πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
ο τριτος παει για μακαριτηςΟ πρώτος είναι μπλοκ ο δεύτερος έχει πάρει κίτρινη κάρτα!!
ο τριτος παει για μακαριτηςΟ πρώτος είναι μπλοκ ο δεύτερος έχει πάρει κίτρινη κάρτα!!
......και ο τέταρτος καλεσμένος σε παρτυ με ούζα!!ο τριτος παει για μακαριτης
ευτυχως η αθηνα δεν εχει τεταρτο κοιμητηριο ..οποτε σε περιφερειακο δημο......και ο τέταρτος καλεσμένος σε παρτυ με ούζα!!
Μεγάλη μου τιμή να με συνοδεύσει ένας γοητευτικός άντρας σαν κι εσένα!Ευτυχώς, έτσι μπορεί να έχουμε ελπίδα να σε συνοδεύσουμε κάποια στιγμή!
Και ο δεύτερος κάρτα. Ούτε αυτός άντεξε?? Τον εξολόθρευσες??? Τι τραβάνε και αυτά τα παλικάρια για το μεροκάματο....Ο πρώτος είναι μπλοκ ο δεύτερος έχει πάρει κίτρινη κάρτα!!
εισαι φαγανο κοριτσι ..μου εφαγες ολες τις σοκολατεςΜεγάλη μου τιμή να με συνοδεύσει ένας γοητευτικός άντρας σαν κι εσένα!
Υ..Γ ...Να ξέρεις τρώω πολύ δεν συμφέρω
Εσυ τρως πολυ, εγώ πινω πολύ,μια χαρα θα είμαστε!Μεγάλη μου τιμή να με συνοδεύσει ένας γοητευτικός άντρας σαν κι εσένα!
Υ..Γ ...Να ξέρεις τρώω πολύ δεν συμφέρω
kaι μετα πορτοκαλαδα καιΕσυ τρως πολυ, εγώ πινω πολύ,μια χαρα θα είμαστε!
Εσυ θα με φας και εγω θα σε πιω!
Εχει και κοττερο;Ρε μήπως είναι ο γυμναστής σου???
Και τα χέρια έξω από το στρώμα!kaι μετα πορτοκαλαδα και
Έξω από το στρώμα αλλά που να είναι τα χεράκια??Και τα χέρια έξω από το στρώμα!
Έξω από το στρώμα αλλά που να είναι τα χεράκια??
μονο ετσι υπαρχει περιπτωση να κανεις γυμναστικη νουνα με οφθαλμολουτρο
........κάναμε γυμναστική χορεύοντας άλλη τεχνική αυτή προσπαθεί ο γυμναστής να μας ηρεμήσει με λίγη μουσική γιατί η ομάδα βαριόταν σήμερα!!μονο ετσι υπαρχει περιπτωση να κανεις γυμναστικη νουνα με οφθαλμολουτρο
Ιδού η απορία!!Έξω από το στρώμα αλλά που να είναι τα χεράκια??
Ας βοηθήσει το κοινό!
Η νουνα σου τρέχει!που ειναι η νουνα μου φαινεται μετα τις πολλες γαριδες που εφαγε ειχε και γλυκο τουλουμπα