πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
τοτε θα ειναι αργα θα φαμε τις μουσταλευριες που δεν εφερε ποτε για συγχωριοΑν πέσει από τον γκρεμό εκεί θα είναι να τον πιάσω
τοτε θα ειναι αργα θα φαμε τις μουσταλευριες που δεν εφερε ποτε για συγχωριοΑν πέσει από τον γκρεμό εκεί θα είναι να τον πιάσω
Και Βιάγκρα, η Έλενα είναι φυσικό Βιάγκρα!Εγώ όταν έχω πονοκέφαλο πάντως, κάνω σεξ...χρόνια τώρα, γιατροσόφι αλάνθαστο
Ειδικά αν κάνω με την Έλενα είναι σαν να παίρνεις ντεπον μαξιμουμ και βάλε
για αυτο στο πριβε εχει αναλαβει προσωπικα αυτον πουστρωνειΚαι Βιάγκρα, η Έλενα είναι φυσικό Βιάγκρα!
Τον σηκώνει σε γερο,γυριζει τους gay σε straight,κλπ!!
......και αυτον που ξεστρώνειγια αυτο στο πριβε εχει αναλαβει προσωπικα αυτον πουστρωνει
......και αυτον που ξεστρώνει
Καλή είσαι, αλλά έχεις και τα βίτσια σου.. κανείς τέλειοςΜου αρέσει να μου το παίζεις δύσκολος σε γουσταρω πιο πολύ
Πολλα βίτσια έχωΚαλή είσαι, αλλά έχεις και τα βίτσια σου.. κανείς τέλειος
Δεν παθαίνει αλλά καυλώνει χαχαχαχα
Αυτό μονο ομορφαινει!!
Αυτό παχαίνει ,αστο για εμενα!
Αυτά λες Για αυτό πολύ δεν πάνε με γυναίκεςΠολλα βίτσια έχω
《Όπως όλες οι γυναίκες 》
Που να πάνε βόλτα στο Ζάππειο??Αυτά λες Για αυτό πολύ δεν πάνε με γυναίκες
ναι να ταισουν τις παπιεςΠου να πάνε βόλτα στο Ζάππειο??
Είμαστε εμείς εδώ που σε αγαπάμε γιατί το αξιζεις,και δεν θέλουμε να κλαις ούτε για πέντε λεπτά!Γιατί μου λείπει πολύ εκείνη η εποχή που γελούσα χωρίς λόγο??. Που γελούσα και ήμουν πραγματικά χαρούμενη. Που δεν ήξερα τι θα πει έρωτας, αγάπη, μίσος, κακιά ,ζήλια.
Που έκλαιγα μόνο για πέντε λεπτά και όχι για ώρες.
Που τίποτα δεν μπορούσε να με κάνει λυπημένη πραγματικά.
Μου λείπει εκείνη η εποχή...
Μου λείπει η εποχή που ήμουν μικρή που αγαπούσα αυτούς που το άξιζαν και αυτούς που έπρεπε.
Μου λείπουν όλα αυτά !
Wow!!!!