Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.930
Φυσικά και εχει καλό σκοπό λέει τα ίδια σε μένα και σε άλλες 10 στο site !πολυ πρεσινγκ την κανεις την νουναελπιζω να εχεις καλο σκοπο
![]()
Φυσικά και εχει καλό σκοπό λέει τα ίδια σε μένα και σε άλλες 10 στο site !πολυ πρεσινγκ την κανεις την νουναελπιζω να εχεις καλο σκοπο
![]()
oxi νουνα τον παρεξηγησεςΦυσικά και εχει καλό σκοπό λέει τα ίδια σε μένα και σε άλλες 10 στο site !
Γιατι μονο 9 κοπελες εχει το σαιτ ??oxi νουνα τον παρεξηγησεςεγινε καλο παιδι
την πεφτει μονο σε 9
![]()
einαι ετοιμος να δηλωση μεταμελειαΓιατι μονο 9 κοπελες εχει το σαιτ ??
![]()
Για να μπορέσω να τον συγχωρέσω !einαι ετοιμος να δηλωση μεταμελειαειπε θα παει στο αγιο ορος πρωτα να καθαρισει η ψυχη του
και μετα θα κανει οτι πρεπει σαν τιμιος αντρας
![]()
και εγω νομιζα οτι θες να σε παει βολτα με την νταλικαΓια να μπορέσω να τον συγχωρέσω !
Θα πρέπει να μου φέρει μία νταλίκα γλυκά !!
Και αν .........ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ !!
Ελαααααα....κομπαρε να σε παω μια τσαρκα !!και εγω νομιζα οτι θες να σε παει βολτα με την νταλικα
Ελαααααα....κομπαρε να σε παω μια τσαρκα !!
![]()
Που μωρε που έχετε φαγωθεί!! Που?? Βρες μια!! Σε προκαλώ!Φυσικά και εχει καλό σκοπό λέει τα ίδια σε μένα και σε άλλες 10 στο site !
Δεν εχει μεινει και καμια !Που μωρε που έχετε φαγωθεί!! Που?? Βρες μια!! Σε προκαλώ!
σοβαρεύουν τα πράγματα!Που μωρε που έχετε φαγωθεί!! Που?? Βρες μια!! Σε προκαλώ!
εγω τα λεω αλλα δεν με πιστευειΠου μωρε που έχετε φαγωθεί!! Που?? Βρες μια!! Σε προκαλώ!
Τα μονοπετρα είναι φαντασία του @πολυζωης ... ούτε γάμο έταξα πουθενά ούτε τίποτα... και αν θυμάμαι καλά, εσύ Μενεγακη μου έκανες πρόταση γάμου!!! Μην με κάνεις να ψάξω στο νήμα σου! Απλά εγώ δεν μπόρεσα να αρνηθώ!!Δεν εχει μεινει και καμια !
Τα μονοπετρα είναι φαντασία του @πολυζωης ... ούτε γάμο έταξα πουθενά ούτε τίποτα... και αν θυμάμαι καλά, εσύ Μενεγακη μου έκανες πρόταση γάμου!!! Μην με κάνεις να ψάξω στο νήμα σου! Απλά εγώ δεν μπόρεσα να αρνηθώ!!
Το 10 είναι επιεικής χαρακτηρισμός... Δεν τον παρακολουθείς......Φυσικά και εχει καλό σκοπό λέει τα ίδια σε μένα και σε άλλες 10 στο site !
Ρε Μητσε? Κι εσύ???Το 10 είναι επιεικής χαρακτηρισμός... Δεν τον παρακολουθείς......
Μονόπετρα μοιράζει, και τι δεν κάνει... ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!
Κίτρινος τύπος αδελφέ... Κακολογούμε. Οτι δεν φτάνουμε το κάνουμε κρεμαστάρια....Που μωρε που έχετε φαγωθεί!! Που?? Βρες μια!! Σε προκαλώ!
Αλλη μια επιχείρηση που δυσφημίστηκε και έκλεισεΠαει τον εδιωξα νυχτα αυτον !
Παω σε αλλο γυμναστηριο που ειναι πιο χαλαροι !!
![]()
ο οποιος βεβαια πινει τον καφε του σε αλλο νημα μιας αφροδιτης 38Ρε Μητσε? Κι εσύ???