουνα στο εδιμβουργο δεν μιλατε αγγλικα γιατι δεν μιλησες την μητρικη σου γλωσσα με τον ανθρωποΌταν ειμασταν μαζί τον έψαχναν οι φίλοι του ..
Απάντησα έχω ο ένας ήξερε καλά ελληνικά οπότε συννενοηθηκαμε
Βρε πονηρουλη του λεω γιατί φεύγεις κρυφά από τους φίλους σου και πας σε χοτελ ??
Χαχαχαχαχαχα
Δεν λες που βρήκα κάποιον να λεω ότι θέλω χωρίς να καταλαβαίνει τι λεω .....ρε νουνα στο εδιμβουργο δεν μιλατε αγγλικα γιατι δεν μιλησες την μητρικη σου γλωσσα με τον ανθρωπο
Το έχω καταλάβει ότι λατρεύεις τα ποδαράκια αλλά να ξέρεις πάνε σετ με τα χερακιαΚοίτα να είμαι ιλικρινης είμαι λάτρεις ποδιών αλλά τα δικά σου είναι τόσο καλοσχηματισμένα που είναι για γλυψιμο από φτέρνα μέχρι τελευταίο δαχτυλο
ευτυχως γιατι αν δεν ηταν μεθυσμενος ετσι και αλλιως θα ειχε πονοκεφαλο μολις εφευγε απο κοντα σουΔεν λες που βρήκα κάποιον να λεω ότι θέλω χωρίς να καταλαβαίνει τι λεω .....
εξηγησε του παιδιου οτι στα χερακια μονο βερες δεχεσαι αντε και κανενα μονοπετροΤο έχω καταλάβει ότι λατρεύεις τα ποδαράκια αλλά να ξέρεις πάνε σετ με τα χερακια
Και εγώ που νόμιζα ότι όσοι είναι κοντά μου είναι ευτυχισμένοιευτυχως γιατι αν δεν ηταν μεθυσμενος ετσι και αλλιως θα ειχε πονοκεφαλο μολις εφευγε απο κοντα σου
Αχχχχ μωρέ να το πιάσω να το δαγκάσω !!!Τα ζιζακια μου ....το νινακι μου ....
δεν βλεπεις που ειναι στην σειρα και περιμενουν ποιος θα ευτυ(χυσει) πρωτοςΚαι εγώ που νόμιζα ότι όσοι είναι κοντά μου είναι ευτυχισμένοι
Πανεμορφη IleniusΘα πω ιστορία να γελασουμε λίγο...χαχαχαχαχα..
Ήμουν σε ραντεβου και όταν πάω να φύγω στην είσοδο συναντώ κάποιον δεν ήταν Έλληνας ....ήξερε λίγα ελληνικά είχε πάρει κοπέλα ραντεβού αλλά ήθελε και άλλη εκείνη την ώρα έφευγε...
Με ρώτησε αν κάνω ραντεβού..
Οκ ...πήγαμε στο δωμάτιο είχε πιει λίγο...λέω μέσα μου δεν ξέρει ελληνικά μια χαρά θα περάσουμε..
Πόσο είσαι μου λέει στο δωμάτιο 27 του λέω..μικρή είσαι μου λέει..
Εκεί κατάλαβα ότι είχε πιει πολύ...
Το όνομα σου μου λέει..
Ελενα όμορφη του λεω..
Εεεε...σε όλη την διάρκεια του ραντεβού...
Ιλενιους όμοφη ..με έλεγε..
Χαχαχαχαχα
Μέχρι που του βρήκα ταξί στο ταξιτζή είπε...ιλενιους όμοφη
Ας είναι καλά με έκανε και γελασα και πέρασα και όμορφα αφού δεν ήξερα καλά ελληνικά έλεγα ότι ήθελα!!
Ευγενικός εμφανίσιμος και κύριος να περνάει όμορφα όπου κι αν είναι....
Το σεμεδακι κρυβει απο κατω....μουνακι...ρε δασκαλε πανω στο σεμεδακι τα γλυκα
.....και το νινακι τι κρύβει??Το σεμεδακι κρυβει απο κατω....μουνακι...