πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.458
- Πόντοι
- 12.056
εγω ρε νουνα που ειμαι εδιμβουργο μπορω pleaseΌποιος δεν έχει μεγαλώσει στο Παρίσι δεν έχει καμία θέση στην παρέα μας
Παρακαλώ να αποχωρήσει
εγω ρε νουνα που ειμαι εδιμβουργο μπορω pleaseΌποιος δεν έχει μεγαλώσει στο Παρίσι δεν έχει καμία θέση στην παρέα μας
Παρακαλώ να αποχωρήσει
....δεν ξέρω θέλω να το σκεφτώεγω ρε νουνα που ειμαι εδιμβουργο μπορω please
exeiς ta θemata soy mallon mε εμας τους γαλαζοαιματους....δεν ξέρω θέλω να το σκεφτώ
Τον αξιόπιστο τον έστειλα διακοπέςπαπαγαλος βλεπω
παντα αξιοπιστα
ολη την ημερα ομως κλαιει στο νημα τις αξιοπιστης... εσυ φταις για αυτο κακιστροΤον αξιόπιστο τον έστειλα διακοπές
ρε φαφιοζε πας καλα θα στην στειλω σπιτι σου αλλιμονο τι φταιμε εμεις να την φαμε και αλλο εδω μεσα
γιατι εισαι γυναικα του γλεντιου
......και δεν υπολογίζωγιατι εισαι γυναικα του γλεντιου
Τελικα βρεθηκαν αυτοι οι ψηλοι που χαθηκαν στο γυμναστηριο;;Η αγάπη και ο σεβασμός δεν απαιτείται κερδίζεται...
Κι εσύ την εχεις κερδίσει με το σπαθί σου !
Τα φιλιά μου !!
Υ ..Γ...λέω να πάμε για ύπνο και αύριο μέρα είναι να ασχοληθούμε με αυτούς που χάθηκαν στο γυμναστήριο
Ειναι και γαμω τα gomenious τελικα το κοριτσακι.....Αυτό το ilenious μου θυμίζει μια γειτόνισσα στο χωριό ονόματι Ελένη.
Τη ρωταγαν οι συχωριανοι:
" ιλεν συ λεν?"
Οπότε από εμένα είναι ΟΧΙ
Την υπόθεση την έχει αναλάβει η νικολουληΤελικα βρεθηκαν αυτοι οι ψηλοι που χαθηκαν στο γυμναστηριο;;
Οκ. Θα παρακολουθησω την εκπομπη να δω την εξελιξη. Με αγωνια για την συνεχεια.Την υπόθεση την έχει αναλάβει η νικολουλη
Αν αργήσετε να τους βρείτε μην μας τους δώσετε πίσω επιστροφές δεν δεχόμαστε!!Οκ. Θα παρακολουθησω την εκπομπη να δω την εξελιξη. Με αγωνια για την συνεχεια.
Αφου αναστατωνεις τον αντρικο πληθυσμο οταν κυκλοφορεις εξω θα πρεπει να ντυθεις καπως ετσι πλεον...Ταξιτζής::
Είσαι παντρεμένη?
Έχεις παιδιά?
Πόσο χρονών είσαι?
ΕΓΩ ::Σε ταξί μπήκα η σε τηλεπαιχνίδι στο Mega??
Ταξιτζής::
Μένει άφωνος....χαχαχαχα
ΕΓΩ ::Αν απαντήσω τι κερδιζω ??
Ταξιτζής::τίποτα...
ΕΓΩ ::κι εγώ τότε δεν απαντώ σε αδιάκριτες ερωτήσεις!!
Ο τζάμπας πέθανε .....χαχαχαχα
σωστα να μοιαζει με τους επενδυτεςΑφου αναστατωνεις τον αντρικο πληθυσμο οταν κυκλοφορεις εξω θα πρεπει να ντυθεις καπως ετσι πλεον...