Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Sex.....πολυ sex κουκλα μου. Αυτο ειναι η λυση.Δυστυχως αυτό είναι αλήθεια!
Τι να κάνω που είμαι λιχουδα???
Sex.....πολυ sex κουκλα μου. Αυτο ειναι η λυση.Δυστυχως αυτό είναι αλήθεια!
Τι να κάνω που είμαι λιχουδα???
Για καλή μου τύχη κοιματε ο πολυζωης γιατί θα άφηνε υπονοούμενα ότι είμαι ΚΟΝΤΗSex.....πολυ sex κουκλα μου. Αυτο ειναι η λυση.
Κορμαρα εισαι ασε με εμενα να λεω. Πρεπει να γινει μια αυτοψια συντομα.Για καλή μου τύχη κοιματε ο πολυζωης γιατί θα άφηνε υπονοούμενα ότι είμαι ΚΟΝΤΗ
Μα λένε σε μια γυναίκα πρέπει να χάσεις 2 ..3 ..κιλά??Κορμαρα εισαι ασε με εμενα να λεω. Πρεπει να γινει μια αυτοψια συντομα.
Από εμένα μόνο αλήθειες!εσύ πάντα ξέρεις να μου φτιάχνεις την διάθεση
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΑΛΑΤΙΑπό εμένα μόνο αλήθειες!
Όσο για το "ευχαριστω" θα πω:
ΠΙΠΕΡΙ!
Αφου δεν εισαι κοντη γιατι να σου πω οτι εισαι.....Μα λένε σε μια γυναίκα πρέπει να χάσεις 2 ..3 ..κιλά??
Καλύτερα να με έλεγες κοντή θα το προτιμούσα....χαχαχαχαχα
Καλησπέρα γλυκό αρκουδάκι!!Τι να πω και εγω που εχω γινει σαν αρκουδα καλοκαιριατικα.....
Καλησπερα τουμπανακι!!!Καλησπέρα γλυκό αρκουδάκι!!
Τα κιλά μας τα καλή μας ούτε μας τα χάρισαν ούτε τα κλέψαμε!!Τη μπεμπελη βγαζω καλοκαιριατικα ετσι οπως εχω γινει σαν βαρελι....
Ασε τις τελευταιες μερες στην εξοχη του εδωσα και καταλαβε.Τα κιλά μας τα καλή μας ούτε μας τα χάρισαν ούτε τα κλέψαμε!!
Φάγαμε εξαιρετικά φαγητά ,γλυκά και κανέναν δεν κοροιδεψαμε !!
Αυθόρμητο ποιηματάκι !
Χαχαχαχαχαχα
Ο γύφτος λείπει να γίνεται ομάδα.Καλησπερα τουμπανακι!!!
Καλησπέρα γλυκό αρκουδάκι!!
Τότε γλειψε ένα παγωτάκι!!Αχχχχ !!.
Μιαμμμμ !
Και είμαι σε διατροφή
Πολυζωη δεν υπάρχει η λέξη γύφτος λέγονται ρομα η Αθιγγανοι!!Ο γύφτος λείπει να γίνεται ομάδα.
χιλια συγνωμη πριγκιππεσα εχεις απολυτο δικιο επρεπε να γραψω τσιγγανοςΠολυζωη δεν υπάρχει η λέξη γύφτος λέγονται ρομα η Αθιγγανοι!!
Από βασσιλισα έγινα πριγκίπισσα??χιλια συγνωμη πριγκιππεσα εχεις απολυτο δικιο επρεπε να γραψω τσιγγανος