nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Έρωτας με την πρώτη ματιά (στα γραφόμενα μας)!!Σαν ερωτευμένα πιτσουνακια κάνετε.
Έρωτας με την πρώτη ματιά (στα γραφόμενα μας)!!Σαν ερωτευμένα πιτσουνακια κάνετε.
Βλέπω στο τετ α τετ θα σπάσουν κρεβάτια και θά ραγίζουν καρδιέςΈρωτας με την πρώτη ματιά (στα γραφόμενα μας)!!
Λεω να αφήσω την μαγεία του έρωτα μας για κάνα χρόνο ακόμα να μην χαλασει! Αν δει το μπυροκοιλι το κουτσο ποδι τα λευκά μαλλια και την φαλάκρα θα ξενερώσει. Μην πω για το πακοτινι...Βλέπω στο τετ α τετ θα σπάσουν κρεβάτια και θά ραγίζουν καρδιές
Και εσύ ρε φίλε που πας με το πακοτινι.. όταν όλοι την έχουμε από 20 και πάνω εδώ μέσαΛεω να αφήσω την μαγεία του έρωτα μας για κάνα χρόνο ακόμα να μην χαλασει! Αν δει το μπυροκοιλι το κουτσο ποδι τα λευκά μαλλια και την φαλάκρα θα ξενερώσει. Μην πω για το πακοτινι...
Εχω σκεφτεί την προσθετικη αλλά φοβάμαι. Η τρόμπα λες να κάνει δουλειά?Και εσύ ρε φίλε που πας με το πακοτινι.. όταν όλοι την έχουμε από 20 και πάνω εδώ μέσα
Εξαρτάται η ισχύς του κομπρεσέρ ...Εχω σκεφτεί την προσθετικη αλλά φοβάμαι. Η τρόμπα λες να κάνει δουλειά?
Πρέπει να ζήσουμε και εμείς οι Κινέζοι ρε παιδιά. Βρείτε έναν ανώδυνο τρόπο να μεγαλώνει το εργαλείο!Εξαρτάται η ισχύς του κομπρεσέρ ...
Και όλα τα άλλα κακά και κοντοπιθαροςΠρέπει να ζήσουμε και εμείς οι Κινέζοι ρε παιδιά. Βρείτε έναν ανώδυνο τρόπο να μεγαλώνει το εργαλείο!
Το κορίτσι μαγαπαει για τα μάτια μου . Α ξεχασα να αναφέρω ότι είμαι και λιγάκι αλληθωρος!Και όλα τα άλλα κακά και κοντοπιθαρος
Γυλος δηλαδή.... Σπανακοβαγγελο.......Το κορίτσι μαγαπαει για τα μάτια μου . Α ξεχασα να αναφέρω ότι είμαι και λιγάκι αλληθωρος!
Κοίταξε να δεις εγώ είμαι 1 .75 .μακριά ξανθά μαλλιά γαλάζια ματιά επιδερμίδα σαν την καρδιά ενός μαρουλιού...Το κορίτσι μαγαπαει για τα μάτια μου . Α ξεχασα να αναφέρω ότι είμαι και λιγάκι αλληθωρος!
Σπανοβαγγελοδημητρης!Γυλος δηλαδή.... Σπανακοβαγγελο.......
Από μικρός έλεγα ότι μια ξανθιά θα με σημαδεψει! Εσύ λογικα θα με σημαδεψεις και θα μου πετάξεις κανα τακούνι στο κεφαλι!...Κοίταξε να δεις εγώ είμαι 1 .75 .μακριά ξανθά μαλλιά γαλάζια ματιά επιδερμίδα σαν την καρδιά ενός μαρουλιού...
Είμαι η βασιλισσα της ομορφιάς τσακώνονται τα περιοδικά για εμένα ποιος θα με πρωτοβγαλει..εξώφυλλο....
Κατσε να με γνωρίσεις πρώτα και σε σημαδευω μετάΑπό μικρός έλεγα ότι μια ξανθιά θα με σημαδεψει! Εσύ λογικα θα με σημαδεψεις και θα μου πετάξεις κανα τακούνι στο κεφαλι!...
Όντως έτσι έλεγα, την γνώρισα αλλά ήταν ο σωστός ανθρωπος την λάθος στιγμή.. με σημάδεψε...μετά παντρεύτηκα άλλη..
Εσενα ικανή σε εχω να κλείσουμε ραντεβού και να στείλεις τον Πολυζωη με περούκα!!Κατσε να με γνωρίσεις πρώτα και σε σημαδευω μετά
Κύριε πολυζωη γιατί χαχαχα ?Γυλος δηλαδή.... Σπανακοβαγγελο.......
Για το μάτι μου το αλληθωροβτο έγραψε!Κύριε πολυζωη γιατί χαχαχα ?
Στο ποστ που έγραψα??
Άλλωστε ότι δηλώνεις στην Ελλάδα είσαι εγώ δηλώνω μοντέλο..
Σσσσσσσ !!Για το μάτι μου το αλληθωροβτο έγραψε!
Μεγάλος άνθρωπος είναι, λογικό.. θα κλείσουμε μεταμεσονυκτιο ραντεβού να μην μπορει να με κατασκοπευσει!Σσσσσσσ !!
Κάντε ησυχία παιδιά ο πολυζωης τώρα κοιμάται