FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.267
- Πόντοι
- 1.336
Ρε συ @nothorny , 110 προτασεις σου εχει κανει κοπελλα και εσυ εχεις χασει τα μυαλα σου με τα κωλομπαρα !!!Τιποτα άλλο θα σου παρω ???![]()
Ρε συ @nothorny , 110 προτασεις σου εχει κανει κοπελλα και εσυ εχεις χασει τα μυαλα σου με τα κωλομπαρα !!!Τιποτα άλλο θα σου παρω ???![]()
Πρέπει να κλείσω ραντεβού για να σου πάρω δωρο ένα ζευγάριΣτείλε μηνυμα να κλείσεις ραντεβού!
Φίλος ειμαι τοξότης, ενθουσιαζομαι ευκολα, ζω με πάθος την ζωή μου... οποία πρόλαβε .. έτσι πάει με εμενα..Ρε συ @nothorny , 110 προτασεις σου εχει κανει κοπελλα και εσυ εχεις χασει τα μυαλα σου με τα κωλομπαρα !!!
Αραμπαδες και καρουλιαΠρέπει να κλείσω ραντεβού για να σου πάρω δωρο ένα ζευγάριπαντόφλες ???
Εχει λοκνταουν εδώ που είμαι εγώ...μόνο με click away γίνονται οι αγορές.. και για τις παντόφλες το ιδιο ισχύει! Κλεισε ραντεβού και δεν θα χάσεις!Πρέπει να κλείσω ραντεβού για να σου πάρω δωρο ένα ζευγάριπαντόφλες ???
Εχεις δικιο ,και αυτη η @Ελενα110 σε καταπιεζει πολυ ρε παιδακι μουΦίλος ειμαι τοξότης, ενθουσιαζομαι ευκολα, ζω με πάθος την ζωή μου... οποία πρόλαβε .. έτσι πάει με εμενα..
Και αν περάσω καλά, την ερωτεύομαι, την γουστάρω και γαμιομαστε με πάθος... μέχρι να βρεθεί η επόμενη που θα είναι διαφορετική, αλλά θα έχω το ίδιο πάθος.. και στην τελική... Κι αν κάνω άτακτη ζωή, δικός μου είναι λογαριασμός... για μένα άξιος κριτής είναι μονάχα ο Θεός!
Αααα !!Εχει λοκνταουν εδώ που είμαι εγώ...μόνο με click away γίνονται οι αγορές.. και για τις παντόφλες το ιδιο ισχύει! Κλεισε ραντεβού και δεν θα χάσεις!
Πακοτίνια τρως?Αααα !!
Δεν μου αρέσει να παραγγελνω !! πρέπει το προϊόν να το πιασω να το δοκιμασω και αν μου κανει να το αγορασω !!
Δυστυχως πρεπει να φυγω , αλλα θα μου πεις αυριοΑνάσα δεν παίρνω... πιάσε μια μπύρα να στα πω!
Βρε τσιπη! Σε κολλησε η Μενεγακη? Άσε, την κερναω εγω την μπύρα! Κάτσε!Δυστυχως πρεπει να φυγω , αλλα θα μου πεις αυριο
Άστον να φύγει αγάπη μου να μείνουμεΒρε τσιπη! Σε κολλησε η Μενεγακη? Άσε, την κερναω εγω την μπύρα! Κάτσε!
Να τα να τα...Άστον να φύγει αγάπη μου να μείνουμετα δύο μας !!
Το εχω κρυψει !!Αγαπη παλι εκρυψες το τηλεκοντρόλ?? Δεν το βρίσκω!
Ελα στον οντά μου Αϊσε!! Σημερα θα μάθεις για την Οθωμανική αυτοκρατορία!!Το εχω κρυψει !!
Σήμερα δεν έχει TV έχει αγριο σεξ !!
![]()