πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.829
- Πόντοι
- 12.056
οσο πιο πολλους βασανιζεις μαζι τοσο πιο μαζοχιστρια γινεσαι εεεΠολύ ευχαρίστως ΜΠΙΛ
οσο πιο πολλους βασανιζεις μαζι τοσο πιο μαζοχιστρια γινεσαι εεεΠολύ ευχαρίστως ΜΠΙΛ
.....έτσι εγώ και δεν αλλάζωοσο πιο πολλους βασανιζεις μαζι τοσο πιο μαζοχιστρια γινεσαι εεε
Απο εκει βγαινει και το 110. Τωρα καταλαβα......έτσι εγώ και δεν αλλάζω
Ελενα 110 η βασανιστρια!!
Όλοι με ρωτάνε από που προέκυψε το 110 ...Απο εκει βγαινει και το 110. Τωρα καταλαβα.
Θα μεινει ενα αιωνιο μυστηριο απο που προεκυψε το 110.......που θα σε ακολουθει για παντα....Όλοι με ρωτάνε από που προέκυψε το 110 ...
Από την αλεπού τους λέω !
100 η αλεπού 110 τα αλεπουδάκια
Και να αποχωρήσω κάποτε!Θα μεινει ενα αιωνιο μυστηριο απο που προεκυψε το 110.......που θα σε ακολουθει για παντα....
Καποια πραγματα δεν πρεπει να τα ρωταμε ποτε. Δεν ειναι ολα για ολους.Και να αποχωρήσω κάποτε!
Μην με ρωτήσετε ποτέ γιατί μερικοί με ρωτάνε και γι αυτό!
Το Έλενα 110 θα είναι τατουάζ στην καρδιά μου !
Έχω όμορφες αναμνήσεις!
Και να αποχωρήσω κάποτε!
Μην με ρωτήσετε ποτέ γιατί μερικοί με ρωτάνε και γι αυτό!
Το Έλενα 110 θα είναι τατουάζ στην καρδιά μου !
Έχω όμορφες αναμνήσεις!
Γουσταρω που είσαι στα γούστα!Πολύ ευχαρίστως ΜΠΙΛ
Εγώ γουστάρω εσέναΓουσταρω που είσαι στα γούστα!
Εγώ γουστάρω εσένα
Εγώ να δεις πόσο σε γουσταρω!Εγώ γουστάρω εσένα
Εκει θα ζησουμε.....δεν θελεις;.......εχει μεγαλους χωρους και μεσα και εξω περιμετρικα......μπορουν να ερθουν να μεινουν και φιλες σου.Επισης διαθετει και υπογειο γκαραζ.Ωωωωω !!
Είναι πολύ όμορφο!
Εκεί θα στεγάσουμε την αγάπη μας ??
Στο γκαράζ θα βάλουμε τιμωρια τον πολυζωη γιατί είναι λίγο ζωηρόςΕκει θα ζησουμε.....δεν θελεις;.......εχει μεγαλους χωρους και μεσα και εξω περιμετρικα......μπορουν να ερθουν να μεινουν και φιλες σου.Επισης διαθετει και υπογειο γκαραζ.
θα μας τρελανεις ρε νουνα πως θα ειμαι ο ιδιος αφου θα εχω γινει μουσκεμαΚΙ όταν η καταιγίδα θα περάσει δεν θα θυμάσαι πώς τα κατάφερες ή επιβίωσες ....
Δεν θα είσαι καν σίγουρος εάν η καταιγίδα όντως τελείωσε....
Ενα πράγμα είναι μόνο σίγουρο....
Οταν θα περάσει δεν θα είσαι πια ο Ίδιος ανθρωπος με αυτόν πριν ξεκινήσει...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ