nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Δεν την ξέρω την κερία!Έλεος ρε καριόλη.....
Δεν την ξέρω την κερία!Έλεος ρε καριόλη.....
H @Ελενα110 μου ειπε να σου πω "κερια και λιβανια" !!!!Δεν την ξέρω την κερία!
Guten mogenΕίναι σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο.
Ξεκίνα από τον εαυτό σου!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ειναι σημαντικο να κανεις ευτυχισμενο εμεναΕίναι σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Νουνα καλημέρα βλέπω ανεβαίνεις level έπιασες τον δικηγορικό κλάδοΕίναι σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
που πας παλι οπου και αν πας η εγω η ο μητσος θα σε ανακαλυψουμεΚαλημέρα αε όλους... σχεδόν.. Α με καλούν από δίπλα, ciao!
Με χωρισε , μπορείτε να παρακολουθειτε άφοβα έναν που για να στρίψει δεν ανάβει φλας και χορεύει συνέχεια! Αυτόν θέλει ειπε η ...κερία!που πας παλι οπου και αν πας η εγω η ο μητσος θα σε ανακαλυψουμε
ela μωρε γυναικες λες και δεν τις ξερεις και μολις την στειλεις ενα λουλουδακι θα λιωσει σαν παγωτο lolipopΜε χωρισε , μπορείτε να παρακολουθειτε άφοβα έναν που για να στρίψει δεν ανάβει φλας και χορεύει συνέχεια! Αυτόν θέλει ειπε η ...κερία!
Καλημέρα Έλενα μου!Είναι σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
η φωτο που ειναι αφιερωμενη δεν μας ΕΙΠΕς
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ της καρδιάς μας !!Καλημέρα Έλενα μου!
Σε εσένα κύριε πολύυζωη !!η φωτο που ειναι αφιερωμενη δεν μας ΕΙΠΕς
παλι τζαμπα θα την βγαλεις προσεχε απο τις πολλες φωτογραφιες μην καψεις την φωτογραφικη μηχανηΣε εσένα κύριε πολύυζωη !!
Αντί για σοκολατες θα σας αφιερώνω φωτο !!
Ωωωωω,τι θεαρα είσαι εδω!!!!
Είχα πει το πασχα θα ξαναβγαλω φωτο !!παλι τζαμπα θα την βγαλεις προσεχε απο τις πολλες φωτογραφιες μην καψεις την φωτογραφικη μηχανη
Πρόλαβες πριν σε σουβλίσουμε! ΜπεεεΕίχα πει το πασχα θα ξαναβγαλω φωτο !!
ενταξει τοτε την εβαλες και 1 μηνα πρινΕίχα πει το πασχα θα ξαναβγαλω φωτο !!