πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.929
- Πόντοι
- 12.056
η βασσιλισα ειναι μια κωλογρια σαν την ελιζαμπεθΑπό βασσιλισα έγινα πριγκίπισσα??
Τι απαξιώσει είναι αυτή
Μου αφαιρεσες έναν τιτλο![]()
η βασσιλισα ειναι μια κωλογρια σαν την ελιζαμπεθΑπό βασσιλισα έγινα πριγκίπισσα??
Τι απαξιώσει είναι αυτή
Μου αφαιρεσες έναν τιτλο![]()
γιατι δεν το σηκωνεις να σε μαλωσειViber::Καλησπέρα Έλενα γιατί δεν απαντάς σε κλήσεις που σε παίρνω πια νομίζεις ότι είσαι??
ΕΓΩ : εγώ πια νομίζω ότι είμαι η οι άλλοι ποια νομίζουν ότι είμαι??
Viber::εσύ φυσικά!
ΕΓΩ :: νομίζω ότι είμαι η Μόνικα Μπελούτσι
Χαχαχαχαχαχσ![]()
Του κανω ναζια για να με ποθεί πιο πολυγιατι δεν το σηκωνεις να σε μαλωσειρε τι ταγαρια υπαρχουν
![]()
Εραστές του ονείρου !γιατι δεν το σηκωνεις να σε μαλωσειρε τι ταγαρια υπαρχουν
![]()
εραστες τις χουφταςΕραστές του ονείρου !
Ας είναι καλά αυτοί που με κάνουν και γελαω στο βαιμπερ 1000 καλά να τους δώσει ο μεγάλοδυναμος!!εραστες τις χουφτας![]()
Να στείλω κι εγώ βαιμπερ να κάνουμε διάλογο;Ας είναι καλά αυτοί που με κάνουν και γελαω στο βαιμπερ 1000 καλά να τους δώσει ο μεγάλοδυναμος!!
Καλοκαίρι δεν έχει και σίριαλ οπότε διασκεδάζω μαζί τους !!
εσυ εκει ξυνεσαιΝα στείλω κι εγώ βαιμπερ να κάνουμε διάλογο;
Καλημέρες σε όλους![]()
Μπας και με μπλοκάρει ρε συ... να πάρω κάνα ρεπόεσυ εκει ξυνεσαι![]()
Να στείλω κι εγώ βαιμπερ να κάνουμε διάλογο;
Καλημέρες σε όλους![]()
Μην ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη αγορι μου θα βρεις τον μπελα σου....εσυ εκει ξυνεσαι![]()
εσενα θα κανει δωρο ενα βαζο μελιΑμα ειναι να στελνω και εγω viber Ελενα.....δεν νομιζω να κανεις μπλοκο στο γλυκο σου αρκουδακι;![]()
Που τετοια τυχη; Εδω ουτε σοκολατες δεν σου φερνει....θα μου δωρισει εμενα μελι που ειναι και πανακριβο;εσενα θα κανει δωρο ενα βαζο μελι![]()
ουτε σοκολατακι ελιτσα απο μνημοσυνο δεν περνειΠου τετοια τυχη; Εδω ουτε σοκολατες δεν σου φερνει....θα μου δωρισει εμενα μελι που ειναι και πανακριβο;(Της εχεις διευκρινισει αν οι σοκολατες ειναι γαλακτος η υγειας; μηπως ειναι αυτος ο λογος που δεν στις αγοραζει και τη λες τσαμπα τσιγκουνακι;)
Τοσο τσιγκουνα ειναι μωρε αδερφακι μου;ουτε σοκολατακι ελιτσα απο μνημοσυνο δεν περνει