πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Η επιστροφή του γαμπρουλη.... Καλώς ήρθες φίλε μου καλέ με κάνεις χαρούμενο που σε έχουμε κοντά μαςΧρόνια πολλά σε όλους παιδιά!!
Η επιστροφή του γαμπρουλη.... Καλώς ήρθες φίλε μου καλέ με κάνεις χαρούμενο που σε έχουμε κοντά μαςΧρόνια πολλά σε όλους παιδιά!!
Καλώς σας βρήκα φιλαράκο μου! Να είσαι καλά, καλή Ανάσταση να έχουμε, με υγεία!Η επιστροφή του γαμπρουλη.... Καλώς ήρθες φίλε μου καλέ με κάνεις χαρούμενο που σε έχουμε κοντά μας
Η βία δεν θα περάσει...θα κάνουμε αγώνες ενωμένοι δυνατοί στις 21 μαϊου ψηφιστε μας...με τον δελαπατριδη. ΑρχηγόΚαλώς σας βρήκα φιλαράκο μου! Να είσαι καλά, καλή Ανάσταση να έχουμε, με υγεία!
Τι περιμένεις φίλε οι γυναίκες είναι άπιστες.Ε δεν θα το' λεγα... κάτι για γάμους διάβαζα τόσον καιρό...
Η 110 και εδώ έβαλε μέσο κατεβαινει στο επικρατείας
Αλλη Τσιτσιολινα μας βρηκε τωρα.......Η 110 και εδώ έβαλε μέσο κατεβαινει στο επικρατείας
Η Ελληνίδα Τσιτσιολίνα... Αφιέρωμα θα την κάνουμεΑλλη Τσιτσιολινα μας βρηκε τωρα.......
Καλημέρα αστερι μου!Καλημέρα αγόρια και καλή ανάσταση να έχουμε!!
Άντε ντε μπας και η ανάσταση φέρει την ανύψωσηΚαλημέρα αγόρια και καλή ανάσταση να έχουμε!!
Καλημέρα αγόρια και καλή ανάσταση να έχουμε!!
Καλή ανάσταση αγάπη μου !!Καλημέρα σε όλους και όλες!
Καλή Ανάσταση να έχουμε και να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε και όπου βρίσκεστε!!
Καλώς ήρθες φίλτατε! Άντε γιατί έφαγα γερό στρίμωγμα παντρειάςΕτσι!!! Με έστειλαν υποχρεωτικές διακοπές!
Επίσης αγάπη μου!!Καλή ανάσταση αγάπη μου !!
Σε ευχαριστώ πολυ !!Επίσης αγάπη μου!!
Έχω την εντύπωση πως κάποια θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω της σήμερα στην ανάσταση, ξέρεις εσύ..
Παρακαλώ βρε.. αν και δεν το εννοούσα έτσιΣε ευχαριστώ πολυ !!
Και εχθές τράβηξα τα βλέμματα ήταν μια μικρή ακρίδα στα μαλλιά μου και όταν με πληροφόρησε η φίλη μου και ουρλιαξα έπαθε σοκ ο κόσμος.....χαχαχαχαχαχα