Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Εξαρτάτε το είδος πουλιού αλλά πετούν και άλλα απλά κελαηδουν !!πες μας πρωτα εσυ τα πουλακια πετουμενα ειναι
Εξαρτάτε το είδος πουλιού αλλά πετούν και άλλα απλά κελαηδουν !!πες μας πρωτα εσυ τα πουλακια πετουμενα ειναι
το δικο μου εχει κακη ανατροφη μονο φτυνει μηπως να το κλεισω στο αναμορφωτηριοΕξαρτάτε το είδος πουλιού αλλά πετούν και άλλα απλά κελαηδουν !!
Καλημερα κοριτσακιΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ !!
πριν λίγο ξύπνησα!
Αχχχ τι όμορφα που είναι να ξυπνάς μέσα στην φύση στα λουλουδάκια στα δεντράκια να κελαηδουν τα πουλιά και το κυμα της θάλασσας να σε νανούριζει.....
Αγόρια μου πείτε μου και σε εμένα τι έγινε
για τους ανωμαλους εχουμε αλλα χρωματα δασκαλε του ουρανιου τοξουΚαλημερα κοριτσακι
Ο δασκαλος εχασε την ψυχραιμια του με αυτα που διαβαζει. Ανθρωπος ειναι και αυτος.
Κοκκινο χαλι στους ανωμαλους στρωνουμε.
ολα καλά εδώ... Τα βασικά τα διαβάζεις. Καλά να περνάς και να ξεκουράζεσαι..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ !!
πριν λίγο ξύπνησα!
Αχχχ τι όμορφα που είναι να ξυπνάς μέσα στην φύση στα λουλουδάκια στα δεντράκια να κελαηδουν τα πουλιά και το κυμα της θάλασσας να σε νανούριζει.....
Ειδες πόσο ταιριάζουμε? Από τότε που γνωριστήκαμε, τα έχουμε και οι 2 χαμένα! (Άρπα την Δασκαλακο)ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ !!
πριν λίγο ξύπνησα!
ανηκουν και αυτα στις νατοϊκές δυναμειςολα καλά εδώ... Τα βασικά τα διαβάζεις. Καλά να περνάς και να ξεκουράζεσαι..
Τα πουλάκια (όλα) και η θάλασσα είναι πάντα σύμμαχος στην ξεκούραση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ !!
πριν λίγο ξύπνησα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ γοητευτικέ ΜΠΙΛ !ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ!
Και αυτός σε έστησε????? Κάτι δεν κάνεις καλά. Όλοι την κάνουν. Τι συμβαίνει???ΚΑΛΗΜΕΡΑ γοητευτικέ ΜΠΙΛ !
ΣΕ περίμενα και δεν ήρθες να σε πάω τσάρκα με το ροζουλι μηχανάκι μου !!
Φίλε Δάσκαλε, φιλικη συμβουλή... επειδή η βλακεια δεν έχει όριο, μην ασχολείσαι...Καλημερα κοριτσακι
Ο δασκαλος εχασε την ψυχραιμια του με αυτα που διαβαζει. Ανθρωπος ειναι και αυτος.
Καλημέρα αγάπη!!Και αυτός σε έστησε????? Κάτι δεν κάνεις καλά. Όλοι την κάνουν. Τι συμβαίνει???
Αααα και ποιόν πήγες βόλτα με το ροζ μηχανάκι....Δεν μας λες, δεν μας λες??? Για αυτό το στήσιμο μιλάμε.....Καλημέρα αγάπη!!
Δεν έχει γεννηθεί ο άντρας που θα με στήσει σε ραντεβού!!
Νομίζουν κάποιοι ότι στήνουν τις κοπέλες εμείς που αν κάποιος δεν έρθει π..χ..στις 5 ακριβώς 5 και 2 λεπτά έχουμε κλείσει το επόμενο ραντεβού....χαχαχαχαχα
Αυτά για την ιστορία!!
Οι ανώμαλοι τι να πουνΚαλημερα κοριτσακι
η αληθεια ειναι πως η τροχαια την γραφει συνεχεια για υπερβολικη ταχυτηταΦίλε Δάσκαλε, φιλικη συμβουλή... επειδή η βλακεια δεν έχει όριο, μην ασχολείσαι...
τι δωρακια νουνα δεν νομιζω σοκολατες γιατι θα τις κοψωΟι ανώμαλοι τι να πουν
Περνούν δωράκια για να
Κελαηδουν ....
μην λες ψεματα νουνα αφου σε εχω στησει εγω στα 4 και μου ελεγες ετσι μ αρεσειΚαλημέρα αγάπη!!
Δεν έχει γεννηθεί ο άντρας που θα με στήσει σε ραντεβού!!
Νομίζουν κάποιοι ότι στήνουν τις κοπέλες εμείς που αν κάποιος δεν έρθει π..χ..στις 5 ακριβώς 5 και 2 λεπτά έχουμε κλείσει το επόμενο ραντεβού....χαχαχαχαχα
Αυτά για την ιστορία!!
Το χρήμα πολλοί εμισησαν τη δόξα ουδείς!!