billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Έρχομαι εγώ που έχω κλείσει ήδη και τον προορισμό του honeymoon!Να έρθεις να με ζητήσεις από την μαμά μου !!
Έρχομαι εγώ που έχω κλείσει ήδη και τον προορισμό του honeymoon!Να έρθεις να με ζητήσεις από την μαμά μου !!
Πανέμορφα είναι!!Έρχομαι εγώ που έχω κλείσει ήδη και τον προορισμό του honeymoon!
Πανέμορφα είναι!!
Φυγαμεεεεεεεεεε !!
Ναι , και ο επαγγελματιας γαμπρος θα περιμενειΝα έρθεις να με ζητήσεις από την μαμά μου !!
Ντύσου προχειρα,έρχομαι!Πανέμορφα είναι!!
Φυγαμεεεεεεεεεε !!
Θα βάλω το σατέν κοκκινο φόρεμα μου και είμαι έτοιμη!!Ντύσου προχειρα,έρχομαι!
Πάει αυτός τον σχόλασα!!Ναι , και ο επαγγελματιας γαμπρος θα περιμενει
Να πλερωνομουν κιολας γιαυτο, καλά θα ήταν!!!Ναι , και ο επαγγελματιας γαμπρος θα περιμενει
Θυμήσου το αυτό... αυτό σου λέω μόνο! Καληνύχτα σας κύριοι!!!!!!Πάει αυτός τον σχόλασα!!
Συμφωνα με δηλωση σου στο Golden Queens , εισαι largeΝα πλερωνομουν κιολας γιαυτο, καλά θα ήταν!!!
Ενας μνηστηρας λιγοτερος αγαπη μουΠάει αυτός τον σχόλασα!!
Συμφωνα με δηλωση σου στο Golden Queens , εισαι large
Προφανώς και είμαι.... όσα έχω τα σκορπαω φιλε μου... μια ζωή την έχουμε... απλά δεν μου φτάνουν θέλω κι άλλα!
Και ένα μαντήλι ασορτί, θα έρθω με το ανοιχτό!Θα βάλω το σατέν κοκκινο φόρεμα μου και είμαι έτοιμη!!
Λέω να έρθω μόνο φορώντας το άρωμα μου !!Και ένα μαντήλι ασορτί, θα έρθω με το ανοιχτό!
Ξάπλωσε και έρχομαι σε λίγο!Θυμήσου το αυτό... αυτό σου λέω μόνο! Καληνύχτα σας κύριοι!!!!!!
Ξάπλωσε και έρχομαι σε λίγο!
Ωραία ιδέα!!!!Λέω να έρθω μόνο φορώντας το άρωμα μου !!
Ξάπλωσε και έρχομαι σε λίγο!
Μην ξεχαστει τιποτα αλλο για προσεξτε λιγακι παρακαλω.....Ωραία ιδέα!!!!
Την αντηλιακή μη ξεχάσεις τότε!!
Έλεος ρε καριόλη.....Εκεί θα παντρευτουμε μωρό μου!