πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
σπ[αγγο εχεις για τον χαρταετο ?? αν δεν εχεις παρε την 110Τοσο τσιγκουνα ειναι μωρε αδερφακι μου;
σπ[αγγο εχεις για τον χαρταετο ?? αν δεν εχεις παρε την 110Τοσο τσιγκουνα ειναι μωρε αδερφακι μου;
Και να της λεω αμολα καλουμπααααα.....καλο εεεεε;;;;!!!!!!σπ[αγγο εχεις για τον χαρταετο ?? αν δεν εχεις παρε την 110
τι λες ρε που δεν παει ...ξερεις ποσους γαμπρους εχει φυτεψειΤοσο τσιγκουνα ειναι μωρε αδερφακι μου;......κοιτα να δεις τωρα εδω που τα λεμε υπαρχει λογικη εξηγηση στο παραπανω...πολυ απλα δεν παει σε μνημοσυνα.
Δεν το ηξερα ρε συ σοβαρα τωρα!!!.....αμα το 'ξερα θα της ελεγα να πηγαινω και εγω να τρωω βραστη γιδα....οχι ρε γαμωτο..τι λες ρε που δεν παει ...ξερεις ποσους γαμπρους εχει φυτεψει
με μακαρουνια και μυτζηθρα ... ετσι την τρωνε οι χωριατες την γιδαΔεν το ηξερα ρε συ σοβαρα τωρα!!!.....αμα το 'ξερα θα της ελεγα να πηγαινω και εγω να τρωω βραστη γιδα....οχι ρε γαμωτο..
Καραβλαχος ειμαι και εγω..... γνωριζω αυτες τις σπεσιαλιτε τι νομιζεις;με μακαρουνια και μυτζηθρα ... ετσι την τρωνε οι χωριατες την γιδα
τι στο διαολο μονο εγω ειμαι πρωτευουσιανος μαζευτηκατε ολοι οι χωριατες σε λιγο θα κανετε και μπεΚαραβλαχος ειμαι και εγω..... γνωριζω αυτες τις σπεσιαλιτε τι νομιζεις;
στην πισινα ειναι τετοια ωρα εχει φτιαξει μια γουρνα στο κτημα και κανει λασπολουτραΝουνα Ελενα ομως δεν βλεπω στο νημα;Θα κανει μπανιο στη θαλασσα και αυτη.....θα βγαλει το λαδι της νουνας της.....
Καλησπέρα!!Γεια σας.
Απο οτι είδα , έχει πέσει αρκετό γράψιμο τόσες μέρες , και λογικά δεν σας έλειψα ...
Δυστυχώς είχα ένα ορθοπεδικό ατύχημα/χειρουργείο οπότε χάθηκα....
Όταν ανατάξω δυνάμεις, θα είμαι πάλι κοντά σας
Εσύ να στείλεις δαχτυλίδι μπας και γίνει ο αρραβώνας μαςΝα στείλω κι εγώ βαιμπερ να κάνουμε διάλογο;
Καλημέρες σε όλους
Κάτσε να βάλω γκουγκλε γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσεςΕσύ να στείλεις δαχτυλίδι μπας και γίνει ο αρραβώνας μας
εγω του το ειπα οτι τον εχεις κλειδωσει με το ηλεκτρονικο σκοπευτρο και δεν μπορει να ξεφυγειΕσύ να στείλεις δαχτυλίδι μπας και γίνει ο αρραβώνας μας
θα σε παει τρενοΚάτσε να βάλω γκουγκλε γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες
Όλα θα στα μάθω εγώ μετά τον γάμο μας και ξένες γλώσσες και σφουγγαρισμα και ξεσκόνισμαΚάτσε να βάλω γκουγκλε γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες
Όλα θα στα μάθω εγώ μετά τον γάμο μας και ξένες γλώσσες και σφουγγαρισμα και ξεσκόνισμα
Κάτσε να βάλω γκουγκλε γιατί δεν ξέρω ξένες γλώσσες
Άσε τα ναζια και φύγαμε!Του κανω ναζια για να με ποθεί πιο πολυ
Πολύ ωραίο!Άσε τα ναζια και φύγαμε!