πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.291
- Πόντοι
- 12.056
Όποιος απλώσει χέρι του το έκοψαελάτε ρε παιδια να σας κεράσω έφτιαξα ωραία κρουασανακια !!
Να σας γλυκάνω λίγο!!
Όποιος απλώσει χέρι του το έκοψαελάτε ρε παιδια να σας κεράσω έφτιαξα ωραία κρουασανακια !!
Να σας γλυκάνω λίγο!!
Ασε μην πω για σενα που στέλνω σε κορίτσι σήμερα, και μου λεει "ο πολυζωης εισαι?"Λογικό να θες μπλα μπλα.. αφού στην παραμυθα είσαι εξπερ
Τι μπύρα είναι ΆμστελΌταν μιλάει η πείρα!!!
Ρε τσογλανι χρησιμοποίης το όνομα μου....εγώ είμαι αφρόςΑσε μην πω για σενα που στέλνω σε κορίτσι σήμερα, και μου λεει "ο πολυζωης εισαι?"
Ξυρίσματος????Ρε τσογλανι χρησιμοποίης το όνομα μου....εγώ είμαι αφρός
Σαμπάνιας σπαγγονουναΞυρίσματος????
Ρε απατεώνα, εγω φταίω.??... που σε ξέρουν όλες? Ευτυχως με είδε και μου λεει Α εσυ εισαι κακάσχημος, αποκλείεται να είσαι ο Πολυζωης, αυτός είναι τεκνό και ησύχασα μετά.. πήρα μια τρομάρα..Ρε τσογλανι χρησιμοποίης το όνομα μου....εγώ είμαι αφρός
Άσε ρε εγώ δεν μασάω στο παραμύθι ούτε περνώ μονοπετρα... επειδή σε ξέρουν όλες ότι μοστραρεις για γαμπρός χρησιμοποίης άλλους που είμαστε καλά παιδιάΡε απατεώνα, εγω φταίω.??... που σε ξέρουν όλες? Ευτυχως με είδε και μου λεει Α εσυ εισαι κακάσχημος, αποκλείεται να είσαι ο Πολυζωης, αυτός είναι τεκνό και ησύχασα μετά.. πήρα μια τρομάρα..
Εγώ όταν ήμουν μωράκι αντι για γάλα έπινα σαμπάνια!!Σαμπάνιας σπαγγονουνα
Για αυτο έγινες τοσο ψηλή... 1.60Εγώ όταν ήμουν μωράκι αντι για γάλα έπινα σαμπάνια!!
Ρε αφού εκείνη νόμιζε ότι ήσουν εσύ σου λεω.. μετά το ξεκαθαρίσαμε, ο Μήτσος είμαι της λεω...Άσε ρε εγώ δεν μασάω στο παραμύθι ούτε περνώ μονοπετρα... επειδή σε ξέρουν όλες ότι μοστραρεις για γαμπρός χρησιμοποίης άλλους που είμαστε καλά παιδιά
1..75 παρακαλώ είμαι μην κάνεις τσιγγουνιες!!Για αυτο έγινες τοσο ψηλή... 1.60
Ωχ σε πέρασε για υπερκατασκοπο... Κατάλαβα δεν πηδηξεςΡε αφού εκείνη νόμιζε ότι ήσουν εσύ σου λεω.. μετά το ξεκαθαρίσαμε, ο Μήτσος είμαι της λεω...
Δεν πηδαω εγω ρε συ... απογειωνω ..Ωχ σε πέρασε για υπερκατασκοπο... Κατάλαβα δεν πηδηξες
Και στο πύργο του Άιφελ να ανέβεις το 1.60 δεν το περνάς1..75 παρακαλώ είμαι μην κάνεις τσιγγουνιες!!
Γεια σου γαμπρουλη πιλοτεΔεν πηδαω εγω ρε συ... απογειωνω ..
Έλα πες την αλήθεια, 1.68 χωρίς τακούνια!!!1..75 παρακαλώ είμαι μην κάνεις τσιγγουνιες!!
Επειδή φίλε μαφιοζε δεν ξέρεις κάποτε ήταν η έτσι του μουρεσανΈλα πες την αλήθεια, 1.68 χωρίς τακούνια!!!
Τα (ντακουνια ) μου τα έχασα και πάλι αψηλό... κυπαρίσσι είμαι!!Έλα πες την αλήθεια, 1.68 χωρίς τακούνια!!!
Του Γκεοργκι? Τι λες τώρα ρε τυπε?Επειδή φίλε μαφιοζε δεν ξέρεις κάποτε ήταν η έτσι του μουρεσαν
Την χρησιμοποιούσε για μπρελόκΤου Γκεοργκι? Τι λες τώρα ρε τυπε?