Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.734
Μούσκεμα θα σε κανω εγώ!!θα μας τρελανεις ρε νουνα πως θα ειμαι ο ιδιος αφου θα εχω γινει μουσκεμα
Μούσκεμα θα σε κανω εγώ!!θα μας τρελανεις ρε νουνα πως θα ειμαι ο ιδιος αφου θα εχω γινει μουσκεμα
με πιο τροπο εγω μονο καθε 28η και 25η κανω μπανιοΜούσκεμα θα σε κανω εγώ!!
Με τα υγρά μουμε πιο τροπο εγω μονο καθε 28η και 25η κανω μπανιο
Θα σε στριμώξει με το λάστιχο τώρα που θα σε βαλει στο γκαραζμε πιο τροπο εγω μονο καθε 28η και 25η κανω μπανιο
υδροφορα εχεις η αγορασες κανενα σινουκΜε τα υγρά μου
εσυ ολο εδω τριγυρνας στο τελος θα στον περασει τον χαλκα και θα σε βγαζει βολτα στα χωριαΘα σε στριμώξει με το λάστιχο τώρα που θα σε βαλει στο γκαραζ
Έτσι τα λέει για μένα για να τα βλέπουν οι υπόλοιποι μνηστήρεςεσυ ολο εδω τριγυρνας στο τελος θα στον περασει τον χαλκα και θα σε βγαζει βολτα στα χωρια
Καλησπερα αγαπημενη οικοδεσποινα....μετα την καταιγιδα βγανει ο....ΚΙ όταν η καταιγίδα θα περάσει δεν θα θυμάσαι πώς τα κατάφερες ή επιβίωσες ....
Δεν θα είσαι καν σίγουρος εάν η καταιγίδα όντως τελείωσε....
Ενα πράγμα είναι μόνο σίγουρο....
Οταν θα περάσει δεν θα είσαι πια ο Ίδιος ανθρωπος με αυτόν πριν ξεκινήσει...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ο μιστερ ζονκ πες το δασκαλε τι φοβασαι εδω μονο αληθειες λεμεΚαλησπερα αγαπημενη οικοδεσποινα....μετα την καταιγιδα βγανει ο....
Ενώ εγώ είμαι για να γίνω μια απλή νυκοκοιρα ..Να μαγειρεύω να σκουπιζω και να περιμένω τον αφέντη του σπιτιού να του δώσω τις παντόφλες του !!Έτσι τα λέει για μένα για να τα βλέπουν οι υπόλοιποι μνηστήρες
Αφού το ξέρει ότι είμαι μόνο για περιπέτεια
Και στα χωριά να με πάει, πάλι τουλούμπα θα λάβει με σιρόπι άμεσης παραγωγής στο τέλος
Γεια σου μαρή καβλιάρα Έλενα
ανοιξαμε και σας περιμενουμε με 10 ημερο μεγαλων προσφορωνΕνώ εγώ είμαι για να γίνω μια απλή νυκοκοιρα ..Να μαγειρεύω να σκουπιζω και να περιμένω τον αφέντη του σπιτιού να του δώσω τις παντόφλες του !!
Δεν είμαι κοριτσι που μου αρέσει η ελευθερία οι βόλτες οι εκδρομές χωρίς να έχω κανέναν δίπλα μου ...χαχαχα
Εσυ εισαι ατιθασο καβλιαρικο κοριτσακι που αναστατωνει τον αντρικο πληθυσμο.Ενώ εγώ είμαι για να γίνω μια απλή νυκοκοιρα ..Να μαγειρεύω να σκουπιζω και να περιμένω τον αφέντη του σπιτιού να του δώσω τις παντόφλες του !!
Δεν είμαι κοριτσι που μου αρέσει η ελευθερία οι βόλτες οι εκδρομές χωρίς να έχω κανέναν δίπλα μου ...χαχαχα
.....στο ατίθαση θα συμφωνήσω μαζί σουΕσυ εισαι ατιθασο καβλιαρικο κοριτσακι που αναστατωνει τον αντρικο πληθυσμο.
Και ετσι να παραμεινεις για παντα......στο ατίθαση θα συμφωνήσω μαζί σου
Α να για σου!! Πες τα γυναικάρα μου!!Ενώ εγώ είμαι για να γίνω μια απλή νυκοκοιρα ..Να μαγειρεύω να σκουπιζω και να περιμένω τον αφέντη του σπιτιού να του δώσω τις παντόφλες του !!
για αυτο εχει φαγωθει η αλλη να γινεται ζευγαρι ειστε και οι 2 υπερμετρα κουβαρνταδεςΑ να για σου!! Πες τα γυναικάρα μου!!
Πάρε λουλουδάκι
....πάρε ένα φιλάκιΑ να για σου!! Πες τα γυναικάρα μου!!
Πάρε λουλουδάκι
ετσι μπραβο οικονομια οχι συνεχεια λουλουδια να μην νομιζουν οτι βρισκονται στην πυλη αξιου....πάρε ένα φιλάκι
Μωράκι μου
Κλαίω ρε μαλέα..χαχαχαχ είσαι ωραίος!ετσι μπραβο οικονομια οχι συνεχεια λουλουδια να μην νομιζουν οτι βρισκονται στην πυλη αξιου
αυτο το ξερω αφου απο οπου περναω με φτυνουν τοση ροχαλα που πεφτει τους λεω ρε μλκες πως θα κολλησετε τα γραμματοσημαΚλαίω ρε μαλέα..χαχαχαχ είσαι ωραίος!