Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.773
- Πόντοι
- 5.956
Μονο με την νομιμη εσυ.....ξερουμε ποια ειναι.Παραπονο: Τόσες κριτικές, μόνο εγω δεν έκανα σεξ μου φαίνεται...
Μονο με την νομιμη εσυ.....ξερουμε ποια ειναι.Παραπονο: Τόσες κριτικές, μόνο εγω δεν έκανα σεξ μου φαίνεται...
Ασε γιατι με έχει πιασει η μεση μου από το Σάββατο, λουμπαγκο... αναρωτιέμαι ποια, που έφυγε για λίγο καιρό από την Αθήνα και πηγε επαρχία, με καταραστηκε να μην πάω με άλλη...Μονο με την νομιμη εσυ.....ξερουμε ποια ειναι.
Ασε γιατι με έχει πιασει η μεση μου από το Σάββατο, λουμπαγκο... αναρωτιέμαι ποια, που έφυγε για λίγο καιρό από την Αθήνα και πηγε επαρχία, με καταραστηκε να μην πάω με άλλη...
Αγάπη μ....Ασε γιατι με έχει πιασει η μεση μου από το Σάββατο, λουμπαγκο... αναρωτιέμαι ποια, που έφυγε για λίγο καιρό από την Αθήνα και πηγε επαρχία, με καταραστηκε να μην πάω με άλλη...
Εξαρτάται αν θα είμαι ανάσκελα ή μπρούμυτα, όπως επίσης και στο ποιο σημείο του σωματος μου ακριβώς θα κάτσεις...Αγάπη μ....
Εγώ θα σε κάνω καλά θα καθίσω πάνω σου και θα σε τριψω....
Καινούριος θα γίνεις!!
Θα κάτσεις ανάσκελα θα καθίσω πάνω σου να κάνω μασαζ στο .....λαιμουδακι σουΕξαρτάται αν θα είμαι ανάσκελα ή μπρούμυτα, όπως επίσης και στο ποιο σημείο του σωματος μου ακριβώς θα κάτσεις...
Εγινεεεεεεεε!!!!!Θα κάτσεις ανάσκελα θα καθίσω πάνω σου να κάνω μασαζ στο .....λαιμουδακι σου
Αααα ! Στο μασαζ είμαι πολύ καλή μετά την συνάντηση μας δεν θα σε πονάει τίποτα!
εμ έτσι είναι.. Μετα την πρώτη νιότη, μια απο εδώ, μια απο εκεί, ξεπατώθηκες. Που να αντέξει το μηχάνημα....Ασε γιατι με έχει πιασει η μεση μου από το Σάββατο, λουμπαγκο... αναρωτιέμαι ποια, που έφυγε για λίγο καιρό από την Αθήνα και πηγε επαρχία, με καταραστηκε να μην πάω με άλλη...
Στο σεξ μια χαρα τα πάω , στην δουλειά με έπιασε...εμ έτσι είναι.. Μετα την πρώτη νιότη, μια απο εδώ, μια απο εκεί, ξεπατώθηκες. Που να αντέξει το μηχάνημα....
Να συνηθίζεις σιγά σιγά... περνούν τα χρόνια.....
Καλές δουλειές.... και να πεις στην περίφημη γραμματέα, να σε προσέχει
aspra mallia στην κεφαλη κακα μαντατα στην ψωλη γεροοοοοοοοοοοοοοΣτο σεξ μια χαρα τα πάω , στην δουλειά με έπιασε...
Μαλλί μπαμπάκι, ψωλη φαρμάκι!aspra mallia στην κεφαλη κακα μαντατα στην ψωλη γεροοοοοοοοοοοοοο
εγω βλεπω οτι κανεις δηλωσεις παντου παει χαλασε το εργαλειο ειδες τα επακολουθα τις πολυς χρησηςΜαλλί μπαμπάκι, ψωλη φαρμάκι!
Το εχω δηλώσει στο άλλο νήμα ότι είναι η καψούρα μου. Τέλος.εγω βλεπω οτι κανεις δηλωσεις παντου παει χαλασε το εργαλειο ειδες τα επακολουθα τις πολυς χρησης
Το εχω δηλώσει στο άλλο νήμα ότι είναι η καψούρα μου. Τέλος.
τυχερουλη αντε μπας και κανεις ανασταση νωριτεραΤο εχω δηλώσει στο άλλο νήμα ότι είναι η καψούρα μου. Τέλος.
Η ανάσταση άργησε μια μέρατυχερουλη αντε μπας και κανεις ανασταση νωριτερα
Βάλε και καμιά μπυροκοιλιά που δεν θα το βλέπει καν.....aspra mallia στην κεφαλη κακα μαντατα στην ψωλη γεροοοοοοοοοοοοοο
Εχω τρελό μπυροκοιλη, άσπρες τρίχες λίγες γιατι έχω μεγάλο κούτελο (καραφλα), μου λείπουν 4 δόντια και κουτσαινω. Κελεπούρι σκέτο είμαι λέμε!! Διαλιέχτε!! Ελάτε να δείτε, ελατε να πάρετε!!Βάλε και καμιά μπυροκοιλιά που δεν θα το βλέπει καν.....
Τώρα θα πει οτι πάει και γυμναστήριο, αλλά το πιστεύουμε????
έλα ρε φιλε,φτυστοι είμαστε με λίγα λόγια!!!Εχω τρελό μπυροκοιλη, άσπρες τρίχες λίγες γιατι έχω μεγάλο κούτελο (καραφλα), μου λείπουν 4 δόντια και κουτσαινω. Κελεπούρι σκέτο είμαι λέμε!! Διαλιέχτε!! Ελάτε να δείτε, ελατε να πάρετε!!