Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Θα στο σκίσω το στριγκακι δεν το γλιτώνεις
Μα δεν φοραω ποτε !!Θα στο σκίσω το στριγκακι δεν το γλιτώνεις
Φορεματακι φορας;Μα δεν φοραω ποτε !!
Να φορεσεις μια φορα για να στο σκισει. Ετσι για αλλαγη.Μα δεν φοραω ποτε !!
Άμα θέλει μπορεί να μου σκίσει το καλσόν που φοράω πάντα !!Να φορεσεις μια φορα για να στο σκισει. Ετσι για αλλαγη.
ΝΑΙ !!!!!Φορεματακι φορας;
Εγω του τα'λεγα σημερα και με έβριζε..Ρε αγορια ο πολυζωης γιατι κοιματε νωρις ????
Μου θελει και μπαρακια και ποτακια που θα κοιμηθει και θα αναγκαστω να τον σηκωσω στα χερια μου να τον παω σπιτι του !!
κάποιος θα μάθει σίγουρα,ποιος θα είναι δεν ξέρω!!!Ελα στον οντά μου Αϊσε!! Σημερα θα μάθεις για την Οθωμανική αυτοκρατορία!!
καλημέρα και καλό μήνα Έλενα μου!ΖΗΤΕΙΤΑΙ :
Ηλεκτρολόγος για να αποκαταστήσει την επαφή των ανθρώπων .
Οπτικός για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα.
Καλλιτέχνης για να ζωγραφίζει το χαμόγελο σε όλα τα πρόσωπα.
Εργάτης για να χτίσει την Ειρήνη.
Κηπουρός για να καλλιεργήσει τη σκέψη.
.... και ένας καθηγητής μαθηματικών για να μας ξανά μάθει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον .
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!
Ομορφη μέρα να έχεις ΜΠΙΛ !!καλημέρα και καλό μήνα Έλενα μου!
Καλημερα λατρεμενη μαθητρια
Μακαρι να ημουν το δεντρο στην φωτογραφια και εσυ το κοριτσακι.καλημερα δασκαλε της καρδιας μου !
Μακαρι να ημουν το δεντρο στην φωτογραφια και εσυ το κοριτσακι.
δυστυχως κοριτσι πεθανε κοσμος για αλλη μια φορα γιατι αυτο το κρατος ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο ....για αλλη μια φορα οι ευθυνες θα πανε περιπατο... κανας υπαλληλος τον 1000 ευρω θα την πληρωσει ...καλο παραδεισοΣημερα ειναι μια πολυ δυσκολη μερα για ολους !!
Ειμαι παρα παρα πολυ στεναχωρημενη !!
Με την τραγωδια στα ΤΕΜΠΗ τοσες ψυχουλες αδικα δεν ειναι πια μαζι μας !!
Δεν θα το συνεχίσω γιατί ίσως πω λέξεις που δεν αρμόζουν σε μία κυρία.... για τα ανθρώπινα λάθη!!
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!
Συγνωμη αλλα ως μανουλα κι εγω ειμαι πολυ συναισθηματικα φορτωμενη !!
Αν μπορει να μου απαντησει καποιος !!δυστυχως κοριτσι πεθανε κοσμος για αλλη μια φορα γιατι αυτο το κρατος ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο ....για αλλη μια φορα οι ευθυνες θα πανε περιπατο... κανας υπαλληλος τον 1000 ευρω θα την πληρωσει ...καλο παραδεισο