billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.052
- Πόντοι
- 5.956
Το μεσημέρι σε περιμένουμε!Έχει λίγο αέρα σήμερα αλλά σε λίγο θα ρίξω την βουτιά μου
Το μεσημέρι σε περιμένουμε!Έχει λίγο αέρα σήμερα αλλά σε λίγο θα ρίξω την βουτιά μου
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!Καλημέρα!!
Τι όμορφο μέρος αλήθεια θα ήθελα να ήμουν εκεί και να χαλαρώνω!!
Η θάλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία αφού έχω πει στους δικούς μου όταν πεθάνω να με αποτεφρωσετε και την στάχτη μου να την σκορπισετε στην θάλασσα..Έχει λίγο αέρα σήμερα αλλά σε λίγο θα ρίξω την βουτιά μου
Το ίδιο ακριβώς έχω πει και εγώ ...για αυτό σε έχω νουνα μου ταιριάζουμεΗ θάλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία αφού έχω πει στους δικούς μου όταν πεθάνω να με αποτεφρωσετε και την στάχτη μου να την σκορπισετε στην θάλασσα..
Αυτή είναι η επιθυμία μου !!
Μπορεί να έρθω με παρέαΤο μεσημέρι σε περιμένουμε!
Αχχχ !Μπορεί να έρθω με παρέα
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ!!!Μπορεί να έρθω με παρέα
Άμα στην δώσω 2 3 ημέρες θα αλλάξεις γνώμη ... Γυναίκα φαουσαΑχχχ !
Τι γλυκουλι που είναι το ερωτεύτηκα το σκυλάκι!!
.........Καλημερα σε Ελενα και σε ολους σας.Ρε παιδια,αυτός ο Dark ,δεν ξέρω γω τι,που νομιζε οτι ήξερε πολλα για μενα ,που χαθηκε?
Τον πήρε το εύρηκαΡε παιδια,αυτός ο Dark ,δεν ξέρω γω τι,που νομιζε οτι ήξερε πολλα για μενα ,που χαθηκε?
Καλημέρα!!
Τι όμορφο μέρος αλήθεια θα ήθελα να ήμουν εκεί και να χαλαρώνω!!
Είδες το λαδάκι.. Έκανε την δουλειά τουΤο ίδιο ακριβώς έχω πει και εγώ ...για αυτό σε έχω νουνα μου ταιριάζουμε
Μόνο και εκεί τσιγγουνια έκανε ...έβαλε ηλιέλαιοΕίδες το λαδάκι.. Έκανε την δουλειά του
Ο κηπουρός τον πήγε Μαζί με τα υπόλοιπα κλωνάριαΚαι πού τον πήγε??
Αύριο θα έχουμε πυροτεχνηματα !!Αύριο περιμένουμε κάτι για Ανάσταση.