πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Αναρχία και εσύ νουνα .. θα πετάς μολότωφ?Αύριο θα έχουμε πυροτεχνηματα !!
Αναρχία και εσύ νουνα .. θα πετάς μολότωφ?Αύριο θα έχουμε πυροτεχνηματα !!
E τώρα... Δεν είσαι σωστός. Δεν σου αρέσεις??? Μια χαρά φαίνεται το αποτέλεσμα...Μόνο και εκεί τσιγγουνια έκανε ...έβαλε ηλιέλαιο
Διακοπες τωρα και ξεκουραση. Οταν ανοιξουν παλι τα σχολεια βλεπουμε αγαπημενη μου μαθητρια.Αύριο θα έχουμε πυροτεχνηματα !!
Εξαρτάτε ποιοι θα με συλλάβουν!Αναρχία και εσύ νουνα .. θα πετάς μολότωφ?
Αντιτρομοκρατική μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν καλά μαζί σουΕξαρτάτε ποιοι θα με συλλάβουν!
Άμα είναι της Δίας σπάω και τζαμαρίες στην ανάγκη!
Θα σε κρατησουν μεσα ή θα σε αφησουν να φύγεις;Εξαρτάτε ποιοι θα με συλλάβουν!
Ωραίος!! Καλές βουτιές και καλές γιορτές!!
Το θέμα είναι να με κρατήσουνΘα σε κρατησουν μεσα ή θα σε αφησουν να φύγεις;
Παιδαράδες κυνηγάς......Εξαρτάτε ποιοι θα με συλλάβουν!
Μπα δε νομιζω.....ενα αθωο κοριτσακι σαν εσενα....να σε κρατησουν.Το θέμα είναι να με κρατήσουν
Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άντρας που θα τον κυνηγήσω μητσο μου !!Παιδαράδες κυνηγάς......
Ωωωωωωω πινέλοοοοοο!!!!!!!!χαχαχαχαχαΔεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άντρας που θα τον κυνηγήσω μητσο μου !!
Πώς το φαντάζεσαι? Νύχτα στο κελί κ ετσι?Το θέμα είναι να με κρατήσουν
Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άντρας που θα τον κυνηγήσω μητσο μου !!
Άμα είναι της ΔΙΑΣ ,σιγά μη τους αφησει η Ελενα!Θα σε κρατησουν μεσα ή θα σε αφησουν να φύγεις;
Άλλο που δεν θα θέλουν τα μπλέ στρουμφάκια.......Άμα είναι της ΔΙΑΣ ,σιγά μη τους αφησει η Ελενα!
Στο κρατητήριο δεν έχω πάει ποτέ στην ζωή μου !Πώς το φαντάζεσαι? Νύχτα στο κελί κ ετσι?
Μην λες μεγάλα λόγια.... Κράτα πισινή....Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άντρας που θα τον κυνηγήσω μητσο μου !!
Καπως ετσι θα εισαι μεσα.....Στο κρατητήριο δεν έχω πάει ποτέ στην ζωή μου !
Θα ήταν μια εμπειρία!!
Δεν ξέρω αν σου φέρνουν φαγητό και γλυκό και κουβέρτα υποθέτω πως όχι!!
Σωστα,σιγά μην κυνηγάει η κουκλαρα!Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άντρας που θα τον κυνηγήσω μητσο μου !!