Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.734
Έλα να σε κεράσουμε μπιλ !Wow!!!!
Καλή όρεξη!!!!
Και αυτά να ξέρεις δεν παχαίνουν, απλά ομορφαίνουν!
Έλα να σε κεράσουμε μπιλ !Wow!!!!
Καλή όρεξη!!!!
Και αυτά να ξέρεις δεν παχαίνουν, απλά ομορφαίνουν!
Τι βλέπω?? Εκλεκτό μεζεδάκι , διαιτιτικό και οχι παχυντικό... Το ουζάκι δεν βλέπω, ίσως είναι κρυμμένο κάτω απο το τραπέζι ..
Δυστυχώς είμαι εκτός Αθηνών, θα μου το χρωστάτε όμως!!!Έλα να σε κεράσουμε μπιλ !
εκει τρως τα λεφτα για τις σοκολατες
Τσίπουρο έχει φυσικά αλλά δεν μου το επιτρέπει η διατροφολόγος μου !!Δυστυχώς είμαι εκτός Αθηνών, θα μου το χρωστάτε όμως!!!
Μια ερώτηση μόνο,έχει τσιπουρο το μαγαζί?
ενω σου επιτρεπει να τρως τα δωρα του βαφτισιμιου σου για στειλε μου το τηλεφωνο του να στειλω ενα συνεργειο να τα κανει ολα λαμπικοΤσίπουρο έχει φυσικά αλλά δεν μου το επιτρέπει η διατροφολόγος μου !!
Όπου κι αν είσαι όμορφα να περνάς!!
παλι τζαμπα σιγα μην ετρωγες εσυ γαριδες σπαγγο με κουλουρι και τυρι θα την εβγαζεςΜε κεράσανε!!
Όταν μια κυρία συνοδεύεται από έναν κύριο σπάνια την αφήνει να πληρώνει η κυρία όσο και να επιμένει η ίδια!παλι τζαμπα σιγα μην ετρωγες εσυ γαριδες σπαγγο με κουλουρι και τυρι θα την εβγαζες
ααα με γαμπρο εισαι εξω αντε βρε ασε τις γαριδες και βαλτον στα καρβουνα να ψηθει γρηγορα μην λακισει και αυτοςΌταν μια κυρία συνοδεύεται από έναν κύριο σπάνια την αφήνει να πληρώνει η κυρία όσο και να επιμένει η ίδια!
......θα τον δέσω με σκοινί να μην φύγειααα με γαμπρο εισαι εξω αντε βρε ασε τις γαριδες και βαλτον στα καρβουνα να ψηθει γρηγορα μην λακισει και αυτος
να σου φερω τις αλυσιδες αυτοκινητου που ειναι ασφαλειας και δεν μπορει να τις σπασει......θα τον δέσω με σκοινί να μην φύγει
Είναι δυνατός θα τις σπάσει!!να σου φερω τις αλυσιδες αυτοκινητου που ειναι ασφαλειας και δεν μπορει να τις σπασει
Το πιο φυσικό, μια γυναικάρα πρέπει να τη κερνανε τα καλυτερα!!!Με κεράσανε!!
καταλαβα σφιχτης θα ειναιΕίναι δυνατός θα τις σπάσει!!
Όλη την μέρα στα γυμναστήριο είναι το χρυσο μου
Για εμένα δεν έχει σημασία η εμφάνιση σε έναν άντρα αλλά ο χαρακτήρας του !καταλαβα σφιχτης θα ειναι
Ρε μήπως είναι ο γυμναστής σου???Είναι δυνατός θα τις σπάσει!!
Όλη την μέρα στα γυμναστήριο είναι το χρυσο μου
ελα ομως που ειμαι οργανωμενος θα σε καλυψω νουναΓια εμένα δεν έχει σημασία η εμφάνιση σε έναν άντρα αλλά ο χαρακτήρας του !
Ευτυχώς, έτσι μπορεί να έχουμε ελπίδα να σε συνοδεύσουμε κάποια στιγμή!Για εμένα δεν έχει σημασία η εμφάνιση σε έναν άντρα αλλά ο χαρακτήρας του !
Ο πρώτος είναι μπλοκ ο δεύτερος έχει πάρει κίτρινη κάρτα!!Ρε μήπως είναι ο γυμναστής σου???