Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.490
.....και ήρθε η ώρα που κοιμήθηκαν όλοι!Να την δεις....εμενα μου αρεσε
Τι κρίμα είχα όρεξη για σασπένς αλλά δεν πειράζει κι αύριο μέρα είναι .....
Μην τα πούμε όλα σήμερα!!
.....και ήρθε η ώρα που κοιμήθηκαν όλοι!Να την δεις....εμενα μου αρεσε
Ποιος κοιμηθηκε.....τα νιατα εδω ειναι........και ήρθε η ώρα που κοιμήθηκαν όλοι!
Εγώ μόλις ξύπνησα!.....και ήρθε η ώρα που κοιμήθηκαν όλοι!
Καλησπετα στα ξεκουραστα νιατα.Εγώ μόλις ξύπνησα!
Καλησπέρα!!!
....εσύ μόνο στην αγκαλιά μου θα κοιμασεΕγώ μόλις ξύπνησα!
Καλησπέρα!!!
......τα νιάτα τα έφαγε η γάταΠοιος κοιμηθηκε.....τα νιατα εδω ειναι...
Το ξανθο γενος που ειναι;
Ποια γατα....ο πα πουτσο μενος γατος;......τα νιάτα τα έφαγε η γάτα
Εξαρτάτε ο γάτος τι ύψος έχει???Ποια γατα....ο πα πουτσο μενος γατος;
Το υψος προς τα πανω ή προς τα μπροστα; Υπαρχουν 2 ειδη που παιζουν σημαντικο ρολο.Εξαρτάτε ο γάτος τι ύψος έχει???
Ρε μη μιλάτε με γρίφους!Εξαρτάτε ο γάτος τι ύψος έχει???
Καλύτερα ένα ποτάκι!Το υψος προς τα πανω ή προς τα μπροστα; Υπαρχουν 2 ειδη που παιζουν σημαντικο ρολο.
Να φτιαξω εναν καφε να αντεξω
Σου ζητάμε συγνώμη ΜΠΙΛ αλλά την ώρα που κοιμόσουν έχασες πολλά επεισόδια από το σήριαλ......Ρε μη μιλάτε με γρίφους!
Πρωτα καφεδακι και μετα ποτακι. Ακου που σου λεω. Δοκιμασε. Εγγυηση.Καλύτερα ένα ποτάκι!
Με σηκωμένο .......... δύσκολο να κοιμηθω!!....εσύ μόνο στην αγκαλιά μου θα κοιμασε
Το σημαντικοτερο. Βαλαμε σιτες στα ανοιγματα. Φαινεται εκαναν δουλεια. Αυριο σπολυμανση.Σου ζητάμε συγνώμη ΜΠΙΛ αλλά την ώρα που κοιμόσουν έχασες πολλά επεισόδια από το σήριαλ......
......κάτω έχουν όλοι στο πάνω υπάρχει το προβλημμα ....Το υψος προς τα πανω ή προς τα μπροστα; Υπαρχουν 2 ειδη που παιζουν σημαντικο ρολο.
Να φτιαξω εναν καφε να αντεξω
Να αρχίσω να διαβάζω προς τα πίσω δηλαδή?Σου ζητάμε συγνώμη ΜΠΙΛ αλλά την ώρα που κοιμόσουν έχασες πολλά επεισόδια από το σήριαλ......
Δακτυλο να υποθεσω για να πεις μαθημα. Σωστα;Με σηκωμένο .......... δύσκολο να κοιμηθω!!
Όταν δώσει εντολή ο αρχηγός θα βγούνε τσάρκα τα σαλιγκάρια.....Το σημαντικοτερο. Βαλαμε σιτες στα ανοιγματα. Φαινεται εκαναν δουλεια. Αυριο σπολυμανση.
.....σε πιάνω αδιάβαστο ΜΠΙΛ !Να αρχίσω να διαβάζω προς τα πίσω δηλαδή?