nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Και πως θα τινάξουμε το σεντονι??? Πήγα να δοκιμάσω την νύφη αλλά δεν μου έκατσε!!!Καλά δοκίμασε τη νύφη πρώτα και τις άλλες άστες για μετά το γάμο !!
Και πως θα τινάξουμε το σεντονι??? Πήγα να δοκιμάσω την νύφη αλλά δεν μου έκατσε!!!Καλά δοκίμασε τη νύφη πρώτα και τις άλλες άστες για μετά το γάμο !!
Πολυζωη μην μαλωνεις το παιδι !!αρχισες παλι τις λαμογιες
απο τις πολλες δοκιμες θα θελει αλλαγη το τρυπανιΚαλά δοκίμασε τη νύφη πρώτα και τις άλλες άστες για μετά το γάμο !!
Αν δεν μπορείς να τινάξεις το σεντόνι τίναξε την κουβέρτα !!Και πως θα τινάξουμε το σεντονι??? Πήγα να δοκιμάσω την νύφη αλλά δεν μου έκατσε!!!
νουνα λες να ειναι το παιδι πουστρωνει τα κρεβατιαΑν δεν μπορείς να τινάξεις το σεντόνι τίναξε την κουβέρτα !!
Η σωστή απάντηση είναι, άστο σεντονι και ελα να με ξετιναξεις!Αν δεν μπορείς να τινάξεις το σεντόνι τίναξε την κουβέρτα !!
θελω να σε δω αν σκασεις καποια στιγμη μυτη σε ραντεβου και τις αποκαλυψεις πριν ποιος εισαι .. θελω να δω αν θα φυγεις περπατητος η μπουσουλωνταςΗ σωστή απάντηση είναι, άστο σεντονι και ελα να με ξετιναξεις!
Θα στειλω έναν ξάδερφο μου!!!θελω να σε δω αν σκασεις καποια στιγμη μυτη σε ραντεβου και τις αποκαλυψεις πριν ποιος εισαι .. θελω να δω αν θα φυγεις περπατητος η μπουσουλωντας
και εδω λαμογια ρε πουστη μουΘα στειλω έναν ξάδερφο μου!!!
Ρωτα τα κορίτσια της πιάτσας και θα μάθεις! Είμαι gentleman...και εδω λαμογια ρε πουστη μου
πηρα τις πληροφοριες μου ο κυριος μονοπετροςΡωτα τα κορίτσια της πιάτσας και θα μάθεις! Είμαι gentleman...
Ρε λαμογιο... εγω εσενα είπα ότι θα κουρέψω και απλά είπα ότι το μαλλί της Κυρίας ήταν όμορφο... δεν έχω πρόθεση πάντως με την κυρία εκείνη. . Με άλλες ναι, με εκείνη οχι..
η 17 νοεμβρη πιο γρηγορα καθαρισε απο τα δικαστηρια...Κι εγω τον ειδα.
Ερχομαι μαρτυρας.
Ποτε ειναι το δικαστηριο;
Καρχαρίας του γλυκού νερού είσαι που συμπορευεσαι με τον Πολυζωη?? Και σε είχα και σε υπόληψη!Κι εγω τον ειδα.
Ερχομαι μαρτυρας.
Ποτε ειναι το δικαστηριο;
και εγω στο ειπα οπου ποσταρεις θα σε δινω στεγνα μου λειπουν κατι υπολοιπα ενσημα να παρω ρουφιανοσυνταξηΡε λαμογιο... εγω εσενα είπα ότι θα κουρέψω και απλά είπα ότι το μαλλί της Κυρίας ήταν όμορφο... δεν έχω πρόθεση πάντως με την κυρία εκείνη. . Με άλλες ναι, με εκείνη οχι..
και εγω στο ειπα οπου ποσταρεις θα σε δινω στεγνα
Τι νόημα έχει? Αφού με χωρισε πριν καν με γνωρίσει!και εγω στο ειπα οπου ποσταρεις θα σε δινω στεγνα
Εσενα θα στις βρεξω!!Εγω αναγκαστικα βρεγμενα.
Χαχαχα!
αποκλειεται πεισματα κανει την ξερω καλαΤι νόημα έχει? Αφού με χωρισε πριν καν με γνωρίσει!