billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 5.956
μόνο εκεί μέσα?καλημερα σε περιμενω να γυρισεις εχω ετοιμασει σχεδιο για μπουκα στην βουλη εχω πληροφοριες πως εκει μεσα τρωνε και πινουν με 10 μασελες ο καθενας
μόνο εκεί μέσα?καλημερα σε περιμενω να γυρισεις εχω ετοιμασει σχεδιο για μπουκα στην βουλη εχω πληροφοριες πως εκει μεσα τρωνε και πινουν με 10 μασελες ο καθενας
η χωρα της ρεμουλας της μιζας τον συμφεροντωνμόνο εκεί μέσα?
εκμεταλευτηΕλα αγάπη μου να σε κάνω μια αγκαλίτσα!
Καλημερα δασκαλε !!Καλημερα στο κοριτσακι και σε ολους της ομορφης παρεας εδω.
Αυτα σημερα.
Καλημέρα και σε εσένα...Καλημερα δασκαλε !!
Τα ιδια και σημερα !
Προσπαθώ...εκμεταλευτη
Σωπα καλε γιατι το λες αυτο ???η χωρα της ρεμουλας της μιζας τον συμφεροντων
τουλαχιστον εδειξε την ανθρωπινη πλευρα του αυτος ο καραμανλης που ειχε τουλαχιστον την ευθιξια να δακρυσει και να παραιτηθειΣωπα καλε γιατι το λες αυτο ???
Φαγανε φαγανε και ακομα τρωνε το αιμα των ανθρωπων !!
Που τόλμησαν και βγήκαν στα κανάλια και μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ένα δάκρυ δεν κύλησε από τα μάτια τους !!
ΑΙΣΧΟΣ ...ΕΜΕΤΟΣ .....
Η πολιτική παγκόσμια είναι απαξιωμένη. Όλο και περισσότερος κόσμος απομακρύνεται, πράγμα που βλέπουμε και απο τα ποσοστά συμμετοχής στις εκλογές. Διαφωνώ στο ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Παντού γίνονται ρεμούλες κλπ.Σωπα καλε γιατι το λες αυτο ???
Φαγανε φαγανε και ακομα τρωνε το αιμα των ανθρωπων !!
Που τόλμησαν και βγήκαν στα κανάλια και μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ένα δάκρυ δεν κύλησε από τα μάτια τους !!
ΑΙΣΧΟΣ ...ΕΜΕΤΟΣ .....
Εγώ στη ζωή μου δεν έχω ζητήσει ποτέ ρουσφέτι αν θέλεις να πιστεύεις αν θέλεις όχι !Η πολιτική παγκόσμια είναι απαξιωμένη. Όλο και περισσότερος κόσμος απομακρύνεται, πράγμα που βλέπουμε και απο τα ποσοστά συμμετοχής στις εκλογές. Διαφωνώ στο ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Παντού γίνονται ρεμούλες κλπ.
Συμφωνώ με τον Nothonry οτι τους 300 εμείς τους βγάζουμε και πολλοί απο εμάς σε αυτούς τρέχουμε για ρουσφέτι.
Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες.Εγώ στη ζωή μου δεν έχω ζητήσει ποτέ ρουσφέτι αν θέλεις να πιστεύεις αν θέλεις όχι !
Είμαι νόμιμος πολίτης και πληρώνω τα πάντα το ΕΝΦΙΑ το χαράτσι την ασφάλειά μου έχω κάνει όλα τα επαγγέλματα για να επιβιώσω !!
ΛΟΠΟΝ ...
Χάθηκαν τόσα νέα παιδιά με ένα στεφάνι στην κηδεία τους που θα στείλουνε εμένα αυτό δεν μου λέει κάτι δεν θα γυρίσουν πίσω τοσες ψυχουλες !!
Υ..Γ..
Πριν δύο εβδομάδες είχα ταξιδέψει και εγώ με το τρένο αυτό θα μπορούσε οποιοσδήποτε από μας να ήταν στη θέση τους !!
τι συγκρίνεις Έλενα μου!Εγώ στη ζωή μου δεν έχω ζητήσει ποτέ ρουσφέτι αν θέλεις να πιστεύεις αν θέλεις όχι !
Είμαι νόμιμος πολίτης και πληρώνω τα πάντα το ΕΝΦΙΑ το χαράτσι την ασφάλειά μου έχω κάνει όλα τα επαγγέλματα για να επιβιώσω !!
ΛΟΠΟΝ ...
Χάθηκαν τόσα νέα παιδιά με ένα στεφάνι στην κηδεία τους που θα στείλουνε εμένα αυτό δεν μου λέει κάτι δεν θα γυρίσουν πίσω τοσες ψυχουλες !!
Υ..Γ..
Πριν δύο εβδομάδες είχα ταξιδέψει και εγώ με το τρένο αυτό θα μπορούσε οποιοσδήποτε από μας να ήταν στη θέση τους !!
εγω ξερω και εδω μεσα σκουπιδιατι συγκρίνεις Έλενα μου!
εσένα που όσοι σε γνωρίζουμε καλά ξέρουμε το ψηλό σου επίπεδο,με τα σκουπίδια της πολιτικής,των παρατρεχαμενων και των ΜΜΕ!
Αχ !! Ρε πολυζωη μετα απο μερες με εκανες και γελασα !!εγω ξερω και εδω μεσα σκουπιδια
μηπως να πιασω δουλεια στην καθαριοτητα
τι αναχρονιστικα πραγματα ειναι αυτα εχω παρει ρομποτικη σκουπαΑχ !! Ρε πολυζωη μετα απο μερες με εκανες και γελασα !!
Αγορασε σκουπα και φαρασι !
θα μπει δεν θα μπει αστον επανω μουΕτσι εξηγειται που με τρωει το μετωπο μου !!
Μεγαλωσε το κερατο !!
Ρε μ@@@κα δεν υπάρχεις... έκλαψα λέμε!!
Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και κάνω γνωριμίες! Μια αθώα συνομιλία ήταν!Ετσι εξηγειται που με τρωει το μετωπο μου !!
Μεγαλωσε το κερατο !!
εννοειτε αυτο φαινεταιΕίμαι κοινωνικός άνθρωπος και κάνω γνωριμίες! Μια αθώα συνομιλία ήταν!