Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.342
Τον πωπο μου θα τον αφήσω να τον χαϊδεύει...Ισχύει αυτό που λέει... μπορεί να κάνουμε σεξ ολη μερα αλλά το χέρι δεν με αφήνει να της το πιάσω!!
Το χέρι μου ΟΧΙ....
Τον πωπο μου θα τον αφήσω να τον χαϊδεύει...Ισχύει αυτό που λέει... μπορεί να κάνουμε σεξ ολη μερα αλλά το χέρι δεν με αφήνει να της το πιάσω!!
Μωρό μου εσύ!Αφιερωμένο στον μέλλων σύζυγο μου !!
Nothorny αγορι μου , δεν την ξερω την Αννα24, αλλα γενικα για κατω απο 30 παιξε μπαλα με αλλοδαπες. Ειναι πιο προσγειωμενεςΜωρό μου εσύ!
Αγορινα έχω καλή σχέση με το κορίτσι και ελπίζω να έχω και καλύτερη.... προτιμώ Ελληνίδες πάντως...Nothorny αγορι μου , δεν την ξερω την Αννα24, αλλα γενικα για κατω απο 30 παιξε μπαλα με αλλοδαπες. Ειναι πιο προσγειωμενες
Οι Ελληνιδες αναρωτιουνται γιατι δεν τις εχει παρει ακομα ο manager τηλεφωνο , να παιξουν στην καινουργια ταινια με το Ντι Καπριο
O θριαμβος της ελπιδας πανω στην εμπειρια !!!Αγορινα έχω καλή σχέση με το κορίτσι και ελπίζω να έχω και καλύτερη.... προτιμώ Ελληνίδες πάντως...
Βρε συ αφού σου λεω το κορίτσι το ξέρω, επικοινωνούμε καλά, γιατί να μην την θέλω?O θριαμβος της ελπιδας πανω στην εμπειρια !!!
Με το StarLink του Ελον Μασκ επικοινωνειτε χαχαχαχαχαχαχαΒρε συ αφού σου λεω το κορίτσι το ξέρω, επικοινωνούμε καλά, γιατί να μην την θέλω?
Φίλε γενικά προτιμώ να κανονίζω ραντεβού με κορίτσια που μπορώ να πω και δύο κουβέντες... δεν θέλω να πηδαω μόνο... κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά...Με το StarLink του Ελον Μασκ επικοινωνειτε χαχαχαχαχαχαχα
Συμφωνουμε . Αυτο εννοω και εγω Δεν την ξερω την κοπελλα, αλλα απο το νημα της βλεπω οτι "φτυνει αιμα" να πει δυο κουβεντεςΦίλε γενικά προτιμώ να κανονίζω ραντεβού με κορίτσια που μπορώ να πω και δύο κουβέντες... δεν θέλω να πηδαω μόνο... κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά...
Τα λέμε στα ραντεβού...γενικώς μου μιλάει πολύ... if you know what I mean..Συμφωνουμε . Αυτο εννοω και εγω Δεν την ξερω την κοπελλα, αλλα απο το νημα της βλεπω οτι "φτυνει αιμα" να πει δυο κουβεντες
Χρυσοχερα μου εσύ!!ελάτε ρε παιδια να σας κεράσω έφτιαξα ωραία κρουασανακια !!
Να σας γλυκάνω λίγο!!
Εμμμμ.......Χρυσοχερα μου εσύ!!
Όταν μιλάει η πείρα!!!Nothorny αγορι μου , δεν την ξερω την Αννα24, αλλα γενικα για κατω απο 30 παιξε μπαλα με αλλοδαπες. Ειναι πιο προσγειωμενες
Οι Ελληνιδες αναρωτιουνται γιατι δεν τις εχει παρει ακομα ο manager τηλεφωνο , να παιξουν στην καινουργια ταινια με το Ντι Καπριο
Πες οτι είναι με σοκολάτα να μας τελειώσεις!!!ελάτε ρε παιδια να σας κεράσω έφτιαξα ωραία κρουασανακια !!
Να σας γλυκάνω λίγο!!
Εσύ θα τελειώνεις μόνο μαζί μου !!Πες οτι είναι με σοκολάτα να μας τελειώσεις!!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩ!!!Εσύ θα τελειώνεις μόνο μαζί μου !!
Μόνο με σοκολάτα!!
Μια τραγικη μερα φευγει......τα κρουασανακια ερχονται.ελάτε ρε παιδια να σας κεράσω έφτιαξα ωραία κρουασανακια !!
Να σας γλυκάνω λίγο!!
Λογικό να θες μπλα μπλα.. αφού στην παραμυθα είσαι εξπερΦίλε γενικά προτιμώ να κανονίζω ραντεβού με κορίτσια που μπορώ να πω και δύο κουβέντες... δεν θέλω να πηδαω μόνο... κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά...