nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Λες να μην την ξέρω τι είναι?? Δεν έχεις ιδεα τι ακούω από την υπογα της κάθε βράδυ!Τι περιμένεις φίλε οι γυναίκες είναι άπιστες.
Λες να μην την ξέρω τι είναι?? Δεν έχεις ιδεα τι ακούω από την υπογα της κάθε βράδυ!Τι περιμένεις φίλε οι γυναίκες είναι άπιστες.
Ελα που το παίζεις και δύσκολος!! Κρα έκανες, τα έβλεπα εγώ από μακρυά... (Καλώς σας βρήκα φιλε!)Καλώς ήρθες φίλτατε! Άντε γιατί έφαγα γερό στρίμωγμα παντρειάς
Τι να τους κάνεις τέτοιους φίλους γαμπρουλη..... Αλλά μην στεναχωριέσαι δεν ενέδωσε σε κανέναν δικιά σου είναιΕλα που το παίζεις και δύσκολος!! Κρα έκανες, τα έβλεπα εγώ από μακρυά... (Καλώς σας βρήκα φιλε!)
Για να κατακτήσει την καρδιά μου θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ!!Τι να τους κάνεις τέτοιους φίλους γαμπρουλη..... Αλλά μην στεναχωριέσαι δεν ενέδωσε σε κανέναν δικιά σου είναι
Τον Μήτσο που τον έχεις στείλει μήπως ψάχνει να βρει τον παλαιοκωσταΓια να κατακτήσει την καρδιά μου θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ!!
Όχι ψαχνει να βρει τι χρώμα βραχιολακι θα φοράει η Εύα καιλη!!Τον Μήτσο που τον έχεις στείλει μήπως ψάχνει να βρει τον παλαιοκωστα
Την γλύτωσε και αυτή ούτε καν ακούμπησε τα λεφτά....ο άγιος Βασίλης της τα έβαλε στο σπίτιΌχι ψαχνει να βρει τι χρώμα βραχιολακι θα φοράει η Εύα καιλη!!
Μάλλον τελείωσε άδοξα η σχέση!Τον Μήτσο που τον έχεις στείλει μήπως ψάχνει να βρει τον παλαιοκωστα
Αφού ήταν μια βαλίτσα στο σαλόνι της με μισό εκατομμύριο και δεν ήξερε ποιανού είναι!!Την γλύτωσε και αυτή ούτε καν ακούμπησε τα λεφτά....ο άγιος Βασίλης της τα έβαλε στο σπίτι
Εγώ την πήγαινα και στα μπουζούκια...εσύ νουνα ακόμη και εκεί τζάμπα να την βγάλειςΑφού ήταν μια βαλίτσα στο σαλόνι της με μισό εκατομμύριο και δεν ήξερε ποιανού είναι!!
Όταν η βαλίτσα έχει πόδια πάει βόλτες σε διάφορα διαμερίσματα στο δικο μου γιατί δεν πέρασε να μου πει ένα γεια ??
Να την κεράσω ένα περγαμόντο
Άτιμη κοινωνία ρε γαμώτο.Αφού ήταν μια βαλίτσα στο σαλόνι της με μισό εκατομμύριο και δεν ήξερε ποιανού είναι!!
Όταν η βαλίτσα έχει πόδια πάει βόλτες σε διάφορα διαμερίσματα στο δικο μου γιατί δεν πέρασε να μου πει ένα γεια ??
Να την κεράσω ένα περγαμόντο
Καλή επιστροφή παλικάρι... Στο υπόγειο πως ήταν κλεισμένος τόσες μέρες??Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!!
Κακίες.... Βιάζεσαι....Απορώ πάντως πως ο Μήτσος δεν πήρε χαμπάρι τον γαμπρουλη
Φτιάχνω το επικρατείας για τις εκλογές.... 1η η 110.. Μετα είναι τα δύσκολα... και έχουμε και 5 εκλο΄γιμες θέσειςΤον Μήτσο που τον έχεις στείλει μήπως ψάχνει να βρει τον παλαιοκωστα
Άντε ντε μπας και η ανάσταση φέρει την ανύψωση
Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολυ !!Καλή Ανάσταση Έλενα. Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να περάσεις όμορφα και να επιστρέψεις ανανεωμένη για να μας ''ανεβάσεις'' όπως μόνο εσύ ξέρεις. Πολλά φιλιά...
Ευχαριστώ φίλε! Μου τα έδειχνε με βιντεοκληση μόνο... έχασα 7 κιλά!Καλή επιστροφή παλικάρι... Στο υπόγειο πως ήταν κλεισμένος τόσες μέρες??
Φαγητό, νερό σου έδινε????
Μπράβο. Είδες , εύκολη διαίτα. Ούτε στο survivor να τρέχεις , ούτε να προσέχεις .. Τίποτα και απλά.. Νάναι καλά η νύφη..Ευχαριστώ φίλε! Μου τα έδειχνε με βιντεοκληση μόνο... έχασα 7 κιλά!
Καλή Ανάσταση και καλές διερευνήσεις!!!!Μπράβο. Είδες , εύκολη διαίτα. Ούτε στο survivor να τρέχεις , ούτε να προσέχεις .. Τίποτα και απλά.. Νάναι καλά η νύφη..
Καλό Πάσχα σε όλους και τα λέμε απο τρίτη