Εγώ συμπλήρωσα / επιβεβαίωσα οτι έγραψε ο Πολυζώης. Δεν κατηγόρησα. Καλά κάνεις και μπράβο σου.Ρε Μητσε? Κι εσύ???
Και επειδή θα πει για την 38 , και εγώ κοιτάω και σπάνια γράφω αλλού. Αλλά χωρίς μονόπετρο...
Εγώ συμπλήρωσα / επιβεβαίωσα οτι έγραψε ο Πολυζώης. Δεν κατηγόρησα. Καλά κάνεις και μπράβο σου.Ρε Μητσε? Κι εσύ???
Τα μονοπετρα είναι φαντασία του @πολυζωης ... ούτε γάμο έταξα πουθενά ούτε τίποτα... και αν θυμάμαι καλά, εσύ Μενεγακη μου έκανες πρόταση γάμου!!! Μην με κάνεις να ψάξω στο νήμα σου! Απλά εγώ δεν μπόρεσα να αρνηθώ!!
...ρε μαγκες, δινετε λογαριασμο και δικαιολογειστε?????Εγώ συμπλήρωσα / επιβεβαίωσα οτι έγραψε ο Πολυζώης. Δεν κατηγόρησα. Καλά κάνεις και μπράβο σου.
Και επειδή θα πει για την 38 , και εγώ κοιτάω και σπάνια γράφω αλλού. Αλλά χωρίς μονόπετρο...
Αγαπητέ μου φίλε Odin! Μια χαρά τα λέμε εδώ, την πλακιτσα μας κάνουμε! Don't worry!! Δεν έχει αρνητισμό το νήμα τούτο.. γενικώς είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!...ρε μαγκες, δινετε λογαριασμο και δικαιολογειστε?????
Γιατι? και σε ποιον?
...καντε τα γουστα σας, βγαλτε τις καβλες σας και μην αφηνετε κανεναν να σας κρινει!
Αγαπητέ μου φίλε Odin! Μια χαρά τα λέμε εδώ, την πλακιτσα μας κάνουμε! Don't worry!! Δεν έχει αρνητισμό το νήμα τούτο.. γενικώς είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!
μην απολογείσαι φιλτατεΑγαπητέ μου φίλε Odin! Μια χαρά τα λέμε εδώ, την πλακιτσα μας κάνουμε! Don't worry!! Δεν έχει αρνητισμό το νήμα τούτο.. γενικώς είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!
Ο χαβαλές δεν είναι παράνομος. Εμείς το διασκε΄δαζουμε. Γιατί μας μαλώνεις????...ρε μαγκες, δινετε λογαριασμο και δικαιολογειστε?????
Γιατι? και σε ποιον?
...καντε τα γουστα σας, βγαλτε τις καβλες σας και μην αφηνετε κανεναν να σας κρινει!
μητσε για πες καλο το γκομενακι το μασουλησεςΟ χαβαλές δεν είναι παράνομος. Εμείς το διασκε΄δαζουμε. Γιατί μας μαλώνεις????
Μπα, η φωτό δεν είναι του target group μου... Αλλωστε για μένα βρωμάει η υπόθεση. Ξεκίνησαν 2 , η μια χάθηκε στην επαρχία. μπλα μπλα...μητσε για πες καλο το γκομενακι το μασουλησες
...ρε μαγκες, δινετε λογαριασμο και δικαιολογειστε?????
Γιατι? και σε ποιον?
...ρε μαγκες, δινετε λογαριασμο και δικαιολογειστε?????
Γιατι? και σε ποιον?
δασκαλε αποδειξη κοβεις η τα περνεις μαυραΕδω ειναι το νημα του χαβαλε και αλληλοπειραγματος.
Η οικοδεσποινα εχει χιουμορ και παιρνει απο πλακες. Απλη και καθημερινη. Χωρις επαρση και τιτλους.
Οποιος συμμετεχει ξερει που θα μπλεξει.
Αν ενοχληθει θα του δωσει σοκολατα ο @πολυζωης απο τις πολλες που εχει παρει απο την νονα του @Ελενα110 .
Αυτα. Εχω ιδιαιτερο σε λιγο.
Αν δεν μιλησεις σου δινω 30%δασκαλε αποδειξη κοβεις η τα περνεις μαυρα
νομιζα θα μου δωσεις κανα 5%Αν δεν μιλησεις σου δινω 30%
Ειμαι large σαν τη νουνα σουνομιζα θα μου δωσεις κανα 5%
μισο μην σβησεις το ποστ να προλαβω να το τραβηξωΕιμαι large σαν τη νουνα σου