Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.286
Τι γλυκούλης που είναι!!Απ εξω απο το υπογειο εχω το σκυλο που φυλαει και παρακολουθει....με τις υπερωριες δεν εχει θεμα.
Τι γλυκούλης που είναι!!Απ εξω απο το υπογειο εχω το σκυλο που φυλαει και παρακολουθει....με τις υπερωριες δεν εχει θεμα.
Ναι καλά.. Αυτό είναι το έξω, στον δρόμο ... για ξεκάρφωμα..Τι γλυκούλης που είναι!!
kai εγω γλυκουλης ειμαι αλλα οι σοκολατες χασανε τον δρομοΤι γλυκούλης που είναι!!
Δυο πράγματα θα σου πω.kai εγω γλυκουλης ειμαι αλλα οι σοκολατες χασανε τον δρομο
Κι εγώ γλυκουλα είμαι. Που είναι το δώρο μου ?,kai εγω γλυκουλης ειμαι αλλα οι σοκολατες χασανε τον δρομο
olο δωρα εισαι εσυ νουνα μια ο δασκαλος μια ο γαμπρος να παρουμε και ημετεροι κατιΚι εγώ γλυκουλα είμαι. Που είναι το δώρο μου ?,
...σου ξεφυγε το Πετροπαβλοσκ στην χερσονησο της ΚαμτσακαΤι λες ρε αρχοντα , Καμπαροφσκ, Βλαδιβοστοκ , εξωτικα πλασματα
Να σου πάρω μια σοκολάτιτσα από το σούπερ μάρκετ γιατί πολύ φοβάμαι θα σου μείνει απωθημένο!!olο δωρα εισαι εσυ νουνα μια ο δασκαλος μια ο γαμπρος να παρουμε και ημετεροι κατι
Παρτου να ησυχάσουμε . Το μισό νήμα ειναι για τις σοκολάτες του και την maserti τουΝα σου πάρω μια σοκολάτιτσα από το σούπερ μάρκετ γιατί πολύ φοβάμαι θα σου μείνει απωθημένο!!
Με λέει και τσιγγουνα !!Παρτου να ησυχάσουμε . Το μισό νήμα ειναι για τις σοκολάτες του και την maserti του
Είσαι νουνά και πρέπει να φανείς μεγαλόψυχη.... Πάρτου εσύ, να δούμε , θα σωπάσει??Με λέει και τσιγγουνα !!
Το ένα χέρι να δίνει και το άλλο να μην το ξέρει μόνο αυτό θα πω !!
Για ρωτήστε την φιλενάδα μου αν είμαι γκούνα ή όχι !!
Με ταΐζει μανιτάρια παρισθησιογονα και νομίζω ότι πάω με άλλες!Μια μέρα έγραψα και κάνατε το υπόγειο κέντρο διερχομένων.
Το υπόγειο ανήκει στον nothorny με μόνη παροχή το wifi. Μην τον ακούτε.. Νομιζει οτι γυρίζει και βγαίνει έξω... Κλειδωμένος είναι μέχρι τον γάμο...
Καλή επιστροφή στο κορίτσι..
Εχω να κοιμηθώ 5 μέρες με τον φύλακα σου!!Απ εξω απο το υπογειο εχω το σκυλο που φυλαει και παρακολουθει....με τις υπερωριες δεν εχει θεμα.
Και λίγα σου δίνει... Αφού πας .... και το λες κιόλας...Με ταΐζει μανιτάρια παρισθησιογονα και νομίζω ότι πάω με άλλες!
Οχι έχω πλήρη επίγνωση του τι κάνω... σφου κάθε βράδυ τραγουδάω στην Έλενα... από τότε που' μπλέξες με μένα, επαψες πια να' σαι παρθένα!Και λίγα σου δίνει... Αφού πας .... και το λες κιόλας...
Εσύ είσαι ικανός να πηγαίνεις και με την πρώην και να λες "στο σεξ ήταν τέλεια, αλλού χάλασε η σχέση"
Με τι να ασχολούμαι βρε Μήτσο... Έχω αφήσει εσένα να κάνεις τον ΣέρλοκΠαρτου να ησυχάσουμε . Το μισό νήμα ειναι για τις σοκολάτες του και την maserti του
Ο θηλυκός ΣκρουτζΜε λέει και τσιγγουνα !!
Το ένα χέρι να δίνει και το άλλο να μην το ξέρει μόνο αυτό θα πω !!
Για ρωτήστε την φιλενάδα μου αν είμαι γκούνα ή όχι !!
Δεν σε φοβάμαι. Είσαι πολυάσχολος. Τόσα λέγονται εδώ. Κάτι θα βρεις να ασχοληθείς..Με τι να ασχολούμαι βρε Μήτσο... Έχω αφήσει εσένα να κάνεις τον Σέρλοκ
Τι λέγονται για εμένα?? Για πεςΔεν σε φοβάμαι. Είσαι πολυάσχολος. Τόσα λέγονται εδώ. Κάτι θα βρεις να ασχοληθείς..
Να π.χ. γράψε ένα ποίημα......
Δεν κατάλαβες. Δεν λέγονται για σένα. Γενικά είπα, τόσα θέματα λέγονται/αναφέρονται στο νήμα...Τι λέγονται για εμένα?? Για πες