πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.360
- Πόντοι
- 12.056
Εγω έβγαλα το δόντι μου και είμαι φρόνιμο από το πρωί.Εισασταν καλα παιδακια οσο έλειπα ???
Εσύ σε λίγο θα βγάλεις το σκύλο βόλτα !!Εγω τι έβγαλα?
Καλησπερα αγορι μουΚαλησπέρα Έλενα
Με την βροχη....ασε τον ανθρωπο να μεινει μεσα να κανετε αλλα πραγματα....πιο ζεσταΕσύ σε λίγο θα βγάλεις το σκύλο βόλτα !!
Ότι θέλει το κοριτσάκι μου το όμορφο!Εσύ σε λίγο θα βγάλεις το σκύλο βόλτα !!
Τι να ζεστανουμαι ??Με την βροχη....ασε τον ανθρωπο να μεινει μεσα να κανετε αλλα πραγματα....πιο ζεστα
Να ερθω εγω στη θεση του;Τι να ζεστανουμαι ??
Το φαγητο ??
Πάντως αν εννοείς κάτι πιο πονηρό δεν νομίζω προτιμάει άλλες αγκαλιές !!
Εμένα με ξέχασε μέσα σε λίγες ώρες
Οπότε δεν κάνει για βουλευτής αν οι υποσχέσεις του κρατάει οσο ένα τσιγάρο άστα να πάνε !
Το δήλωσα προηγουμένως... εσύ είσαι η σύζυγος!Τι να ζεστανουμαι ??
Το φαγητο ??
Πάντως αν εννοείς κάτι πιο πονηρό δεν νομίζω προτιμάει άλλες αγκαλιές !!
Εμένα με ξέχασε μέσα σε λίγες ώρες
Οπότε δεν κάνει για βουλευτής αν οι υποσχέσεις του κρατάει οσο ένα τσιγάρο άστα να πάνε !
Εσυ παντα εισαι φρονιμος και πολυ ευγενικος σε εχω προσεξει πως γραφεις και σε αλλα νηματα παντα με σεβασμο !! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!Εγω έβγαλα το δόντι μου και είμαι φρόνιμο από το πρωί.
Στο δικό σου νήμα γράφω κάποιες φορές....σε άλλα νήματα τα διαβάζω μόνο.Εσυ παντα εισαι φρονιμος και πολυ ευγενικος σε εχω προσεξει πως γραφεις και σε αλλα νηματα παντα με σεβασμο !! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!
Τελικά είσαι ο πιο πιστός μου !!Στο δικό σου νήμα γράφω κάποιες φορές....σε άλλα νήματα τα διαβάζω μόνο.
Τελικά είσαι ο πιο πιστός μου !!
Οι άλλοι κάνουν κάτι μικρό απιστίες!
Εσυ εισαι το τυχερο μου αστερι !
Εσυ εισαι ο ηλιος μου που λαμπει καθε μερα....ακομη και τωρα που βρεχει.Εσυ εισαι το τυχερο μου αστερι !
Την μισω τη βροχή και αγαπώ τον ήλιο!Εσυ εισαι ο ηλιος μου που λαμπει καθε μερα....ακομη και τωρα που βρεχει.
Την μισω τη βροχή και αγαπώ τον ήλιο!
Την μισω τη βροχή και αγαπώ τον ήλιο!
Δάσκαλε θα σου ορμηξουν το ανηλίκωνΕσυ εισαι ο ηλιος μου που λαμπει καθε μερα....ακομη και τωρα που βρεχει.