Τι νόημα έχει? Αφού με χωρισε πριν καν με γνωρίσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσενα θα στις βρεξω!!
Θες να σας τα φτιαξω ξανα;
Υπαρχει τροπος!
Τι νόημα έχει? Αφού με χωρισε πριν καν με γνωρίσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσενα θα στις βρεξω!!
να την παρει μουνοπετρο?Θες να σας τα φτιαξω ξανα;
Υπαρχει τροπος!
να την παρει μουνοπετρο?
εδω δεν ειδες μια φωτογραφια εβαλε η κοπελα με στυλο πουλ και θα αρχισει να ασχολειτε με τα στριπΜετα τον χωρισμο δεν αρκει μονοπετρο.
Θα χρειαστει τουλαχιστον διπετρο!
Για ποιαν λες? Άσχετο αλλά δεν είδα κάτι... απλά πήγα σε στριπτιτζαδικο την Κυριακή και πέρασα καλά, γιαυτό το έγραψα..εδω δεν ειδες μια φωτογραφια εβαλε η κοπελα με στυλο πουλ και θα αρχισει να ασχολειτε με τα στριπαμετανοητος
![]()
εδω δεν ειδες μια φωτογραφια εβαλε η κοπελα με στυλο πουλ και θα αρχισει να ασχολειτε με τα στριπαμετανοητος
![]()
τολμάει να πάει???θελω να σε δω αν σκασεις καποια στιγμη μυτη σε ραντεβου και τις αποκαλυψεις πριν ποιος εισαι .. θελω να δω αν θα φυγεις περπατητος η μπουσουλωντας![]()
ναι ναι ναι....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ομορφε !!καλησπέρα Έλενα μου!
![]()
η τσιγγουνια παει συννεφοΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ομορφε !!
.......εχω πολυ καιρο να μοιρασω λελουδικο !!
ΚαλησπέραΚαλησπέρα Έλενα. Ελπίζω να πέρασες όμορφα το τριήμερο και να είσαι έτοιμη για την Άνοιξη που είναι η πιο ερωτική εποχή του χρόνου. Θα έχεις την τιμητική σου...
Ωωωωω !!Αφου σου προκαλει καταθληψη παρε μια σοκολατα
Εσυ γλυκο κοριτσι @Ελενα110 μην τα διαβαζεις αυτα, εισαι αβγαλτη ακομα.Αυτο, θες πιστεψε το θες οχι, μου χει τυχει με Ρωσιδα στριπερ, βγαιναμε κανα 5μηνο, μου ειχε κανει πιπα αλλα δε με αφηνε να την παρω , πριν παντρευτουμε !!!!!!!!
Το επιασα και το κραταω σφιχτα μη μου φυγειΩωωωω !!
Σε ευχαριστω πολυ !
Παρε ενα φιλακι![]()