Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Πάρε με να δουμε που θα με πας και πόσο θα με αντέξειςΕίμαι κύριος! Θα το πάρω το κορίτσι!
Πάρε με να δουμε που θα με πας και πόσο θα με αντέξειςΕίμαι κύριος! Θα το πάρω το κορίτσι!
Και εγώ με τον Πολυζώη στην είσοδο του bill για ασφάλειαΕίπα κ εγω... ο Νταρτανιαν εμφανιστηκε... ακόμα κ αν κλείσω ραντεβού με την Έλενα, θα έχω στο μυαλό μου μην πεταχτεί κάτω από το κρεβάτι κανείς από τους 4 σας!!!
Πολυζωης στανταρ κάτω από το κρεβάτι... εσύ στην ντουλάπα, ο Billgun στο μπαλκόνι και ο Teacher θα ντυθεί καμαριέρα να μας φέρει το ποτό μου κ τον χυμό της Έλενας... χαχαχαΚαι εγώ με τον Πολυζώη στην είσοδο του bill για ασφάλεια
Προσεχε δεν το ξερεις το κοριτσι και θα παρεις κοκκινη καρτα απο το πρωτο αγωνα.Πολυζωης στανταρ κάτω από το κρεβάτι... εσύ στην ντουλάπα, ο Billgun στο μπαλκόνι και ο Teacher θα ντυθεί καμαριέρα να μας φέρει το ποτό μου κ τον χυμό της Έλενας... χαχαχα
Γλυκό μετά το δεύτερο ραντεβού... είμαι σκληρό αντράκι!Προσεχε δεν το ξερεις το κοριτσι και θα παρεις κοκκινη καρτα απο το πρωτο αγωνα.
Που πας χωρις γλυκακι στο κοριτσι. Καλος ο χυμας αλλα μην ξεχασεις να παραγγειλεις και γλυκακι.
κατι τέτοια σκληρά αντράκια η 110 τα έχει για γλυκό του κουταλιού....Γλυκό μετά το δεύτερο ραντεβού... είμαι σκληρό αντράκι!
εγω παντως θα εκανα τον σταυρο μου και θα αναβα και ενα κερι στον παναγαθο που μας λυπηθηκε αλλα δυστυχως απο οτι φαινετε ουτε αυτος μας λυπατεΚαλησπέρα ματιά μου γλυκά!
Ξέρω ότι με προσέχετε και με αγαπάτε!!
Υ..Γ..
Πριν λίγο καιρό είχα 2 μέρες να γράψω στο σαιτ και μου έκανε τρομερή εντύπωση που πολλά παιδιά μου έστειλαν στο βαιμπερ να με ρωτήσουν αν είμαι καλά η αν χρειάζομαι κάποια βοήθεια!!
Αυτά κανετε και με συγκινείται!!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου !
εσυ αγορι μου εισαι πρωτοπωρος κατι σαν τον χριστοφορο κολομβοΕγω παλι, αν δεν γράψω σε τουλάχιστον 7 νήματα κοριτσιών, με ρωτάει ο Αντισθενης μήπως εχω πυρετό!
γεια σου γαμπρουλη γλυκοτσουτσουνεΜολις με συναντήσεις θα τα κόψεις τα γλυκά! Θα είσαι υπερκαλυμμενη!
εγω θα ειμαι μεσα στα σκεπασματα να προσεχω την νουνα σαν καλο βαφτιστηριΕίπα κ εγω... ο Νταρτανιαν εμφανιστηκε... ακόμα κ αν κλείσω ραντεβού με την Έλενα, θα έχω στο μυαλό μου μην πεταχτεί κάτω από το κρεβάτι κανείς από τους 4 σας!!!
τι εχουμε δασκαλε αναβολη στις εξετασεις θα αφησεις κοσμο μεταξεταστεοΚαλημερα
Τελικα καποια πραγματα δεν αλλαζουν. Αλληλεγγυη μια λεξη που δεν δινουμε πλεον σημασια. Καλα να παθουν μετα οταν δεχονται επιθεσεις απο καθε ανωμαλο..........
Θα παρω κεφαλια. Απλα ντροπη. Αλλα που θα παει....θα ερθει η σειρα......τι εχουμε δασκαλε αναβολη στις εξετασεις θα αφησεις κοσμο μεταξεταστεο
εγω στα κεφαλια δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως κανα δροσερο αγορι αν ξερεις πολυ ευχαριστως να το μυησουμε στα μονοπατια της συγγρουΘα παρω κεφαλια. Απλα ντροπη. Αλλα που θα παει....θα ερθει η σειρα......
Τα ζομπι μετα της 12 το βρσδυ.....ειναι νωρις ακομη....εγω στα κεφαλια δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως κανα δροσερο αγορι αν ξερεις πολυ ευχαριστως να το μυησουμε στα μονοπατια της συγγρου
Τι έγινε δάσκαλε? Τι έχασα?Καλημερα
Τελικα καποια πραγματα δεν αλλαζουν. Αλληλεγγυη μια λεξη που δεν δινουμε πλεον σημασια. Καλα να παθουν μετα οταν δεχονται επιθεσεις απο καθε ανωμαλο..........
γενικως χαμενα τα εχειςΤι έγινε δάσκαλε? Τι έχασα?
πες μας πρωτα εσυ τα πουλακια πετουμενα ειναιΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ !!
πριν λίγο ξύπνησα!
Αχχχ τι όμορφα που είναι να ξυπνάς μέσα στην φύση στα λουλουδάκια στα δεντράκια να κελαηδουν τα πουλιά και το κυμα της θάλασσας να σε νανούριζει.....
Αγόρια μου πείτε μου και σε εμένα τι έγινε