Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.564
Άργησε πολύΚαλησπερα....λιγο ακομη εμεινε και φορτησε.
Άργησε πολύΚαλησπερα....λιγο ακομη εμεινε και φορτησε.
Αν φορτησει ομως ειναι και ετοιμο να πυροβολησει.Άργησε πολύ
Κρίμα νέο παλικάρι ένα βήμα από το ΔαφνίΚαλησπερα....λιγο ακομη εμεινε και φορτησε.
Απο εξω θα περασω αυριο....μονο απο εξω.Κρίμα νέο παλικάρι ένα βήμα από το Δαφνί
Με την 110 και από έξω ...σε βλέπω πολύ αισιόδοξοΑπο εξω θα περασω αυριο....μονο απο εξω.
......εγώ που νομίζω ότι είμαι το πιο λογικό κοριτσι που υπάρχειΜε την 110 και από έξω ...σε βλέπω πολύ αισιόδοξο
Κανένας τρελακιας δεν παραδέχεται ότι χρειάζεται αλλαγή τσιμουχες......εγώ που νομίζω ότι είμαι το πιο λογικό κοριτσι που υπάρχει
κι όμως αυτήν την τρέλα μου την αγάπησαν πολλοίΚανένας τρελακιας δεν παραδέχεται ότι χρειάζεται αλλαγή τσιμουχες
Δεν θέλω την συμπόνια κανενόςκι όμως αυτήν την τρέλα μου την αγάπησαν πολλοί
Κανεις λαθος.....μεγαλο λαθος.....γισ αυτη την τρελα σε λατρεψαν πολλοι.....παρα πολλοι....κι όμως αυτήν την τρέλα μου την αγάπησαν πολλοί
Είσαι το πιο sexy κορίτσι που υπάρχει!......εγώ που νομίζω ότι είμαι το πιο λογικό κοριτσι που υπάρχει
Εγώ πάλι έχω αλλά διλήμματα!Για μενα ισχυει
Αχχχχ !!.Εγώ πάλι έχω αλλά διλήμματα!
Γλυκιά η αλμυρή?
Δεν χρειάζεσαι διατροφή τουμπανακι!Αχχχχ !!.
Μιαμμμμ !
Και είμαι σε διατροφή
Σαν να εχεις δικιο....πρεπει νσ φυγουν 2 με 3 κιλακια.Αχχχχ !!.
Μιαμμμμ !
Και είμαι σε διατροφή
Δυστυχως αυτό είναι αλήθεια!Σαν να εχεις δικιο....πρεπει νσ φυγουν 2 με 3 κιλακια.
εσύ πάντα ξέρεις να μου φτιάχνεις την διάθεσηΔεν χρειάζεσαι διατροφή τουμπανακι!
Κόμματος είσαι!