nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Μπαααα έχω άλλες προτεραιότητες...ωραία. Δεν είπα οτι την είδες. Αλλά στο τσακ είσαι να την δεις και να απιστήσεις....
Μπαααα έχω άλλες προτεραιότητες...ωραία. Δεν είπα οτι την είδες. Αλλά στο τσακ είσαι να την δεις και να απιστήσεις....
Επειδή παίζεις σε πολλά tableaux και μπορεί να μπλεχτείς, γ΄ραψε τα σε ένα χαρτί και βάλε αρίθμηση. Να τα πας με την σειράΜπαααα έχω άλλες προτεραιότητες...
Εχω γραμματέα!Επειδή παίζεις σε πολλά tableaux και μπορεί να μπλεχτείς, γ΄ραψε τα σε ένα χαρτί και βάλε αρίθμηση. Να τα πας με την σειρά
Στείλε σε PM την φωτογραφία της , εκτός αν την θέλεις μόνο για σένα.. Λογικά δεν πρέπει να είναι η πέτρα του σκανδάλου και επίσης λογικά θα είναι και αρκετά έως πολύ καλή. Δεν περιμένω απο εσένα γραμματέα που να μην είναι εμφανισιακά και λειτουργικά καλήΕχω γραμματέα!
Σιγουρα είναι πιπίνι, μοντελε! Περισσοτερα δεν μπορω να πω, άλλωστε και οι τοίχοι έχουν..μάτια!Στείλε σε PM την φωτογραφία της , εκτός αν την θέλεις μόνο για σένα.. Λογικά δεν πρέπει να είναι η πέτρα του σκανδάλου και επίσης λογικά θα είναι και αρκετά έως πολύ καλή. Δεν περιμένω απο εσένα γραμματέα που να μην είναι εμφανισιακά και λειτουργικά καλή
Σωστά...Σιγουρα είναι πιπίνι, μοντελε! Περισσοτερα δεν μπορω να πω, άλλωστε και οι τοίχοι έχουν..μάτια!
τόσο ξέρουν, τόσο κάνουν!!!Boys εδω ειναι το νημα μιας γυναικαρας και ασχολειστε με αλλα κοριτσια.......
μην τα μαλλωνετε βρε μικρα παιδια ειναι ο ενας 40 χρονων και ο αλλος 60Boys εδω ειναι το νημα μιας γυναικαρας και ασχολειστε με αλλα κοριτσια.......
τόσο ξέρουν, τόσο κάνουν!!!
εγω νουνα τρωω σοκολαταΕισασταν καλα παιδακια οσο έλειπα ???
Εγώ δεν τους μαλώνω σε ελεύθερη χώρα ζούμε μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του !!μην τα μαλλωνετε βρε μικρα παιδια ειναι ο ενας 40 χρονων και ο αλλος 60
ο δασκαλος εβγαλε τον χαρακα και ο μαφιοζος τα πιστολιαΕγώ δεν τους μαλώνω σε ελεύθερη χώρα ζούμε μπορεί ο καθένας να λέει την άποψή του !!
Εγώ έχω δύο μέρες να φάω γλυκό σκέψου πόσο θλιψη έχω μέσα μου !εγω νουνα τρωω σοκολατα
δεν τρωω πλακα κανω ...Εγώ έχω δύο μέρες να φάω γλυκό σκέψου πόσο θλιψη έχω μέσα μου !
Τα καλυτερα και τα πιο φρονιμα. Οπως παντα.Εισασταν καλα παιδακια οσο έλειπα ???
Το ξερω εισαστε τα καλυτερα παιδια τα πιο ευγενικα τα πιο εξυπνα τα πιο ησυχα !Τα καλυτερα και τα πιο φρονιμα. Οπως παντα.
Καλησπέρα ΈλεναΤο ξερω εισαστε τα καλυτερα παιδια τα πιο ευγενικα τα πιο εξυπνα τα πιο ησυχα !
Γι αυτο κι εγω σας κανω παρεα !!
Εγω τι έβγαλα?ο δασκαλος εβγαλε τον χαρακα και ο μαφιοζος τα πιστολια