πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
ΝΟΥΝΑ εμεις στην μακεδονια ειμαστε δεινοι κολυμβητεςΗ κάθε μέρα είναι πολύτιμη
Δώρο από τον Θεό
Μην την αφήσεις
Να πάει χαμένη!!
Καλημέρα
ΝΟΥΝΑ εμεις στην μακεδονια ειμαστε δεινοι κολυμβητεςΗ κάθε μέρα είναι πολύτιμη
Δώρο από τον Θεό
Μην την αφήσεις
Να πάει χαμένη!!
Καλημέρα
ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ
ενταξει ομως εχει θερμοκρασια σουπερ δεν θα κρυωνει εμεις εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε παντα αξιοπισταΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!
Εξω δεν κρυώνεις. Το νερό όμως ακόμα είναι κρύο... Πρώτα φτιάχνει ο καιρός και μετά ζεσταίνεται το νερό.ενταξει ομως εχει θερμοκρασια σουπερ δεν θα κρυωνει εμεις εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε παντα αξιοπιστα
μητσο εγω κανω μπανιο εδω και ενα μηνα επισης και σου ευχομαι καλες παρακολουθησειςΕξω δεν κρυώνεις. Το νερό όμως ακόμα είναι κρύο... Πρώτα φτιάχνει ο καιρός και μετά ζεσταίνεται το νερό.
Καλές βουτιές, και καλά να περνάς.........
ενταξει ομως εχει θερμοκρασια σουπερ δεν θα κρυωνει εμεις εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε παντα αξιοπιστα
Αφού το αντέχεις, καλά κάνεις....μητσο εγω κανω μπανιο εδω και ενα μηνα επισης και σου ευχομαι καλες παρακολουθησεις
εγω περιμενω να βγεις εξω να παμε jumboΕίπες αξιόπιστα και μου θύμησες να πιω τον καφέ μου !!
Κάποτε έβαζες και καμιά φωτό του καφέ..... Χωρίς καν να φαίνονται τα χεράκια.... Τώρα πάνε και αυτάΕίπες αξιόπιστα και μου θύμησες να πιω τον καφέ μου !!
Σήμερα είμαι τιμωρημένη δεν με αφήνει η μαμά μου να βγω από το σπίτι γιατί ήμουνα τα Άτακτο κορίτσι !!εγω περιμενω να βγεις εξω να παμε jumbo
Αφού το αντέχεις, καλά κάνεις....
αρχισες παλι μηπως σε εχει κλειδαμπαρωσει σπιτι ο βιομηχανος @pablo stamos .....Σήμερα είμαι τιμωρημένη δεν με αφήνει η μαμά μου να βγω από το σπίτι γιατί ήμουνα τα Άτακτο κορίτσι !!
Έχω μια απορία!!αρχισες παλι μηπως σε εχει κλειδαμπαρωσει σπιτι ο βιομηχανος @pablo stamos .....
την ιδια απορια εχω.... φαντασου απο χθες το απογευμα εχει αρχισει και αδειαζει η ποληΈχω μια απορία!!
Όλοι λένε ότι δεν έχουνε χρήμα Και βλέπω στην TV τα καράβια τα νησιά και τα Hotel έχουνε βουλιάξει από τον κόσμο!!
Με την απορια θα μεινεις δυστυχως. Αλλα ξερω ανθρωπους που χρωστανε δεξια και αριστερα που ομως περνανε καλα.Έχω μια απορία!!
Όλοι λένε ότι δεν έχουνε χρήμα Και βλέπω στην TV τα καράβια τα νησιά και τα Hotel έχουνε βουλιάξει από τον κόσμο!!
κατσε ρε δασκαλε μην εισαι τετοιος και η νουνα χρωσταει στην μιχαλου και ομως το γλενταειΜε την απορια θα μεινεις δυστυχως. Αλλα ξερω ανθρωπους που χρωστανε δεξια και αριστερα που ομως περνανε καλα.
Η νουνα ειναι τυπικη σε ολα.....μαλλον την εχεις μπερδεψει με καποια αλλη.κατσε ρε δασκαλε μην εισαι τετοιος και η νουνα χρωσταει στην μιχαλου και ομως το γλενταει
σε ολα ολα τυπικη με την λαμπαδα το σοκολατενιο το αυγο της το τσουρεκι αλλα για το αυγο ειπε φταιει ο κοκορας που το ψηνει το ψαρι και απο τις δυο πλευρεςΗ νουνα ειναι τυπικη σε ολα.....μαλλον την εχεις μπερδεψει με καποια αλλη.
Εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι δεν το έχω κανει ποτέ στην ζωή μου !!Με την απορια θα μεινεις δυστυχως. Αλλα ξερω ανθρωπους που χρωστανε δεξια και αριστερα που ομως περνανε καλα.